Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
U medijima se spominje eventualni prelazak Kagawe u United. Koliko ima istine u svemu tome?
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Dosta su intenzivne spekulacija po pitanju toga, ali ne mora ništa da bude od toga. Znači, standardna je situacija, mediji moraju da pišu. Uglavnom, ništa konkretno još uvijek, rekao bih.StevieG je napisao/la:U medijima se spominje eventualni prelazak Kagawe u United. Koliko ima istine u svemu tome?

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
^Uglavnom, veoma dobro bi vam došao jer se radi o jednom vrlo perspektivnom igraču. Po stilu igre me podsjeća na Parka, a vidjet' ćemo šta će biti od svega toga. 100% odlazi iz Dortmunda, a i predsjednik je sam to izjavio.
Remember friend, as you pass by.
to bi bilo odlicno,za sad najvise se govori o njemu i hazardu,gaitan se vise i ne spominje,hvala bogu, jedva cekam prelazni rok jer je ocigledno da ovaj igracki kadar ne moze ispuniti nasa ocekivanja.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Gol Rooneya protiv Citya prosle sezone proglasen za najbolji gol svih vremena u Premier Ligi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Brat!Cartman je napisao/la:Gol Rooneya protiv Citya prosle sezone proglasen za najbolji gol svih vremena u Premier Ligi.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
"Cristiano Ronaldo je postigao više golova u Real Madridu, ali je u Manchester Unitedu bio bolji igrač." - Sir Bobby Charlton
Slazem se.
Gledam real i barcu dosta cesto,kada imam vremena i mogu reci da ronaldo sto se tice prodora je po meni dosta slabiji nego sto je u Unitedu bio..
U unitedu nije postizao ovoliko golove ni blizu,ali barem nije ni ovoliko gresaka pravio,pa protiv Bayerna je zabio 2 gola i napravio jedno 50 gresaka,ali naravno niko nece gledati te greske jer je covjek zabio 2 gola i onda kad vide samo statistiku neki,reci ce aaa vidi ronaldo zabio 2 gola bolji je od ovog i od onog.
Al dzaba mu sve,kad ce opet United ostati jedini klub u kojem je osvojio sve.
A jos jedini put kad je bio bolji od Messia je onaj kada je bio clan Uniteda!
Slazem se.
Gledam real i barcu dosta cesto,kada imam vremena i mogu reci da ronaldo sto se tice prodora je po meni dosta slabiji nego sto je u Unitedu bio..
U unitedu nije postizao ovoliko golove ni blizu,ali barem nije ni ovoliko gresaka pravio,pa protiv Bayerna je zabio 2 gola i napravio jedno 50 gresaka,ali naravno niko nece gledati te greske jer je covjek zabio 2 gola i onda kad vide samo statistiku neki,reci ce aaa vidi ronaldo zabio 2 gola bolji je od ovog i od onog.
Al dzaba mu sve,kad ce opet United ostati jedini klub u kojem je osvojio sve.

A jos jedini put kad je bio bolji od Messia je onaj kada je bio clan Uniteda!

- Cautinho
- Kontakt:
Ja sam mislio da su oni u 3 ligi...Ok,sretnorastafarian je napisao/la:FC United of Manchester u finalu doigravanja za ulazak u 6. ligu

Keep walking.
E'o za cartmana jedna slika

"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Ja sam skoro ravnodusan na titulu...Kad smo spali da nam od drugih zavisi titula,nema dalje...Nije to taj united,sto sam naviko da gledam...Normala bit ce mi ipak drago,ali ovo ne smije da se ponavlja...GGMU
Uostalom ne fali nista ni da zavrsimo drugi,sa ovom vecinom mladom ekipom je veliki uspjeh...
Uostalom ne fali nista ni da zavrsimo drugi,sa ovom vecinom mladom ekipom je veliki uspjeh...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ma sto ti kazes i da zavrsimo drugi nije smak svijeta.trxel je napisao/la:Ja sam skoro ravnodusan na titulu...Kad smo spali da nam od drugih zavisi titula,nema dalje...Nije to taj united,sto sam naviko da gledam...Normala bit ce mi ipak drago,ali ovo ne smije da se ponavlja...GGMU

Iduce sezone dovseti masine(Kagawa, Gaitan,Hazard...)i titula je nasa najbolji smo ba mogu da placu za nama samo.

Ali i ova nije jos izgubljena.

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
Koga briga kako je osvojena, ko ce se za 5-6 godina sjecat ove sezone, ko ce se sjetit poraza protiv blackburana i wigana, pamtit ce se titula (naravno ako se osvoji), sjetit cemo se poraza 6-1 od citya i pobjede nad arsenalom 8-2. Za ostalo sam siguran da se niko nece sjecat za 5-6 godina.
I nemojte mi lazne skromnosti ipak je ovo jubilarna 20-ta titula
GGMU
I nemojte mi lazne skromnosti ipak je ovo jubilarna 20-ta titula

"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Skromnost nije drugo mjesto,vec realnost...Newcastle je dobra ekipa,al i CIty je jos bolja...Ipak za jedan svjetski klub kakav smo mi,bi dobro bilo ako se vec osvoji titula da to bude na nacin na koji zasluzujemo...Tu si upravu da za neko vrijeme,pa cak i od iduce sezone nece nikog zanimat kako je titula osvojena,ali sad kad se osvaja i treba osvojit,zanima...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
-
- Kontakt:
Yebo način kako si došao do nje, dajte titulu
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
Ja sam siguran u titulu,ko sto sam siguran da ce Ferguson jos par godina bit na celu kluba
Nekom je draze da se titula osvoji ovako,nekom onako,meni svejedno,samo da bude 20. 

The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.
Upravo tako.motty je napisao/la:Koga briga kako je osvojena, ko ce se za 5-6 godina sjecat ove sezone, ko ce se sjetit poraza protiv blackburana i wigana, pamtit ce se titula (naravno ako se osvoji), sjetit cemo se poraza 6-1 od citya i pobjede nad arsenalom 8-2. Za ostalo sam siguran da se niko nece sjecat za 5-6 godina.
I nemojte mi lazne skromnosti ipak je ovo jubilarna 20-ta titulaGGMU
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Hebiga, zlom qrcu i povjetarac smeta-zli jezici će uvijek tražiti dlaku u jajetu ali na kraju dana trofeji su ti koji se zbroje na kraju karijere a ne statistički podaci o broju pobjeda il posjedu lopte
,volim Edina al nekako kao stari fan nogometa moram reći go ManU.

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Newcastle nam je jedina nada,tesko da se mozemo nadati necemu od QPRa.
Sjecam se jedne sezone isto zadnje kolo je odlucivalo izmedju prvaka,a borili su se Chelsea i United..
I chelsea igrao protiv wigana,i potajno sam se nadao da bi moglo biti iznenadjenje,a na kraju se zavrsilo 7:0 za chelsea,il tako nesto..
Sjecam se jedne sezone isto zadnje kolo je odlucivalo izmedju prvaka,a borili su se Chelsea i United..
I chelsea igrao protiv wigana,i potajno sam se nadao da bi moglo biti iznenadjenje,a na kraju se zavrsilo 7:0 za chelsea,il tako nesto..

- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Stvar je vrlo jednostavna, Newcastle igra za sebe, a ne za nas. Kakva je razlika u tome što je ranije igrao protiv nas i ostavio nas sa samo jednim bodom, i ovo 37. kolo je kolo kao i svako drugo. Kraj priče.
Naravno oni ce sad fino da kiksaju, mi dobijamo i opet prvi i mirna bosna!NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Stvar je vrlo jednostavna, Newcastle igra za sebe, a ne za nas. Kakva je razlika u tome što je ranije igrao protiv nas i ostavio nas sa samo jednim bodom, i ovo 37. kolo je kolo kao i svako drugo. Kraj priče.

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.