FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 05 maj 2012, 12:54

samir825 je napisao/la:
wwwkenanba je napisao/la:Na sta smo mi spali da se sikiramo hocel Guso primit gol :lol: ZA SVE TI HVALA AMARE
I Ivice.
(Da nije bilo Ivice, ne bi bilo ni Amara)
logicno, ali si tu samo zaboravio Amarovu mamu, jer da nije bilo njih dvoje, ne bi bilo ni Amara, haj sad cao
Za zivot cijeli!

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 05 maj 2012, 12:54

samir825 je napisao/la:
wwwkenanba je napisao/la:Na sta smo mi spali da se sikiramo hocel Guso primit gol :lol: ZA SVE TI HVALA AMARE
I Ivice.
Naravno, niti fudbala u BiH. svakako da se svi trebamo zahvaliti Ivici i Komitetu, sto imamo priliku da igramo fudbal u BiH.

mahalac_SA
Kontakt:

Post Postao/la mahalac_SA » 05 maj 2012, 13:34

Stvari idu predobro, kao san .ebo te 8-)
UEFA=MAFIA

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 05 maj 2012, 13:59

samir825 je napisao/la:
I Ivice.
Otkrio si toplu vodu. Mi smo mislili da ga je roda donijela :lol: Poslije dolazi Amarove dijete, pa vi nećete imati mira još bruku godina :lol:
Potpis!

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 05 maj 2012, 14:15

Aldinn1 je napisao/la:Otkrio si toplu vodu. Mi smo mislili da ga je roda donijela :lol: Poslije dolazi Amarove dijete, pa vi nećete imati mira još bruku godina :lol:
:roll: :roll: :roll:
http://en.wikipedia.org/wiki/Sarcasm" onclick="window.open(this.href);return false;
Oko za oko, zub za zub!

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 05 maj 2012, 14:36

Hoceli biti streama nekog?
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 05 maj 2012, 14:38

ragazzidelsud1987 je napisao/la:Hoceli biti streama nekog?
o.v.i.s.t.r.e.a.m.c.o.m
l.s.h.u.nt.e.r.t.v
Oko za oko, zub za zub!

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 05 maj 2012, 14:43

[youtube][/youtube]

8-)
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 maj 2012, 14:53

Razlog da navijaš za nekoga stoji u nekakvoj historijskoj ulozi tog kluba i u nekakvoj filozofiji i čudnoj niti koja se uvijek provlači kroz istoriju.

Postoje ljudi koje impresionira to što je neki klub radnički klub, što je osnovan teškom mukom, što je kroz historiju prolazio kroz teške faze, što ga je svaka vlast probala rasformirati u svakoj pogodnoj situaciji, što je mukom dolazio do trofeja, što je ispadao uzdignute glave, što je i poraze primao stojički... Klub se zbog toga zavoli. I kad čuješ ime tog kluba, kad vidiš njegov dres, stadion... Pomisliš na sve to.

Kad vidim nekakvu drugu boju, pomislim na prislino dovođenje igrača, namještene titule, smiješne opstanke u ligi, čudne donacije...

Ljudi se u ovom gradu dijele na dvije boje. Ne moraju obući majicu koja je obojena bojom njihovog kluba. Ja ću ih prepoznati sa tačnošću od 90% a da mi ni riječ ne kažu. Jednostavno i na licu se vidi kome je koja opcija u glavi.
Na drugom forumu sam pronasao ovaj tekst, a misljenja sam da posebno treba istaci ovaj boldirani dio.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 05 maj 2012, 15:21

amerosm je napisao/la:
Razlog da navijaš za nekoga stoji u nekakvoj historijskoj ulozi tog kluba i u nekakvoj filozofiji i čudnoj niti koja se uvijek provlači kroz istoriju.

Postoje ljudi koje impresionira to što je neki klub radnički klub, što je osnovan teškom mukom, što je kroz historiju prolazio kroz teške faze, što ga je svaka vlast probala rasformirati u svakoj pogodnoj situaciji, što je mukom dolazio do trofeja, što je ispadao uzdignute glave, što je i poraze primao stojički... Klub se zbog toga zavoli. I kad čuješ ime tog kluba, kad vidiš njegov dres, stadion... Pomisliš na sve to.

Kad vidim nekakvu drugu boju, pomislim na prislino dovođenje igrača, namještene titule, smiješne opstanke u ligi, čudne donacije...

Ljudi se u ovom gradu dijele na dvije boje. Ne moraju obući majicu koja je obojena bojom njihovog kluba. Ja ću ih prepoznati sa tačnošću od 90% a da mi ni riječ ne kažu. Jednostavno i na licu se vidi kome je koja opcija u glavi.
Na drugom forumu sam pronasao ovaj tekst, a misljenja sam da posebno treba istaci ovaj boldirani dio.
svakako da je sve ovo realno osim ovoga zadnjeg, jer to bi bilo istina kada bi ljudi od 30 godina tek prvi put birali za koga ce navijati, a da su skroz upuceni u kradje, lopovluke, stimanje vlade da se ne ispadne.. itd
medjutim obicno djeca od malih nogu pocnu navijati za pogresan klub koji njima postaje ispravan, ili ti jedini, bez prethodnih saznanja o tom klubu, i kasno je odraslom covjeku govoriti da to nije uredu jer on je iskreno i nevino zavolio taj klub, bez ikakvih predhodnih saznanja kako negativnih tako i pozitivnih.
dakle njima osataje da do kraja zivota navijaju za neki izmisljen klub od politike poslije nekog rata, imamo ih i poslije ovog rata pa znamo o cemu pricam...
a nama je da znamo da volimo nas klub, postujemo ostale jer ipak nije sadasnja generacija kriva za zlodjela, ali svakako da im ne smijemo dopustiti da zaborave.
oni svakako citav zivot moraju zivjeti i biti ono sto najvise mrze jer nisu ko mali stali na pravu stranu.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 05 maj 2012, 15:25

Svi ocekuju miroljubivi x ! Ma kakav x idemo na POBJEDU !!
Željeznicar za život cijeli !

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 05 maj 2012, 15:33

admirone je napisao/la:[youtube][/youtube]

8-)
GUSO, FATIĆ, GREDIĆ, MULAOSMANOVIĆ, BIŠĆEVIĆ, KUNIĆ, BUREK, ZUBANOVIĆ, VAZDA, MUHAREMOVIĆ 8-) oj ekipe pa i barca nam zavidi :mrgreen:

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 05 maj 2012, 16:02

Sto ovo ne moze nikako da se otvori ovi stream,tj nema ga nikako
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 05 maj 2012, 16:16

barbarez je napisao/la:Sto ovo ne moze nikako da se otvori ovi stream,tj nema ga nikako
Samo fino ukucaj, ovi stream.com, moras lajkati njihovu fb stranicu, kada pocne utakmica klikni na kanal na kojem je utakmica, koristi Internet Explorer jer na njemu najbolje radi stream i uzivaj ;)
Oko za oko, zub za zub!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 05 maj 2012, 16:19

http://www.hercegovina*live.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ovi*stream.com/ch4/" onclick="window.open(this.href);return false;

bez zvjezdica
NO PYRO NO PARTY

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 maj 2012, 16:19

čuj internet explorer, pa njega ne koriste ni oni što su ga izmislili.
DRUG NEBI TI PUNCA

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 05 maj 2012, 16:24

bagrcavi je napisao/la:čuj internet explorer, pa njega ne koriste ni oni što su ga izmislili.
E pa ti gledaj u Operi ;)
Oko za oko, zub za zub!

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 05 maj 2012, 16:33

Jedino pitanje danas je hoće li Kristić nastaviti svoj niz plakanja? :twisted:

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 05 maj 2012, 16:47

Zasto je prestala stranica da radi,evo vec 3 dana ista vijest stoji,nigdje najave za velez,nece niko da vodi racuna za stranicu :oops:

tuce
Kontakt:

Post Postao/la tuce » 05 maj 2012, 16:52

zasto ne moze stream na ovi.stream.com ... do malo prije mi otvaralo i moglo je a sad ne moze..... jel i kod vas isto???

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Bing [Bot], Google [Bot] i 38 gostiju.