" onclick="window.open(this.href);return false;
treći gol dobar k'o hljeb, matirao ga rutinski u stilu vrhunskog strijelca......bekicamir je napisao/la:Golovi sa utakmice,ovaj zadnji Bibicev je u stilu Torresa bio!![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
Kakav bola rezervni sastav?Jović će sve uraditi da nas pobijedi čisto iz sportskih razloga i da je drugačije ne bi valjalo.Ja bih osobno volio da ga rastužimo i da uzmemo bodove na koševu i nije to nemoguće ali ako budemo promašivali kao protiv komšinica u prvom poluvremenu onda se nemamo čemu nadati.Hoćemo li imati kakvih izostanaka u nedjelju?bekicamir je napisao/la:Sto se desava sa onim kvazi kapetanom?!
Bibic ga moze uciti kako se bori i voli klub a jucer je dosao u Zrinjski...uprava sa momkom ima amaterski ugovor a on igra za nase prilike ekstra!
Danas solidna utakmica,bogu hvala pa Dzida izisao,da ima imalo pameti nebi se niti vracao u prvih 11,katastrofa forma...gdje ne osta u Kini u p.m!
Borac nam bjezi tri boda ...Olimpic je iza nas...
Sarajevo iduce kolo,Jovic je vec potvrdio da ce protiv nas izvesti rezervni sastav..Borac ide na noge Slobodi koja mora jednostavno pobjediti a Olimpic Slaviji tako da pobjedom protiv Sarajeva na Kosevu mozemo sebi osigurati europu iako je nismo niti 1% zasluzili...
Žuržinov 3 žuta... te Džidić vrlo vjerovatno na klupu zbog loše forme...acovic1 je napisao/la:Hoćemo li imati kakvih izostanaka u nedjelju?
Pa kad bola prije Žuržinov skupi tri žutasilenT je napisao/la:Žuržinov 3 žuta... te Džidić vrlo vjerovatno na klupu zbog loše forme...acovic1 je napisao/la:Hoćemo li imati kakvih izostanaka u nedjelju?
Markić bi trebao na njegovo mjesto, a na mjesto Žuržinova Bibić....
Pa zato i kažem koji mu je k...c svaku utakmicu žuti.Ide ga u zadnje vrijeme i baš nam je trebao na Koševu.Idem provjeriti je li jučer dobio žuti.silenT je napisao/la:dobio protiv GOŠK-a, Veleža i jučer ako se nevaram tako da otpada za Sarajevo...![]()
jbga puno će nam falit na Koševu... uz Lazara naš trenutno najbolji igrač!
nije dobar decko zivcan,al opet jedan od dva najbolja,moze mu se i oprostitacovic1 je napisao/la:Pa zato i kažem koji mu je k...c svaku utakmicu žuti.Ide ga u zadnje vrijeme i baš nam je trebao na Koševu.Idem provjeriti je li jučer dobio žuti.silenT je napisao/la:dobio protiv GOŠK-a, Veleža i jučer ako se nevaram tako da otpada za Sarajevo...![]()
Treba krenuti na kosevo s ovom postavom,jel se slazete??Rosas7 je napisao/la:nije dobar decko zivcan,al opet jedan od dva najbolja,moze mu se i oprostitacovic1 je napisao/la:Pa zato i kažem koji mu je k...c svaku utakmicu žuti.Ide ga u zadnje vrijeme i baš nam je trebao na Koševu.Idem provjeriti je li jučer dobio žuti.silenT je napisao/la:dobio protiv GOŠK-a, Veleža i jučer ako se nevaram tako da otpada za Sarajevo...![]()
nije lose,ali ja bi krenuo sa dva napadacabenfica1923 je napisao/la:
Treba krenuti na kosevo s ovom postavom,jel se slazete??
Melher;;;Stojkic,Anicic,Markic,Popovic;;;;;Milicevic-Kristo;;;Marjanovic-Bibic-Ivesic;;;;Pehar.............
bola bibic mora u prvubekicamir je napisao/la:Ne slazemo se!![]()
.................Melher(9)..............
Popovic(4)--Radeljak(?)--Markic(4)--Stojkic(4)
Pehar(5)---Milicevic(2)---Kristo(2)--Marjanovic(8)
.............Jackson(2)...Bekic(2)-------------
U zagradi su ocjene od 1 do 10 za dosadasnji dio sezone!
ma i kristo je sakat pravo,nakon onoga sta je fulio u vrapcicima ja ga ne bi ni u juniore stavio,ali eto nadam se da ce me demantirati na kosevubekicamir je napisao/la:Bibica ostaviti za zadnjih pola sata!![]()
Ivesic mi je prelos igrac!
Nema sanse da vam ova postava izadje na kosevo eto vidt ces da ce ona moja 95% izaci....Rosas7 je napisao/la:nije lose,ali ja bi krenuo sa dva napadacabenfica1923 je napisao/la:
Treba krenuti na kosevo s ovom postavom,jel se slazete??
Melher;;;Stojkic,Anicic,Markic,Popovic;;;;;Milicevic-Kristo;;;Marjanovic-Bibic-Ivesic;;;;Pehar.............![]()
bola bibic mora u prvubekicamir je napisao/la:Ne slazemo se!![]()
.................Melher(9)..............
Popovic(4)--Radeljak(?)--Markic(4)--Stojkic(4)
Pehar(5)---Milicevic(2)---Kristo(2)--Marjanovic(8)
.............Jackson(2)...Bekic(2)-------------
U zagradi su ocjene od 1 do 10 za dosadasnji dio sezone!i ivesica mjesto kriste
Ne igra nam ponajbolji igrac Zurzinov (3 zuta) i Dzidic ne bi trebao zaigrat zbog lose forme..RedDevilS je napisao/la:Jeli dolazite u punom, najacem sastavu?
Na raspolaganju nema Suljića zbog tri žuta kartona te povrijeđenih Šćepanovića i Obuće,ovo se mora iskoristiti.........SAMO JAKO.......starmo94 je napisao/la:Ne igra nam ponajbolji igrac Zurzinov (3 zuta) i Dzidic ne bi trebao zaigrat zbog lose forme..RedDevilS je napisao/la:Jeli dolazite u punom, najacem sastavu?
Fali li vama iko osim Suljica ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.