Ako Bog da sredit ce se Grbavica.Žao nam je što Grabavica ne zadovoljava uslove za igranje evropskih utakmica, no i to ćemo u narednom periodu pokuašti riješiti", dodao je Muahremović.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ako Bog da sredit ce se Grbavica.Žao nam je što Grabavica ne zadovoljava uslove za igranje evropskih utakmica, no i to ćemo u narednom periodu pokuašti riješiti", dodao je Muahremović.
sad kad pocne ponovo prica o stadionu nismo odavnopinki je napisao/la:Pravi se zapad po završetku sezone, malo predizborna, malo pritisci, uglavnom, radovi će početi...
DA nema ovih izbora u ovoj drzavi tacno se nista ne bi gradilopinki je napisao/la:Pravi se zapad po završetku sezone, malo predizborna, malo pritisci, uglavnom, radovi će početi...
Nije šuplja, sjedi čovjek pored mene na sjeveru svaku tekmu, radi u opštini i tvrdi da je Koldžo pod velikim pritiskom i da je to završeno... Mada i ja sam rekao, dok ne vidim bagere na zapadu ne vjerujem ništa...zubanovic89 je napisao/la:sad kad pocne ponovo prica o stadionu nismo odavnopinki je napisao/la:Pravi se zapad po završetku sezone, malo predizborna, malo pritisci, uglavnom, radovi će početi...![]()
Na Moja tv, bit ce stram na ovi.stream.comnedaTM je napisao/la:jeli tekma protiv Veleza na BHT ili na MojaTV ako je na MojaTV hoce li bit streama kao inace?
zahvaljujemexbabilon je napisao/la:Na Moja tv, bit ce stram na ovi.stream.comnedaTM je napisao/la:jeli tekma protiv Veleza na BHT ili na MojaTV ako je na MojaTV hoce li bit streama kao inace?
Izbrises . između ovi i stream i dobijes stranicu
Piše na prethodnoj stranici da hoće, isti stream k'o prošli put.nedaTM je napisao/la:jeli tekma protiv Veleza na BHT ili na MojaTV ako je na MojaTV hoce li bit streama kao inace?
Pjesma sa tribina na kraju "Vino piju age Sarajlije" najezio sam se bgm.Stadion krcat.**** ti Kosevo i euro tekmeinacefindecko je napisao/la:[youtube][/youtube]
24.08![]()
Predstavnik BiH u NATO-upinki je napisao/la:Gušo = ministar odbrane
Kriva je priča o svemirskim brodovima, radi čekanja svemirskih brodova izgubili smo nekoliko godina. Eno Borac, prije 2-3 godine imali su gladijatorsku arenu, a malo po malo dobiše stadion na kojem 'ladno mogu igrat evropske utakmice. Za svemirski brod treba 5 put više para nego za 4 normalne tribine, u tome je cijeli fol, arhitektonska rješenja potrebna za svemirski dizajn koštaju pravo bogatstvo, i to je za nas zasad nemoguća misija. Mislim da politika "jedna po jedna tribina" nema alternativu danas. Nadam se da je ta priča o zapadu istinita, stvarno je krajnje vrijeme...nime_tm87 je napisao/la:Ma ne znam ako se sad na kraju sezone nesto ne pocne raditi na nasoj jednoj jedinoj GRBAVICI ne znam kad ce... koliko ja znam odmah po zavrsetku sezone zapad dizemo i odmah ce nam stadion biti bolji i ljepsi, a mislim da cemo tada i ispunjavati ove uslove za igranje kvalifikacija...ako Bog da ako Bog da samo saburli
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, kulinban1189 i 56 gostiju.