Na temi Barce se prije par dana pricalo o igranju u finalu.mandraX je napisao/la:A ovdje se prije par dana pričalo u napadanju na drugo mjesto

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Na temi Barce se prije par dana pricalo o igranju u finalu.mandraX je napisao/la:A ovdje se prije par dana pričalo u napadanju na drugo mjesto
a tek norwichunedim1993 je napisao/la:ovo je sramota već kolko Arsenalu penala nije svirano
Ja da sad krenem pričat' kako će Barca iduće godine osvojit' LP, to bi opet bila realnija priča od one vaše prije par dana, čuj drugo mjestoAllGunsBlazing je napisao/la:Na temi Barce se prije par dana pricalo o igranju u finalu.mandraX je napisao/la:A ovdje se prije par dana pričalo u napadanju na drugo mjesto
haris501 je napisao/la:a tek norwichunedim1993 je napisao/la:ovo je sramota već kolko Arsenalu penala nije svirano
Realno ili ne, nit je Arsenal na drugom mjesto nit Barca u finalu pa ti vidi.mandraX je napisao/la:
Ja da sad krenem pričat' kako će Barca iduće godine osvojit' LP, to bi opet bila realnija priča od one vaše prije par dana, čuj drugo mjesto
Oj mandraxe jesi jado, i ko veliki broj forumaša, dođete kad Arsenal gubi prosipat "pamet"mandraX je napisao/la:Ja da sad krenem pričat' kako će Barca iduće godine osvojit' LP, to bi opet bila realnija priča od one vaše prije par dana, čuj drugo mjestoAllGunsBlazing je napisao/la:Na temi Barce se prije par dana pricalo o igranju u finalu.mandraX je napisao/la:A ovdje se prije par dana pričalo u napadanju na drugo mjesto
Surova realnost.siromah je napisao/la:hajd bit cemo glavni favoriti za osvajanje eurolige hahaahhaha
a mozda nerijeseno ??? pa nam valja dvostruko ??tevezito je napisao/la:Ja mislio nece niko sutra navijati za City kad evo izgleda sutra armija navijaca uz gradjane.
Momacki odgovor!chily-rz je napisao/la:Bog te čuo pa da mi budemo na OBN-u naredne godine![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.