FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

senci-071
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la senci-071 » 03 maj 2012, 14:23

kristian je napisao/la:i ovo je tuzno pobijede travnik i u sarajevu se proglase "dani ponosa i slave " nesto slicno kao u ilijasu vasar ha ha malo se zezam al jedva cekam slijedecu sezonu da vidim sarajevo koliko je jak :)

Ovu pricu pricate 60-tak godina,i trajace jos toliko akb. ;)

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 03 maj 2012, 14:25

VanBasten je napisao/la:slika

slika

[youtube][/youtube]

Mnogo smo jaki.Moze li neko ovo demantovati :lol:

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 03 maj 2012, 14:45

VanBasten je napisao/la:
kristian je napisao/la:i ovo je tuzno pobijede travnik i u sarajevu se proglase "dani ponosa i slave " nesto slicno kao u ilijasu vasar ha ha malo se zezam al jedva cekam slijedecu sezonu da vidim sarajevo koliko je jak :)
Iz Travnika nismo često pobjede donosili ni sa znatno jačom ekipom od današnje. Tako da...
Znamo kako su komšije prošle na tom gostovanju npr..
A znaš li slučajno kako ste vi prošli protiv GOŠK-a, a kako komšije?

Važno je da se vi nadate nečemu.
Volim te, Željo!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 03 maj 2012, 14:47

Vamos je napisao/la:
domorocki je napisao/la: Dječače,idi pjevaj rahmetlijama!
E ovo ako ne zasluzuje BAN onda nista ne zasluzuje.

Ma oni su toliko mali,i jadni,da ne mogu vise ni Vukove isprovocirati . ;)

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 03 maj 2012, 14:48

Hoćeli vam tko faliti protiv Zrinje?Mislim povrede,kartoni itd.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 03 maj 2012, 15:02

acovic1 je napisao/la:Hoćeli vam tko faliti protiv Zrinje?Mislim povrede,kartoni itd.
Mali Suljic na krilu, zbog parnih zutih kartona.

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 03 maj 2012, 15:13

Vamos je napisao/la:
acovic1 je napisao/la:Hoćeli vam tko faliti protiv Zrinje?Mislim povrede,kartoni itd.
Mali Suljic na krilu, zbog parnih zutih kartona.
Pa koliko sam ja mogao upratiti taj mali vam je bio među boljim igračima u zadnjih nekoliko kola (ne znam kakav je bio u Travniku).I Zrinji će izgleda faliti Žuržinov koji je trenutno u najboljoj formi.Mogla bi biti dobra tekma u nedjelju navečer.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 03 maj 2012, 15:30

Domorocki sereš ko foka,sramota.LJudi barem odu na gostovanje,kako tako,al odu.A nešto ne znam da smo mi bili i na jednom.

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 03 maj 2012, 15:45

samosarajvo je napisao/la:
AboveTheLaw je napisao/la:
kupus army je napisao/la:Cuj ovog zar nije zabranjen dolazak gostujucih navijaca,pa bolan ti ne bio,pod gostujuce navijace se smatraju i oni koji zive u Travniku,a navijaju za Sarajevo.Za tvoj inf vecina ovih momaka je iz Sarajeva.
Glup si ba momče, dosli ste organizovano iz Sarajeva, ima vas ljepa grupica kako vidim.. ljudi zabranili dolazak gostujucih navijaca...da ste dosli svako za sebe pa sjedi i suti a Bgmi ovako ocekujem neke kazne :D ha ya
Na tekmi su sve bila raja iz Sarajeva.Mozda 1/10 onih iz Travnika.
I kako ti znas kako su oni dosli, tj kako su putovali ? Sigurno nisu organizovano autobusima ili u jednoj velikoj koloni kao sto se inace ide na organizovana gostovanja.Sve po 2-3 u jednom autu, na tribini se nasli i bez obiljezja navijali.Isto smo i radili u Mostaru i na Grbavici i nastavicemo tako sve dok se zabrana ne ukine.
U zabrani nigdje ne stoji da se ne smije navijati vec da se ne smije doci organizovano (autobusi uz pratnju policije) sa obiljezjima,transparentima,bubnjevima isl.To sto su oni mislili da ce im te zabrane donjeti i potpuni nedolazak gostujucih navijaca i prestanak navijanja, zajebali su se.Zapravo nisu se zajebali sa vama,Lesinarima,Ultrasima itd.. mi smo ih jedini zajebali.
Ti si se zajebao. Ja nisam isao jer nisam mogao, ali znam PUNO njih koji jesu... Nek ti kazu Tuzlaci sto se tice zadnjeg gostovanja.. I iskreno, drago mi je sto idete, svako normalan ce vas podrzat bar sto se toga tice..

High

Post Postao/la High » 03 maj 2012, 15:52

Hajd ne palamudite bezveze, otišli su na svoju ruku. Veliki dio ove standardne ekipe sa sjevera nije išao, u pitanju su pojedinci.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 03 maj 2012, 16:36

Cemu to prepucavanje stvarno ja ne znam u cemu je problem vise? :roll:
Ponasate se kako mala djeca u vrticu, cak se i oni bolje ponasaju.
Kratko i jasno imate vi svoju temu, a mi svoju i netreba da ovako gledam i citam vulgarne rijeci stvarno fuj! ;)
Bez ikakave ljutnje sam vam ovo rekao.
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 03 maj 2012, 16:39

O toku tekme necu o njoj sam rekao sve prije nego sto je i pocela sacakacu do nedjelje ,ali istine radi moram nesto reci...Prelijepo je bilo vidjeti nesto sto se moze vidjeti u nasoj ligi veoma rjetko.Oko100- 150 navijaca Sarajeva po mojoj slobodnoj procjeni bez ikakvog policijskog kordona bilo je do Travnicana i nikakav ni najmanji incident se nije desio.Zasto to niko ne potencira.Zasto je problem sto su ljudi spontano dosli.Organizovano nije bilo ,a i da je bilo a ponavljam nije,ljudi su dosli na dio tribine koji nije za goste i ponasali se u skladu sa svim pravilima civilizacije sto se veoma rjetko moze vidjeti u Bosni.Ponosan sam na ovo jer samo stari kulturan grad poput Travnika gdje je normalna raja koja dolazi doduse u malom broju,ali dolazi da gleda nogomet moze da priusti ovakvo nesto.Ne znam kako bi to izgledalo da su Pitari dosli na ovaj nacin u pojedine druge sredine necu da ih imenujem.Uglavnom Hordama svaka cast na sportskom ponasanju.Kamo srece da su svi kao oni. ;)
I znate sta meni smeta.Da je slucajno ispala tuca ili neki incident nema novina ili portala da o tome nebi bilo stotine slika video-zapisa rasprava i sl.A ovako niko nije ni jednu sliku napravio niti je sta napisao o tome kako normalni navijaci sjede ili stoje jedni do drugih i bodre svoj klub.
Ne znam mozda nije u interesu nekom sta li...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 03 maj 2012, 16:43

vidovitadjemila je napisao/la:O toku tekme necu o njoj sam rekao sve prije nego sto je i pocela sacakacu do nedjelje ,ali istine radi moram nesto reci...Prelijepo je bilo vidjeti nesto sto se moze vidjeti u nasoj ligi veoma rjetko.Oko100- 150 navijaca Sarajeva po mojoj slobodnoj procjeni bez ikakvog policijskog kordona bilo je do Travnicana i nikakav ni najmanji incident se nije desio.Zasto to niko ne potencira.Zasto je problem sto su ljudi spontano dosli.Organizovano nije bilo ,a i da je bilo a ponavljam nije,ljudi su dosli na dio tribine koji nije za goste i ponasali se u skladu sa svim pravilima civilizacije sto se veoma rjetko moze vidjeti u Bosni.Ponosan sam na ovo jer samo stari kulturan grad poput Travnika gdje je normalna raja koja dolazi doduse u malom broju,ali dolazi da gleda nogomet moze da priusti ovakvo nesto.Ne znam kako bi to izgledalo da su Pitari dosli na ovaj nacin u pojedine druge sredine necu da ih imenujem.Uglavnom Hordama svaka cast na sportskom ponasanju.Kamo srece da su svi kao oni. ;)
I znate sta meni smeta.Da je slucajno ispala tuca ili neki incident nema novina ili portala da o tome nebi bilo stotine slika video-zapisa rasprava i sl.A ovako niko nije ni jednu sliku napravio niti je sta napisao o tome kako normalni navijaci sjede ili stoje jedni do drugih i bodre svoj klub.
NISU SVI KAO STO SMO MI, PRAVI DRUGOVI UVIJEK NAJACI HORDE ZLA KAO NEKADA JEDINI MOJ SAN ZA NJEGA ZIVIM JA!!.... ;) :P
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 03 maj 2012, 17:00

vidovitadjemila je napisao/la:O toku tekme necu o njoj sam rekao sve prije nego sto je i pocela sacakacu do nedjelje ,ali istine radi moram nesto reci...Prelijepo je bilo vidjeti nesto sto se moze vidjeti u nasoj ligi veoma rjetko.Oko100- 150 navijaca Sarajeva po mojoj slobodnoj procjeni bez ikakvog policijskog kordona bilo je do Travnicana i nikakav ni najmanji incident se nije desio.Zasto to niko ne potencira.Zasto je problem sto su ljudi spontano dosli.Organizovano nije bilo ,a i da je bilo a ponavljam nije,ljudi su dosli na dio tribine koji nije za goste i ponasali se u skladu sa svim pravilima civilizacije sto se veoma rjetko moze vidjeti u Bosni.Ponosan sam na ovo jer samo stari kulturan grad poput Travnika gdje je normalna raja koja dolazi doduse u malom broju,ali dolazi da gleda nogomet moze da priusti ovakvo nesto.Ne znam kako bi to izgledalo da su Pitari dosli na ovaj nacin u pojedine druge sredine necu da ih imenujem.Uglavnom Hordama svaka cast na sportskom ponasanju.Kamo srece da su svi kao oni. ;)
BRAVO
Sarajevo ljubavi moja!

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 03 maj 2012, 17:22

pa sta ce neko slikati i pisati o necemu takvom,
nama treba kamenja,akcije a ne tamo nekakvog navijanja.

cuj otisli u Travnik a nisu napravili sranje,nisu trebali ni ici ;)

Salim se naravno
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 03 maj 2012, 21:49

domorocki je napisao/la:Na tekmi su sve bila raja iz Sarajeva.Mozda 1/10 onih iz Travnika.
I kako ti znas kako su oni dosli, tj kako su putovali ? Sigurno nisu organizovano autobusima ili u jednoj velikoj koloni kao sto se inace ide na organizovana gostovanja.Sve po 2-3 u jednom autu, na tribini se nasli i bez obiljezja navijali.Isto smo i radili u Mostaru i na Grbavici i nastavicemo tako sve dok se zabrana ne ukine.
U zabrani nigdje ne stoji da se ne smije navijati vec da se ne smije doci organizovano (autobusi uz pratnju policije) sa obiljezjima,transparentima,bubnjevima isl.To sto su oni mislili da ce im te zabrane donjeti i potpuni nedolazak gostujucih navijaca i prestanak navijanja, zajebali su se.Zapravo nisu se zajebali sa vama,Lesinarima,Ultrasima itd.. mi smo ih jedini zajebali.
Zajebite ih pa dodjite u zapadni,Široki,Bana luku ;)

A ako Travnik doživljavaš gostovanjem e mogu misliti kakav si Ultras :lol: :lol:[/quote]

Znam da smo najludji i najbolji u BiH ali nismo toliko ludi da 100 ljudi ode medju 1500 ustaša ili četnika koji bi jedva cekali da te ubiju, bez zaštite.Vidiš da se po takvim gradovima i dan danas velicaju ratni zlocinci i pjeva "noz zica srebrenica" i da ja odem tamo medju njih i jos navijam za svoj klub.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 03 maj 2012, 21:52

GaetanoScirea je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
Iz Travnika nismo često pobjede donosili ni sa znatno jačom ekipom od današnje. Tako da...
Znamo kako su komšije prošle na tom gostovanju npr..
A znaš li slučajno kako ste vi prošli protiv GOŠK-a, a kako komšije?

Važno je da se vi nadate nečemu.
Poenta je da je svaki bod sa gostovanja ravan slavlju.Svaki tim, ali bas svaki, se godinama pati na svakom gostovanju.I nema ni jedno za koje mozes reci ovo uzimamo sigurno.Vi ste zijanili u Travniku mi smo pobjedili, mi zijanili od GOSKA na Kosevu vi ste pobjedili.Vi ste osvojili titulu 2010 a prije toga smo vas mi naguzili na derbiju...i tako u krug..
Zeljo je napravio mali izuzetak ove godine i to je to.

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 03 maj 2012, 23:04

Ne znam mozda nije u interesu nekom sta li..
.
pa to su samo novinari,svako normalan zna ko su i sta...
AMAR OSIM!!!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 maj 2012, 00:09

mislim da se opet pokazalo da ova odluka komiteta nije dobra.pa veci ce belaj negdje izbiti ovako kada dodju ljudi neorganizovano.ovo je u travniku sreca pa je tu uglaavnom sve korektno na tribinama.a lako se to moze sve zakuhati, ,dovoljno dva covjeka neka se zakace i eto belaaja.

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 04 maj 2012, 00:13

bordobijeli je napisao/la:mislim da se opet pokazalo da ova odluka komiteta nije dobra.pa veci ce belaj negdje izbiti ovako kada dodju ljudi neorganizovano.ovo je u travniku sreca pa je tu uglaavnom sve korektno na tribinama.a lako se to moze sve zakuhati, ,dovoljno dva covjeka neka se zakace i eto belaaja.
zato cemo mi organizovano na derbi
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bacamblende11, boki86, nedimmmm1337, tajsamja i 28 gostiju.