RK Goražde

gradacac10
Kontakt:

Re: RK Goražde

Post Postao/la gradacac10 » 02 maj 2012, 22:15

Vjerovatno nije nista, i tu se nalazi odgovor zasto nije u repki ;)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 maj 2012, 22:19

gradacac10 je napisao/la:Vjerovatno nije nista, i tu se nalazi odgovor zasto nije u repki ;)
Pročitah na temi Čelika, da je pogođen u glavu na početku i da je većinu presjedio na klupi :roll:
Dobar je on, ali nije za repke, to je sigurno, jer ipak su Šarić,Tahirović,Grahovac pa i Šabanović nivo više ;)
Može biti na nekom širem spisku ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

delpy
Kontakt:

Post Postao/la delpy » 02 maj 2012, 23:13

legenda reala je napisao/la:
gradacac10 je napisao/la:Vjerovatno nije nista, i tu se nalazi odgovor zasto nije u repki ;)
Pročitah na temi Čelika, da je pogođen u glavu na početku i da je većinu presjedio na klupi :roll:
Dobar je on, ali nije za repke, to je sigurno, jer ipak su Šarić,Tahirović,Grahovac pa i Šabanović nivo više ;)
Može biti na nekom širem spisku ;)
pogodjen je u glavu, al nije on odmah, i radi toga izasao.. izasao je jer je bio totalno indisponiran, ni do tog 'pogotka' nista nije skinuo, a sto se tice rezervnog, los ko i nas :lol:
<3 Vječna Ljubav Čeličnog Grada <3

★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 03 maj 2012, 15:17

[youtube][/youtube]
Čelik Zenica 1945

sef_mafije
Kontakt:

Post Postao/la sef_mafije » 04 maj 2012, 18:46

jbg nekad ne ide, al dobar je on golman. Veliki je i pritisak svaki drugi dan malte ne igraju se tekme, a dnevno imaju po 2 treninga, treba se psihicki pripremit dobro a ne samo kondiciono ;)

Al jos malo kad se zavrsi cekam Savic-a , da idemo na voPI :D odmorit mozak hehe
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...

GZman44
Kontakt:

Post Postao/la GZman44 » 04 maj 2012, 22:31

Sloga - Goražde 39:27 zar je moguće ? :?: stigaooo umor :roll:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 maj 2012, 22:33

Ništa raspadamo se, umor nas stiže, poraz u Doboju 39:27 :x :x
Iako se žale na suđenje, ali sad je kasno, od titule nema ništa, Borac se razigrao :x
Da je Seha ligu izboriti, ali teško :roll:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

GZman44
Kontakt:

Post Postao/la GZman44 » 04 maj 2012, 22:43

aleksandar_veliki je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Ništa raspadamo se, umor nas stiže, poraz u Doboju 39:27 :x :x
Iako se žale na suđenje, ali sad je kasno, od titule nema ništa, Borac se razigrao :x
Ma kakva SEHA, nece se to ni igrati. Dao Bog da grijesim, ali, znas da ja slabo grijesim.
HAHHAHHHAAHHAHAHAHAH :lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 maj 2012, 22:56

legenda reala je napisao/la:Ništa raspadamo se, umor nas stiže, poraz u Doboju 39:27 :x :x
Ma kakva SEHA, nece se to ni igrati. Dao Bog da grijesim, ali, znas da ja slabo grijesim.
Ma ni ja nisam neki optimista za tu ligu, nego onaj Makedonac tvrdi da će biti, pa eto malo šansi sam joj dao, iako realno gledano, nemamo mi kvalitet za te lige kad bi je bilo, nemamo širinu ni za ove lige.

Izborili smo Evropu, osvojili KUP, odigrati što bolje do kraja ovo prvenstvo, probati izboriti to drugo mjesto.
Ako ne izborimo, nema veze, idemo u Evropska takmičenja, tamo se probati što bolje predstaviti, iako ako nešto hoćemo treba pojačanja, vidjeli smo šta nam je Zubri uradio ove godine ;)

GZman44
Kontakt:

Post Postao/la GZman44 » 05 maj 2012, 10:11

legenda reala je napisao/la:
Ma ni ja nisam neki optimista za tu ligu, nego onaj Makedonac tvrdi da će biti, pa eto malo šansi sam joj dao, iako realno gledano, nemamo mi kvalitet za te lige kad bi je bilo, nemamo širinu ni za ove lige.

Izborili smo Evropu, osvojili KUP, odigrati što bolje do kraja ovo prvenstvo, probati izboriti to drugo mjesto.
Ako ne izborimo, nema veze, idemo u Evropska takmičenja, tamo se probati što bolje predstaviti, iako ako nešto hoćemo treba pojačanja, vidjeli smo šta nam je Zubri uradio ove godine ;)
Ma raspasce se SEHA liga nemaju spozora! Ako bude ovakva, samo ce pare gubit'

sef_mafije
Kontakt:

Post Postao/la sef_mafije » 09 maj 2012, 16:03

ni ja nisam zadovoljan seha ligom, mislio sam da ce se to podici na najvisi nivo i da ce biti kvalitetna liga ali kako gledam nije to to !

chamaco06
Kontakt:

Post Postao/la chamaco06 » 09 maj 2012, 21:33

GORAŽDE - IZVIĐAČ 34-31 kraj

max
Kontakt:

Post Postao/la max » 09 maj 2012, 21:34

:lol: pobjeda MRK Gorazde protiv HRK Izvidjac,,bravo momci :lol:

sef_mafije
Kontakt:

Post Postao/la sef_mafije » 10 maj 2012, 11:31

ja mislim da im RK Bosna nece predstavljati neki problem i da ce osigurati ŠAHA ligu :)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 10 maj 2012, 11:43

sef_mafije je napisao/la:ja mislim da im RK Bosna nece predstavljati neki problem i da ce osigurati ŠAHA ligu :)
Ima teško gostovanje u Ljubuškom, ako budu prva dva išla, teško će se do Seha lige(pitanje hoće li je i biti) :roll:
Na domaćem terenu će se dobiti to što ima(Bosna,Sloga,Čelik), u gostima Borac vjerovatno poraz i vidjećemo šta će biti u Ljubuškom ;)

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 10 maj 2012, 11:52

Pa zar ne idu opet 3 kluba u SEHA ligu?

Ako idu 2 onda će teško doći do te lige, a ako idu 3 onda imaju dobre šanse. Dobit' ćemo do kraja sve domaće utakmice, a na strani poraz od Borca je zagarantovan k'o što reče @legenda. Mada po meni i Izviđač će ih dobiti kući i sinoć su pokazali da su kvalitetom ispred Goražda. Biljaka je praktično sam držao Goražde u igri. U prvom poluvremenu je sam zabio skoro polovinu golova, a u drugom kad je njega stalo i ostatak ekipe je počeo slabije da igra. Doduše i Savić je na golu imao lošu partiju, jednu od najlošijih ove sezone tako da je bio i na klupi dobar dio tekme. Vidjelo se da nedostaju njegove odbrane.

Sada u petak dolazi Bosna. To će biti rutinska pobjeda sa nekih 10- tak golova razlike. Šansu će vjerovatno dobit' i ovi mlađi kad već utakmica bude riješena. :D
FK Pjetlovi

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 10 maj 2012, 20:28

@Legendo znaš li ti što sinoć Dadi nije igr'o za Izviđač? Bio je na tribinama, dobio podršku (ovacije je ipak prevlika riječ) i vidio sam ga danas u gradu, ali zašto nije igrao? Jel' zato što možda nije htio ili je u pitanju nešto drugo? :)
FK Pjetlovi

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 10 maj 2012, 20:46

reds je napisao/la:@Legendo znaš li ti što sinoć Dadi nije igr'o za Izviđač? Bio je na tribinama, dobio podršku (ovacije je ipak prevlika riječ) i vidio sam ga danas u gradu, ali zašto nije igrao? Jel' zato što možda nije htio ili je u pitanju nešto drugo? :)
Vidim ga hoda po gradu, evo već desetak dana sa rajom sjedi po kafićima ;)
Kako sam pročito negdje, kažu da je dobio otkaz u Izviđaču :roll:
A pitanje ima li on sad pored Jaškića ikako i mjesta u Goraždu, ja mislim da nema, jer on nije igrač za klupe, a trenutno bi morao djeliti minutažu sa Jaškićem ;)

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 10 maj 2012, 20:52

A Jaškić će vjerovatno na kraju sezone otići iz Goražda tako da Goražde ionako mora popuniti tu poziciju. Adnan je došao da digne formu i da se proba prodati. Dadi bi bio idealna zamjena za njega, Žiga je isuviše slab.

Btw. de provjeri nam onda tu informaciju za Dadia. :)

I da, vidio sam Dadia danas sa opremom i sa Džananovićem odoše u dvoranu, možda je čak i trenirao sa njima. ;)
FK Pjetlovi

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 10 maj 2012, 20:59

reds je napisao/la:A Jaškić će vjerovatno na kraju sezone otići iz Goražda tako da Goražde ionako mora popuniti tu poziciju. Adnan je došao da digne formu i da se proba prodati. Dadi bi bio idealna zamjena za njega, Žiga je isuviše slab.

Btw. de provjeri nam onda tu informaciju za Dadia. :)

I da, vidio sam Dadia danas sa opremom i sa Džananovićem odoše u dvoranu, možda je čak i trenirao sa njima. ;)
Pa možda ode Jaškić, a možda i ne, ko zna, iako teško će se on više gdje prodati vani.
Nije uspio kad je bio u najboljoj formi, neće ni sad sa trbuhom :mrgreen:
Pa dobar je Dadi, ali možda ni on neće ostati u Goraždu, možda samo održava formu, on je prevazišao Goražde, došao do repke, bio među najboljima u Izviđaču, možda i on želi nešto više.
Tarik kad je igrao, bio je i dobar, samo je možda jednu polusezonu i bio standardan, da mu se dalo više šansi, sigurno bi više i pokazo, a i ovo što je pokazao nije bilo loše ;)

Ma nema se to šta provjeravati, eno i na temi Izviđača piše da je dobio otkaz, šta će u sred sezone u Goraždu, a tim mu se bori za Evropu, ili je neka suspenzija ili otkaz ;)

Pa vjerovatno je trenirao ;)

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.