AllGunsBlazing je napisao/la:BlueTiger je napisao/la:Po meni potencialni kandidati za reprezentaciju su: Josip Kvesic, Benjamin Colic, Zajko Zeba i Muamer Svraka.
Ako zovne bilo kojeg momka od ove cetvorice mi smo napravili veliku stvar onda. Zeba je vec odavno zasluzio poziv, Kvesa, Cola i Svraka tek nadolaze i mislim da ce od njih biti nesto.
Evo ovako, da kazem Josip ima mjesta u repki, slabi smo sa lijevim bekom, i na njeg se moze racunati i ubuduce. Colic pored Ognjena(koji ni sam ne dobija poziv) i Mujdze nema sta traziti, bar ne jos. Zeba jedino moze dobiti neki poziv samo da se eto to kao prizna njegov rad u nasoj ligi, nit je bolji od Pjanica nit Misimovica a ni Mede. A prije Muamera imas bar nekoliko igraca koji su i bolji a ne dobijaju poziv(Ljevakovic,Cocalic,onaj sto igra u Austriji pa rijesva drzavljanstvo).
Fazon je sto je nasa liga 99. na svijetu, ako nije jos pala. Znaci po nekim standardima ima 98 pa i vise boljih liga na svijetu, i logicno je da cim neki igrac ode mora biti vise ukljucen u reprezentaciju nego kad je kod nas. I sad kad dodjemo do Zelje i ostalih klubova u kojima igraju nasi igraci, Zeljo moze biti jaci od njih, ali nama je ipak bitnije protiv kakvih igraca igraju nasi, a ne sa kim. Jer u ovoj ligi osim Zelje i nema normalnog kluba, a i na ljeto cemo vidjeti kako ce Zeljo proci u Evropi, valjda bolje nego proslih godina.
Dobro si ovo sve sastavio. Slazem se u potpunosti sa tobom. Valjda ce ovo godine Zeljo uspjeti napraviti malo veci iskorak u Evropi. Ako ostane trenutnuti sastav, plus trenutna klupa i eventualno jedno ili dva pojacanje misljenja sam da ce Zeljo moci napraviti upravo taj zeljeni iskorak.
Najveca mana nase lige je sto nemamo timova koji mogu podnjeti konkureciju. Jedini primjer je Siroki i u neku ruku mi je drago sto sa njima igramo finale kupa, jer smo tu bare-bare
(jeste da smo ih zadnji mec pojeli, ali nismo pogodili za nesto vise, nadam se da nam se nece odbiti od glavu tamo). Puno znace utakmice gdje se svaki igrac angazuje od prve do zadnje minute, gdje se takticki igra da kraja, nego tekme koje se igraju do 60 min i onda primi-nabi.
Treba prvo smanjiti ligu, ostaviti jake timove, koji imaju uvjete prvenstveno za atraktivnu igru, pa tek se onda nadati necemu u euro kupovima. Sto se tice lige prvaka, tu igraju timovi koju su vec dosta odmakli od nas i mislim da tu nemamo sta traziti, ali u evropa ligi, imata timova gdje mozemo biti bare-bare. Vidjet cemo, u svemu ovome treba prvenstveno dosta srece, pa tek onda slijedi sve sto je potrebno za jedan nogometni mec.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!