FK Slavija
Re: FK Slavija
2:1.... bar da vam je bod izvući!
Zadnja izmjena: Truba, dana/u 02 maj 2012, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
$ ' све ? " & ње
% све $ " & &
? " " $ " % гостовања
за ' -
% све $ " & &
? " " $ " % гостовања
за ' -
3-1 je....Truba je napisao/la:2:1.... bar da vam je bod iz izvući!
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Ponovo Rasevic.Jbt lik je lud ove polusezone.
Ima li neki bolji izvestaj od ovoga na SS.ba,mozda neko ko je bio na utakmici da kaze kakvi su bili "Sokolovi".

Ima li neki bolji izvestaj od ovoga na SS.ba,mozda neko ko je bio na utakmici da kaze kakvi su bili "Sokolovi".
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Očigledno da su na veliku sreću i to u prvoj minuti poveli sa 1:0 čim je ovako završeno.Devil je napisao/la:Ponovo Rasevic.Jbt lik je lud ove polusezone.![]()
![]()
$ ' све ? " & ње
% све $ " & &
? " " $ " % гостовања
за ' -
% све $ " & &
? " " $ " % гостовања
за ' -
Svaka cast Slavija !
ovako redom poveli ste iz jedne greske odbrane zrinjsog,nakon toga zrinjski preuzima igru,vi imate 2 kontre u jednoj pogađate prećku,u drugoj Melher skida nemoguce,nakon toga pred kraj primate gol...
Drugo poluvrijeme zrinjski stisko daju 2 gol,nakon toga se vi malo oslobađate,zrinjski fula jos par prilika,zadnjih 15 minuta okrecete igru stiskli se Zrinjskog,i jedna kontra na samom kraju zrinjski daje gol...
Do veceras sam mislio da ste sve pokupovali,al sam promjenio misljenje dobra ste ekipa,ima te pravo dobri igraca desni bek,prebrz momak,i nema te zime ostat cete u ligi,a dogodine sa 2-3 igraca more svasta bit....
ovako redom poveli ste iz jedne greske odbrane zrinjsog,nakon toga zrinjski preuzima igru,vi imate 2 kontre u jednoj pogađate prećku,u drugoj Melher skida nemoguce,nakon toga pred kraj primate gol...
Drugo poluvrijeme zrinjski stisko daju 2 gol,nakon toga se vi malo oslobađate,zrinjski fula jos par prilika,zadnjih 15 minuta okrecete igru stiskli se Zrinjskog,i jedna kontra na samom kraju zrinjski daje gol...
Do veceras sam mislio da ste sve pokupovali,al sam promjenio misljenje dobra ste ekipa,ima te pravo dobri igraca desni bek,prebrz momak,i nema te zime ostat cete u ligi,a dogodine sa 2-3 igraca more svasta bit....
Odlicna utakmica,da ste bili malo rapolozeniji mogli ste greske nase odbrane kazniti sa veoma laka dva gola pri vodstvu od 0:1!
Kao sto rece kolega Magic desna strana vam je odlicna!
-
- Kontakt:
To je ono sto ja prijatelju govorim cijelo vrijeme za Slaviju ovo nije ona slavij koja je igrala u prvom djelu, nego je ekipa preporodjena dovodjenjem nekih solidnih igraca i trenera Čapljica koji do sada obavlja odlican posao....Desni bek je Igor Krmar iz Radničkog Kragujevac po meni odlican na svojoj poziciji, i iznad njega je pomaleni Zarko Karamatic odlicno krilo, sa ta dva igraca sam prezadovoljan...bekicamir je napisao/la:Odlicna utakmica,da ste bili malo rapolozeniji mogli ste greske nase odbrane kazniti sa veoma laka dva gola pri vodstvu od 0:1!
& НЕ $ &, $ $ " СЕ ЗА & !!! ? 2001
http://i.imgur.com/MFxVM.jpg
Da li je desni bek bio Krmar(broj 25) ili Popovic (broj 6),vidim sastav i cudno mi je da su oba u igri,a neko je od njih igrao levo umesto Benovica,a cudno mi je da je to Popovic posto ga nisam video u toj ulozi ranije,dok je Krmar igrao tamo ? 

-
- Kontakt:
Ja ipak msm da je to Krmar bio posto je on zvjerkana desnoj strani i sa njim isto tako i KaramaticDevil je napisao/la:Da li je desni bek bio Krmar(broj 25) ili Popovic (broj 6),vidim sastav i cudno mi je da su oba u igri,a neko je od njih igrao levo umesto Benovica,a cudno mi je da je to Popovic posto ga nisam video u toj ulozi ranije,dok je Krmar igrao tamo ?

@Devil.Devil je napisao/la:Da li je desni bek bio Krmar(broj 25) ili Popovic (broj 6),vidim sastav i cudno mi je da su oba u igri,a neko je od njih igrao levo umesto Benovica,a cudno mi je da je to Popovic posto ga nisam video u toj ulozi ranije,dok je Krmar igrao tamo ?
možeš li mi provjeriti jedan podatak, pošto si vidim navijač Zvezde. Zanima me sezona 1975/76, jer sam našao podatak gdje piše da je Velež dobio Zvezdu 2:0 u Beogradu, te da je Zvezda dobila Veleža 1:0 u Mostaru, i drugi podatak samo obrnuto...bilo bi poželjno ako bi sada mogao naći, ako ne onda sutra polsijepodne.
UNAPRIJED HVALA!
2:0 je bilo u Mostaru za Velez u 14.kolu strelci Covic i Vukoje,a onda je Zvezda na Marakani dobila 1:0 u 31.kolu golom Filipovica.AlemC85 je napisao/la:@Devil.Devil je napisao/la:Da li je desni bek bio Krmar(broj 25) ili Popovic (broj 6),vidim sastav i cudno mi je da su oba u igri,a neko je od njih igrao levo umesto Benovica,a cudno mi je da je to Popovic posto ga nisam video u toj ulozi ranije,dok je Krmar igrao tamo ?
možeš li mi provjeriti jedan podatak, pošto si vidim navijač Zvezde. Zanima me sezona 1975/76, jer sam našao podatak gdje piše da je Velež dobio Zvezdu 2:0 u Beogradu, te da je Zvezda dobila Veleža 1:0 u Mostaru, i drugi podatak samo obrnuto...bilo bi poželjno ako bi sada mogao naći, ako ne onda sutra polsijepodne.
UNAPRIJED HVALA!

hvala ti. brz si majke mi, a gdje si našao tako brzo?Devil je napisao/la:2:0 je bilo u Mostaru za Velez u 14.kolu strelci Covic i Vukoje,a onda je Zvezda na Marakani dobila 1:0 u 31.kolu golom Filipovica.AlemC85 je napisao/la:@Devil.Devil je napisao/la:Da li je desni bek bio Krmar(broj 25) ili Popovic (broj 6),vidim sastav i cudno mi je da su oba u igri,a neko je od njih igrao levo umesto Benovica,a cudno mi je da je to Popovic posto ga nisam video u toj ulozi ranije,dok je Krmar igrao tamo ?
UNAPRIJED HVALA!
Imam na kompu veliki broj podataka o bivsoj nam ligi poredane po godinama tako da je bilo lagano za naci.
Ako te jos sta zanima ostavi mi na PP pa cu ti odgovoriti.

može, naravno.....Devil je napisao/la:Imam na kompu veliki broj podataka o bivsoj nam ligi poredane po godinama tako da je bilo lagano za naci.![]()
poslao sa, ti na pp šta me još zanima, pa vidi je li ti stiglo..Devil je napisao/la:Imam na kompu veliki broj podataka o bivsoj nam ligi poredane po godinama tako da je bilo lagano za naci.![]()
dokle si s traženjem? ako nema nemoj se mučiti bezveze........
-
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Da li je desni bek bio Krmar(broj 25) ili Popovic (broj 6),vidim sastav i cudno mi je da su oba u igri,a neko je od njih igrao levo umesto Benovica,a cudno mi je da je to Popovic posto ga nisam video u toj ulozi ranije,dok je Krmar igrao tamo ?
Zadnja izmjena: reaktiviran, dana/u 13 nov 2012, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Dečko fulio si temuAlemC85 je napisao/la:dokle si s traženjem? ako nema nemoj se mučiti bezveze........

sinoć sam dobio od njega pp, tako, da nema potrebe za polemikama...ultra_slavija je napisao/la:Dečko fulio si temuAlemC85 je napisao/la:dokle si s traženjem? ako nema nemoj se mučiti bezveze........Imas PP i salji mu tamo

sta je vama sa licencom,radi cega je niste tocno dobili,i ima li sanse da je dobijete preko drugostupanjske komisije ???
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.