Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
20 je nasa sigurno do kraja ljudi....unavita je napisao/la:city igra sa svrakama kojima ocajno trebaju bod/ovi za CL pa zadnje kolo QPR kome isto tako treba koji bod za opstanak--nimalo naivne utakmice i bit ce tu svasta do kraja.Sto se nas tice mi imamo swansija(nezainteresovanog gosta) i nase stare prijatelje mackei sa punim pravom se nadam 20 tituli(ako nista ajmo nabiti goll razliku,pa je tako uzeti
)
Ja sam to juce rekao oni ce ba sigurno da kiksaju od New.,a mi uzimamo Swansea sa lakocom(4-0).., i eto onda opet smo kraljevi na vrhu.Cartman je napisao/la:Ne bi nista ocekivao od QPR-a. Jest da se bore za opstanak i da se Hughes vraca u stari klub, ali vrlo su losi u gostima i mislim da ce ih City pobjedit bez problema. Sutra je nasa zadnja sansa. Newcastle mora uzet barem bod ako United zeli titulu. A iskreno nisam siguran da ce United pobjedit u Sunderlandu, ali neka samo Newcastle nesto uzme sutra, pa ce barem bit sve u nasim rukama ponovo.
InsallahRedDevilS je napisao/la:Ja sam to juce rekao oni ce ba sigurno da kiksaju od New.,a mi uzimamo Swansea sa lakocom(4-0).., i eto onda opet smo kraljevi na vrhu.Cartman je napisao/la:Ne bi nista ocekivao od QPR-a. Jest da se bore za opstanak i da se Hughes vraca u stari klub, ali vrlo su losi u gostima i mislim da ce ih City pobjedit bez problema. Sutra je nasa zadnja sansa. Newcastle mora uzet barem bod ako United zeli titulu. A iskreno nisam siguran da ce United pobjedit u Sunderlandu, ali neka samo Newcastle nesto uzme sutra, pa ce barem bit sve u nasim rukama ponovo.![]()
Kako je luda sezona nista nije nemoguce, istina ni ja ne ocekujem veci otpor od QPR-a posebno ukoliko to bude utakmica u kojoj city moze da osvoji titulu, tu ce bit prosto demolirani, no ako bi njukaš uzeo bar bod e onda je sve moguce, pa i da QPR uzme bod na etihadu. No ostavimo se nagadjanja, sutra cemo znat na cemu smo.Cartman je napisao/la:Ne bi nista ocekivao od QPR-a. Jest da se bore za opstanak i da se Hughes vraca u stari klub, ali vrlo su losi u gostima i mislim da ce ih City pobjedit bez problema. Sutra je nasa zadnja sansa. Newcastle mora uzet barem bod ako United zeli titulu. A iskreno nisam siguran da ce United pobjedit u Sunderlandu, ali neka samo Newcastle nesto uzme sutra, pa ce barem bit sve u nasim rukama ponovo.
@Cartman opusteno drug sutra lagano limunada hladna i busenje Swansea, i pratit na ttx-u city!Cartman je napisao/la:InsallahRedDevilS je napisao/la:Ja sam to juce rekao oni ce ba sigurno da kiksaju od New.,a mi uzimamo Swansea sa lakocom(4-0).., i eto onda opet smo kraljevi na vrhu.Cartman je napisao/la:Ne bi nista ocekivao od QPR-a. Jest da se bore za opstanak i da se Hughes vraca u stari klub, ali vrlo su losi u gostima i mislim da ce ih City pobjedit bez problema. Sutra je nasa zadnja sansa. Newcastle mora uzet barem bod ako United zeli titulu. A iskreno nisam siguran da ce United pobjedit u Sunderlandu, ali neka samo Newcastle nesto uzme sutra, pa ce barem bit sve u nasim rukama ponovo.![]()
Znam za nas, a nisam znao da oni igraju u pola 3, pa eto njih pregledati i onda mi nastupamo.!Narin je napisao/la:Ne mora pratiti na txt kad je City u pola 3,a mi u 5.
Thunderstruck je napisao/la:"Utakmica finala Kupa Njemačke sa Bayernom biće moja posljednja utakmica u dresu Borussije. Nakon te utakmice počinje novi period moje karijere u kojoj ću nastupati za Manchester United", rekao je Kagawa.
Ako neko nađe, neka postavi video u kojem ovo izjavljuje.Thunderstruck je napisao/la:"Utakmica finala Kupa Njemačke sa Bayernom biće moja posljednja utakmica u dresu Borussije. Nakon te utakmice počinje novi period moje karijere u kojoj ću nastupati za Manchester United", rekao je Kagawa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.