Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Toxicity
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Toxicity » 04 maj 2012, 16:10

Cristiano Ronaldo se u listu strijelaca upisao 43 puta
Valjda 44 puta :)
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 04 maj 2012, 16:15

http://www.cuatro.com/deportes/futbol/e ... 69205.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo ga, ovo već daje do znanja da Pipita ode
CAMP MOU!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 04 maj 2012, 18:47

Budite ljubazni i primite moje (zakašnjele) čestitke na tituli voljenog vam kluba. :mrgreen: Iskreno, Real je zasluženo osvoji Primeru, te tako prekinuo dominaciju Barcelone.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 04 maj 2012, 18:49

Jose Mourinho
[youtube][/youtube]
a glede duela Ronalda I Martineza na kraju derbija u Baskiji evo šta je Martinez izjavio a prenio goal.com:
"Something happened after the game, but things like this happen all the time. Basically I told him to stop pointing at the stands. I might have called him a 'son of a b***h', but players refer to my mother every game and nothing ever happens," Martinez explained to Onda Cero.

"People should not think too much of the incident. Sometimes you're a bit hot-headed and you say things you later regret. We will just shake hands when we meet again next year, and nothing will come of it."
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 04 maj 2012, 22:12

I ko će nam doći umesto Higuaina?

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 04 maj 2012, 22:31

ne vidim razlog za to evo i Karanka danas na press kaže da računaju na Gonzala u narednoj sezoni:[youtube][/youtube]
Don Alfredo Di Stefano

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 04 maj 2012, 22:34

Real Madrid izbacio krst iz grba zbog navijača muslimana

Real Madrid je osnovan 1902. godine. Real je najbogatiji klub. Krst na Realovom grbu nalazi se od 1920. godine kada je kralj Alfonso XIII postao glavni sponzor ovog kluba. Paralelno sa izbacivanjem krsta sa klupskog grba počela je izgradnja Realovog sportskog centra u Ujedinjenim Arapskim Emiratima a za čiju izgradnju će se potrošiti milijarda dolara.

O izbacivanju krsta sa klupskog grba i izgradnji sportskog centra u Ujedinjenim Arapskim Emiratima u Realu kažu: “Ovo je odlučan i strateški korak koji će ojačati naš klub na Bliskom istoku i Aziji, ključnim regionima u kojima imamo veliki broj navijača”.

:roll:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 04 maj 2012, 22:39

Bosniacum Lilium je napisao/la:Real Madrid izbacio krst iz grba zbog navijača muslimana

Real Madrid je osnovan 1902. godine. Real je najbogatiji klub. Krst na Realovom grbu nalazi se od 1920. godine kada je kralj Alfonso XIII postao glavni sponzor ovog kluba. Paralelno sa izbacivanjem krsta sa klupskog grba počela je izgradnja Realovog sportskog centra u Ujedinjenim Arapskim Emiratima a za čiju izgradnju će se potrošiti milijarda dolara.

O izbacivanju krsta sa klupskog grba i izgradnji sportskog centra u Ujedinjenim Arapskim Emiratima u Realu kažu: “Ovo je odlučan i strateški korak koji će ojačati naš klub na Bliskom istoku i Aziji, ključnim regionima u kojima imamo veliki broj navijača”.

Mislim da se ovo "uklanjanje" krsta/križa odnosi samo na bliski istoku i Aziji, tj. na dresovima koji se tamo budu štampali, dok će u Španiji, dakle i u Evropi, na snazi i dalje biti isti stari grb sa krstom/križom.

HALA MADRID !!!
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 04 maj 2012, 22:40

Bosniacum Lilium je napisao/la:Real Madrid izbacio krst iz grba zbog navijača muslimana

Pa ta praksa je odavno u primjeni,zašto vrijedjati navijače u islamskom svijetu,vjerujem da Madrid ima ubjedljivo najjaču bazu navijača od svih gigant klubova u islamskim zemljama.slika
Don Alfredo Di Stefano

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 04 maj 2012, 22:54

Dosta polemike o Gonzalovog odlaska.
"Kako se moglo vidjeti jučer na ceremoniji Higuain je bio veoma emotivan dok je slavio, njegovi potezi tokom slavlja govore samo jedno, a to je rastanak. Dugo se pozdravljao sa svim igračima kao i sa dugogodišnjim delegatom Reala Agustínom Herrerínom a sišao je sa bine sa suzama u očima. Da stvar bude još jasnija nosio je dres sa potpisom svih igrača na kojem je između ostalog pisalo " Hvala ti za sve što si nam dao " i " Moja kuća je tvoja kuća " te prema tome ADIOS HIGUAIN !"
slika
Jos bolje se vidi na klipu postavljenom na prosloj stranici.

Iskreno se nadam da ovdje nema istine,i da ce ostati ,pa makar bio i na klupi,jer ja stvarno nezz da li ima igrac koji je toliko zahvalan,ne buni se stalno protiv smanjene minutaze,a jos i maksimalno iskoristava odigrane minute,znaci apsolutno maksimalno.
Sretno zmajevi!!

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 04 maj 2012, 23:26

Ma jbg ne buni se on trenutno,ali mislim da je i njemu dozlogrdilo sjediti na klupu.Higuain je miran igrac i vjerujem da zbog navijaca i dobre atmosfere u klubu nije zelio podgrijavati sitaciju.Realno Higuain nije igrac za klupe i u gotovo svakom drugom klubu bi imao mjesta u pocetnih 11,ja bi volio da on ostane,ali mislim da ce to tesko ici ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 04 maj 2012, 23:51

Jedna tekma on,jedna Benzema ako to Mou ne može ispoštovat onda ne vidim razlog da ostajem.Inače simbol Madrida zadnjih 5-6 godina već ima 3 lige i zaslužuje da uzme i decimu s ovim klubom.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 05 maj 2012, 00:19

ARENA SPORT 2: 21:00 Granada - Real Madrid
CAMP MOU!

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 05 maj 2012, 00:46

Igračina...

[youtube][/youtube]

Učinilo mu se da je igrač pored njega :oops:

[youtube][/youtube]
CAMP MOU!

Sajmerit
Kontakt:

Post Postao/la Sajmerit » 05 maj 2012, 01:24

jbt cekamo titulu 3 sezone i umjesto da se slavi o glupostima se raspravlja,messi eno barceloni a mi imamo naseg ronalda i za nas je on najbolji,covjek je masina a sad sto neki gledaju kako on proslavlja gol il kakve gace nosa to je vasa stvar :D :D :D
Koja je razlika između Karlovačkog piva i Dinamo?
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 05 maj 2012, 10:15

slika

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 05 maj 2012, 11:38

Veceras abd El-Pasillo 8-)
slika

Igrači će danas u 12:00 odraditi kraći trening i u 14:00 poletjeti za Granadu. Spisak igrača nije objavljen ali kako spekulišu mediji svi iz prve postave idu i spremni i povrijeđeni.

Veceras tek ocekujem lijepu i opustenu igru,i vjerovatno mnogo golova :D
Sretno zmajevi!!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 05 maj 2012, 13:49

da li ce murinjo, najbolji trener svih vremena, konacno veceras malo vise da izmjeni sastav i da sansu nekim drugim igracima da se bar malo pokazu? :)
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 05 maj 2012, 13:59

" onclick="window.open(this.href);return false;

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 05 maj 2012, 14:37

LenBias je napisao/la:da li ce murinjo, najbolji trener svih vremena, konacno veceras malo vise da izmjeni sastav i da sansu nekim drugim igracima da se bar malo pokazu? :)
Ako je on najbolji trener svih vremena, sta je onda Sir Alex Ferguson? Mozda ipak Sir Alex Ferguson mora da se dokaze u nekim drugim ligama :lol: :lol: . Ebem ti realnost i fudbal :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.