Fudbalska Reprezentacija Engleske

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Koliko daleko može Engleska?

Osmina finala
3
13%
Četvrtfinale
1
4%
Polufinale
1
4%
Finale
9
38%
It's coming home
10
42%

Ukupno glasova: 24

NObonus
Kontakt:

Re: Fudbalska Reprezentacija Engleske

Post Postao/la NObonus » 04 maj 2012, 18:57

Navijam za Englesku,ali bilo kako da Roy poveze ekipu,max.mogu do prolaza grupe,sve ostalo je neka senzacija,ne zbog imena i sastava,neg poznavajuci prenapuhane engleze...
The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 05 maj 2012, 12:37

NObonus je napisao/la:Navijam za Englesku,ali bilo kako da Roy poveze ekipu,max.mogu do prolaza grupe,sve ostalo je neka senzacija,ne zbog imena i sastava,neg poznavajuci prenapuhane engleze...
hocemo se kladiti da ce ih roy bar do polufinala dovesti ?
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 05 maj 2012, 13:21

fera je napisao/la:
NObonus je napisao/la:Navijam za Englesku,ali bilo kako da Roy poveze ekipu,max.mogu do prolaza grupe,sve ostalo je neka senzacija,ne zbog imena i sastava,neg poznavajuci prenapuhane engleze...
Pa i hoce upravu si @fera.
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

NObonus
Kontakt:

Post Postao/la NObonus » 06 maj 2012, 14:07

fera je napisao/la:
Ocu u sta god oces.... 8-)
The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 06 maj 2012, 15:30

Devil je napisao/la:Ja se nadam ovako nekom sastavu Engleza za EURO...

Golmani:
Hart,Carson,Green

Odbrana:
Cole,Baines,Terry,Cahill,Lescott,Micah,Walker

Vezni red
Gerrard,Downing,Young,Lampard,Cleverley,Walcott,A.Johnson,Barry,Parker

Napad:
Rooney,Wellbeck,Carrol,Bent
Meni se ova ekipa nimalo ne sviđa. Fali im neko zajedništvo, ono nešto što odlikuje velike ekipe.

_______________Hart_______________
___Micah___Cahill__Terry___Cole____
_Young__Parker__Gerrard__Downing_
_____________Lampard_____________
_____________Rooney______________ ma ne znam. Vezni red mi se čini kao očajan. Gerrard i Lampard jednostavno ne mogu zajedno igrati, a opet skoro je nemoguće jednog od njih staviti na klupu. Imat' će Roy velikih problema, kao i njegovi prethodnici.

Inače, kad već pomenuh Roya da kažem da sam malo i iznenađen njegovim imenovanjem na klupu reprezentacije. Ja sam bio uvjeren da će tu doći 'Arry, jer je skoro sve ukazivalo na to, ali očigledno da su čelni ljudi saveza imali drugačije mišljenje. Volio bih da i Engleska konačno nešto uradi na ovim velikim takmičenjima, ali pred Španije, Njemačke, Nizozemske, Italije, Francuske i ostalih će teško i do 1/2 finala.
FK Pjetlovi

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 maj 2012, 15:59

Ovo je neko moje razmisljanje i ono sto bih ja voleo da vidim od Engleza na temu EP,niti smatram da je ovo jedino,niti ispravno resenje za Engleze. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 06 maj 2012, 16:43

Naravno. Ima tu još igrača koje ti nisi pomenuo: Rio, Glen, Jagielka, Crouch... . Sigurno da će i Roy dovesti neke igrače koje je on trenirao i za koje smatra da imaju kvalitet da igraju za repku. Ipak, kako god po meni Engleska je vrlo, vrlo slaba.
FK Pjetlovi

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 07 maj 2012, 11:37

reds je napisao/la:Naravno. Ima tu još igrača koje ti nisi pomenuo: Rio, Glen, Jagielka, Crouch... . Sigurno da će i Roy dovesti neke igrače koje je on trenirao i za koje smatra da imaju kvalitet da igraju za repku. Ipak, kako god po meni Engleska je vrlo, vrlo slaba.
carroll i crouch idu na euro :D i onda ce da se u svakoj utakmici nabijaju lopte na njih, zna se kakav fudbal preferira roy. samo treba naci stopera da moze daleko nabiti loptu :D
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

StevieG
Kontakt:

Post Postao/la StevieG » 07 maj 2012, 14:59

Dakle, novi izbornik je izabran, te se napokon i ta saga završila.

Na uzavrelu klupu Gordon Albiona postavljen je iskusni Roy Hodgson koji je s malim momčadima činio čuda, al' prošlu sezonu neće pamtiti po dobrom jer je s Liverpoolom bilježio veoma loše rezultate. Pred njim je jedan veoma težak zadatak (odvesti reprezentaciju do kraja), al' ne i nemoguć jer se zna kakve klase postoje u rosteru ove reprezentacije. Istina, potreban je period adaptacije kako igrača tako i izbornika. Ipak uvjeren sam kako će Roy sve ovo posložiti kako treba, inače će uslijediti potop Engleske na EP.

Očekujem ovih XI igrača:

Hart
Richards - Terry - Ferdinand - Cole
Lampard - Wilshere- Gerrard
Walcott - Carroll - Rooney
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 maj 2012, 15:44

Da hoće ovako Engleska igrati, da uplatim sve živo na njihove protivnike (da, nisam zaboravio da je Rooney suspendovan). :mrgreen: Kad vidim Terryja i Ria, te Lamparda i Gerrarda u jednom timu, onda znam da Engleska ne može meda. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 07 maj 2012, 18:36

StevieG je napisao/la:Dakle, novi izbornik je izabran, te se napokon i ta saga završila.

Na uzavrelu klupu Gordon Albiona postavljen je iskusni Roy Hodgson koji je s malim momčadima činio čuda, al' prošlu sezonu neće pamtiti po dobrom jer je s Liverpoolom bilježio veoma loše rezultate. Pred njim je jedan veoma težak zadatak (odvesti reprezentaciju do kraja), al' ne i nemoguć jer se zna kakve klase postoje u rosteru ove reprezentacije. Istina, potreban je period adaptacije kako igrača tako i izbornika. Ipak uvjeren sam kako će Roy sve ovo posložiti kako treba, inače će uslijediti potop Engleske na EP.

Očekujem ovih XI igrača:

Hart
Richards - Terry - Ferdinand - Cole
Lampard - Wilshere- Gerrard
Walcott - Carroll - Rooney
sa ovakvom ekipom nigdje oni neće doć :mrgreen:
Vođa zna.

StevieG
Kontakt:

Post Postao/la StevieG » 07 maj 2012, 19:04

Lapsus, zaboravih na suspenziju Rooneya. :mrgreen:

Tko ga onda staviti kao braniče? Jonesa & Smallinga/Lescotta? Realno ovo je postava sastavljenja od iskusnih igrača koji su igrali na mnogo velikih takmičenja. Istina, vezni red je najveći problem jer Gerrard & Lamps ne mogu igrati zajedno, al' opet nikako ne mogu shvatiti da jedan od navedenih igrača bude na klupi (znamo njihovu klasu).

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 07 maj 2012, 19:07

Ne vidim kako prema trenutnoj formi, igrama u cijeloj sezoni i svemu ostalom Gerrard može doći ispred Lamparda, naravno osim ako ste navijač Liverpoola.

StevieG
Kontakt:

Post Postao/la StevieG » 07 maj 2012, 19:10

^Lamps je započeo igrat' tek u posljednjih mjesec dana, a prije toga je pružao veoma loše partije.

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 07 maj 2012, 19:12

StevieG je napisao/la:^Lamps je započeo igrat' tek u posljednjih mjesec dana, a prije toga je pružao veoma loše partije.
Pružao je loše partije do dolaska RDM-a. Gerrarda nema nigdje kroz cijelu sezonu, ako ja lažem brojke ne lažu.

NObonus
Kontakt:

Post Postao/la NObonus » 07 maj 2012, 19:13

I Gerard i Lampard su zvjezde repke,i ako cemo realno bolje bi bilo obojicu ostavit ako nista na klupi...
Sredina bi ovako mogla izgledat Carrick....Parker sa krilima Lenon i Young,ili Barry..Milner a krila Walcot i A.Johnson..Ima tu neki solidnih kombinacija... 8-)

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 07 maj 2012, 19:17

Otkad Lampard igra povucenije u ekipi chelsea njegova forma se drasticno popravila. prije je skoro bio ko drugi napadac tima, sad igra nesto poput xabi alonsa u realu i odlicno mu ide. definitivno moj izbor prije gerrarda.
pi.

StevieG
Kontakt:

Post Postao/la StevieG » 07 maj 2012, 19:21

Pružao je loše partije do dolaska RDM-a. Gerrarda nema nigdje kroz cijelu sezonu, ako ja lažem brojke ne lažu.
Zaboravljaš da je Gerrard imao tešku ozljedu, te je potreban period dok se vrati u pravu formu.

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 07 maj 2012, 19:57

StevieG je napisao/la: Zaboravljaš da je Gerrard imao tešku ozljedu, te je potreban period dok se vrati u pravu formu.
Ne zaboravljam, to je naprotiv razlog više da on ne igra veliku ulogu na ovom prvenstvu.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 07 maj 2012, 21:08

A vjerovatno će opet igrati obojca. Teško je naći nekoga ko će se usuditi staviti jednog od njih na klupu. A opet kad pogledam, Parker - Lampard - Gerrard = katastrofa. :D

Šteta što nema Wilsherea da dodatno zakomplikuje stvari. :lol:
FK Pjetlovi

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], nerkolfc, Proximic i 10 gostiju.