EDIT: U 99. minuti Camara promasuje penal , tacnije odbranio mu ga je golman Evian-a

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Ma svi su ključni, počevši od tvrde odbrane, kreativnog veznog reda pa do ubitačnog napada, kojeg predvodi, eto, kao najveća zvijezda kluba, Olivier Giroud. Younes Belhanda je zadužen za kreiranje napada dok je u odbrani demonstriran savršen mix iskustva i mladosti, gdje su Hilton i M'biwa. Napisao sam podugačak post o Montpellieru na početku prošle stranice pa pročitaj.meho-medo je napisao/la:moze li mi neko ko vise prati francusku ligu napisati koji su to kljucni igraci (njihove godine i poziciju koju igraju)
zbog kojih se Monpellier bori za tituluunaprijed hvala
Ok , hvalaBertrand je napisao/la:Ma svi su ključni, počevši od tvrde odbrane, kreativnog veznog reda pa do ubitačnog napada, kojeg predvodi, eto, kao najveća zvijezda kluba, Olivier Giroud. Younes Belhanda je zadužen za kreiranje napada dok je u odbrani demonstriran savršen mix iskustva i mladosti, gdje su Hilton i M'biwa. Napisao sam podugačak post o Montpellieru na početku prošle stranice pa pročitaj.meho-medo je napisao/la:moze li mi neko ko vise prati francusku ligu napisati koji su to kljucni igraci (njihove godine i poziciju koju igraju)
zbog kojih se Monpellier bori za tituluunaprijed hvala
rio_Ferdy88 je napisao/la:Izjava legendarnog Louis Nicollina: "Bolje nam je da osvojimo naslov ove godine jer će narednih sedam godina dominirati PSG, to je neizbježno. Pod nevjerojatnim sam stresom, a mogli smo mirno biti osmi s osiguranim opstankom u ligi. U svakom slučaju, moramo izbjeći biti treći jer onda moramo u iritantne kvalifikacije za Ligu prvaka. Stoga bi drugo mjesto bilo odlično, ali prvo bi bilo još bolje".![]()
Koji kralj![]()
Jbte, koji morž od insana!!Bertrand je napisao/la:
vjerovatno marseilleBlue_He4rt je napisao/la:Francuska liga ide definitivno ka boljem i postaje sve zanimljivija.Fale jos tu stari Lavovi sa Žerlan`a i ekipa sa najljepsim dresovima(pogađajte koja je)!?
Auxerreovi navijači gađali svoje igrače teniskim lopticama, paradajzima te toalet papirima.tevezito je napisao/la:Gleda li neko ove dvije tekme kakvi su ovo prekidi bili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.