FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Elegant
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Elegant » 04 maj 2012, 19:28

Žao nam je što Grabavica ne zadovoljava uslove za igranje evropskih utakmica, no i to ćemo u narednom periodu pokuašti riješiti", dodao je Muahremović.
Ako Bog da sredit ce se Grbavica. 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 04 maj 2012, 19:37

Licenca je tu. Mislim, nije da je nisam očekivao, ali eto..sada je i zvanično ovjereno. Ubada ovo u oči kada se prijavljuje Koševo kao domaći stadion za evropske utakmice. Ne znam više...Svake godine se očekuje nešto u vezi stadiona, razglabamo ovdje, a nikako da krene s mrtve tačke. Dok ne riješimo pitanje Grbavice ne treba ni očekivati još jedan korak prema napretku i stvaranju kluba koji će pucati na grupna takmičenja u Evropi.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 maj 2012, 19:43

Vrijeme je više, žalosno je to da u klubu niko ne prati Amara po rezultatima.Klub ima fantastične rezultate, ali stadion je isti kao i prije Amara, svlačionice su iste kao i prije Amara, teren je isti, ako nije i gori kao i prije Amara, znači sve je isto osim igračkog kadra.Kad bi malo i ostale službe u klubu počele pratiti Amara, gdje bi nam kraj bio...
DRUG NEBI TI PUNCA

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 04 maj 2012, 19:48

Pravi se zapad po završetku sezone, malo predizborna, malo pritisci, uglavnom, radovi će početi...

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 04 maj 2012, 19:57

pinki je napisao/la:Pravi se zapad po završetku sezone, malo predizborna, malo pritisci, uglavnom, radovi će početi...
sad kad pocne ponovo prica o stadionu nismo odavno :mrgreen: :mrgreen:
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

Makanaky
Kontakt:

Post Postao/la Makanaky » 04 maj 2012, 20:01

Citam danas stadion Kosevo je izabran za evropske utakmice. Moze li mi neko napisati (ili poslati kakav link) koji je to minimum koji se trazi u vezi evropskih utakmica? I ako se ne varam, ne tako davno su izmijenjena pravila i pisalo se da i samo Kosevo zadovoljava jos jednu sezonu (ovu proslu) te da se od naredne nece imati gdje igrati ako se ne urade potrebni radovi?
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 04 maj 2012, 20:05

pinki je napisao/la:Pravi se zapad po završetku sezone, malo predizborna, malo pritisci, uglavnom, radovi će početi...
DA nema ovih izbora u ovoj drzavi tacno se nista ne bi gradilo :lol:
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 04 maj 2012, 20:26

Pitari ne dobise licencu, njihovim igracima ce ovo sjebat psihu. Bit ce trpaj te levate i dalje i dalje.
NO PYRO NO PARTY

nedaTM
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM » 04 maj 2012, 20:29

jeli tekma protiv Veleza na BHT ili na MojaTV ako je na MojaTV hoce li bit streama kao inace?
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 04 maj 2012, 20:33

zubanovic89 je napisao/la:
sad kad pocne ponovo prica o stadionu nismo odavno :mrgreen: :mrgreen:
Nije šuplja, sjedi čovjek pored mene na sjeveru svaku tekmu, radi u opštini i tvrdi da je Koldžo pod velikim pritiskom i da je to završeno... Mada i ja sam rekao, dok ne vidim bagere na zapadu ne vjerujem ništa...

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 04 maj 2012, 20:33

nedaTM je napisao/la:jeli tekma protiv Veleza na BHT ili na MojaTV ako je na MojaTV hoce li bit streama kao inace?
Na Moja tv, bit ce stram na ovi.stream.com

Izbrises . između ovi i stream i dobijes stranicu :mrgreen:
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

nedaTM
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM » 04 maj 2012, 20:35

exbabilon je napisao/la:
nedaTM je napisao/la:jeli tekma protiv Veleza na BHT ili na MojaTV ako je na MojaTV hoce li bit streama kao inace?
Na Moja tv, bit ce stram na ovi.stream.com

Izbrises . između ovi i stream i dobijes stranicu :mrgreen:
zahvaljujem :)
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 04 maj 2012, 20:36

Rasprava o tome da li je bolji Zahirović od Svrake ili o tome koji od njih dvojice treba biti pozvan je bespotrebna. Umjesto da konačno budemo sretni što nam se roster reprezentacije proširuje mi se svađamo bezveze, k'o da imamo 500 dobrih veznjaka. Nema nikakve sumnje da i za jednog i za drugog ima mjesta u reprezentaciji, pogotovo kad pričamo o prijateljskim mečevima. Šta sutra ako jedan sabere kartone ili se povrijedi? Logično je da će uskočiti drugi, a ne kao do sad da se hvatamo za glavu jer nemamo koga ubaciti kad je najpotrebnije. Širina rostera je najbitnija stvar u modernom fudbalu i upravo radi nedostatka istog mi do sada nismo igrali EP ili SP.

Kad već pričamo o potencijalnim reprezentativcima, iz Želje su materijal za reprezentaciju trenutno Kvesić, Bogičević, Svraka i Zeba. Prvi još igra za U-21 i dobro je da je tako, to je najbolji znak da će uskoro biti prekomandovan u A tim, jer obično to tako ide. Bogi je bez sumnje zaslužio da ga se proba jer na poziciji štopera uopšte nemamo neka genijalna rješenja osim Spahića, siguran sam da bi on mogao pružiti bolje partije od svih ostalih naših stopera koji se brat-bratu nisu uopšte proslavili dosad. O Svraki je dosta toga već ispričano, iako smo u vezi najkvalitetniji mislim da bismo uskoro mogli imati problema sa defanzivnim veznjacima. Rahimić neće još dugo, Zahirović je jedino rješenje i treba imati alternativu. U ofanzivnom dijelu imamo dosta kvalitetnih rješenja, ali svejedno nema nikakvog razloga da se ne proba sa Zebom. Problem naših veznjaka je taj što osim Misketa nisu vođe i kad ovog nema onda niko neće da povuče, svi čekaju da uradi onaj drugi. Baš zato mislim da je Zeba potreban jer je on upravo taj tip igrača. Osim toga više nego upadljivo je da se sa svojim stilom igre nikako ne uklapa u našu ligu, i fashion cop bi primijetio da kvalitetom odudara od ove lige. Dakle, ako je takav kakav jest tu, onda to znači da ima potencijala da se makar nosi sa našim ofanzivnim veznjacima i krilima. Dobit puno možemo, a izgubit apsolutno ništa nećemo ako ga probamo. Sušić je bio hrabar sa Zahirovićem kad je bilo najgušće i pogodio, nek bude hrabar i sa Zebom kad uopšte nije gusto.

Dok ne probamo nećemo ni znati... prijateljske dolaze, nikad bolja prilika za igrače iz naše lige, samo im treba pružit šansu...

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 04 maj 2012, 20:37

Piše na prethodnoj stranici da hoće, isti stream k'o prošli put.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 04 maj 2012, 20:50

inacefindecko je napisao/la:[youtube][/youtube]
24.08 :lol: :lol:
Pjesma sa tribina na kraju "Vino piju age Sarajlije" najezio sam se bgm.Stadion krcat.**** ti Kosevo i euro tekme
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 04 maj 2012, 21:22

Gušo = ministar odbrane :lol:

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 04 maj 2012, 21:45

Ma ne znam ako se sad na kraju sezone nesto ne pocne raditi na nasoj jednoj jedinoj GRBAVICI ne znam kad ce... koliko ja znam odmah po zavrsetku sezone zapad dizemo i odmah ce nam stadion biti bolji i ljepsi, a mislim da cemo tada i ispunjavati ove uslove za igranje kvalifikacija...ako Bog da ako Bog da samo saburli

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 04 maj 2012, 21:56

pinki je napisao/la:Gušo = ministar odbrane :lol:
Predstavnik BiH u NATO-u :lol: :lol:

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 04 maj 2012, 22:02

nime_tm87 je napisao/la:Ma ne znam ako se sad na kraju sezone nesto ne pocne raditi na nasoj jednoj jedinoj GRBAVICI ne znam kad ce... koliko ja znam odmah po zavrsetku sezone zapad dizemo i odmah ce nam stadion biti bolji i ljepsi, a mislim da cemo tada i ispunjavati ove uslove za igranje kvalifikacija...ako Bog da ako Bog da samo saburli
Kriva je priča o svemirskim brodovima, radi čekanja svemirskih brodova izgubili smo nekoliko godina. Eno Borac, prije 2-3 godine imali su gladijatorsku arenu, a malo po malo dobiše stadion na kojem 'ladno mogu igrat evropske utakmice. Za svemirski brod treba 5 put više para nego za 4 normalne tribine, u tome je cijeli fol, arhitektonska rješenja potrebna za svemirski dizajn koštaju pravo bogatstvo, i to je za nas zasad nemoguća misija. Mislim da politika "jedna po jedna tribina" nema alternativu danas. Nadam se da je ta priča o zapadu istinita, stvarno je krajnje vrijeme...

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 04 maj 2012, 22:02

Nadam se da će Igor Kristić i sutra plakati k'o pi.ka!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Maestro^^, Vanja8 i 50 gostiju.