Jesi to zijanio mnogo velike pare ?Devil je napisao/la:Bravo Juve **** li vam sve sto imate.**** Leccea na svom terenu ne mozete da dobijete i hocete titulu.![]()
Seria B je za vas premija.![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Jesi to zijanio mnogo velike pare ?Devil je napisao/la:Bravo Juve **** li vam sve sto imate.**** Leccea na svom terenu ne mozete da dobijete i hocete titulu.![]()
![]()
šta si od Juvetta očekivo njima je X redovna pojavaDevil je napisao/la:Bravo Juve **** li vam sve sto imate.**** Leccea na svom terenu ne mozete da dobijete i hocete titulu.![]()
![]()
Strasno kakve sam tikete popadao zadnja 2-3 dana.messilla je napisao/la:Jesi to zijanio mnogo velike pare ?Devil je napisao/la:Bravo Juve **** li vam sve sto imate.**** Leccea na svom terenu ne mozete da dobijete i hocete titulu.![]()
![]()
![]()
hajd eto halalit cu vam,al mogli ste i ranijeEmir ZENICA je napisao/la:Ovom Lechu treba pobjeda,ne znam sta se zajebavaju.Dajte gol nemoj da ja bijem![]()
Teren tezak, uzasan, vala nije moglo vise pasti golova.Emir ZENICA je napisao/la:hajd eto halalit cu vam,al mogli ste i ranijeEmir ZENICA je napisao/la:Ovom Lechu treba pobjeda,ne znam sta se zajebavaju.Dajte gol nemoj da ja bijem![]()
![]()
Daj objasni mi na pp kako si napravio, vidim da je na Njemackom a neznam rijec prevesthodža je napisao/la:ovo radi 100 %![]()
5 € bonusa
http://www.wettnetzwerk.com/wett-bonus" onclick="window.open(this.href);return false;
Podijeli druze.Svaki savjet je dobrodosaoConsigliere je napisao/la:E, momci igrate li sedmicne klade?? Ajde ako neko igra nek napise koju: koliko parova, kolike kvote, vece, manje uplate, igrate li specijale i slicno. Kontam krenut sa jednim fazonom od slijedece sedmice pa da podijelim ako ima zainteresiranih!
ja sam probao hasekove stubove one,i nije bilo lose uspio sam izgurati par listica do kraja...ali nemam vise zivaca za to hocu pare odmahConsigliere je napisao/la:E, momci igrate li sedmicne klade?? Ajde ako neko igra nek napise koju: koliko parova, kolike kvote, vece, manje uplate, igrate li specijale i slicno. Kontam krenut sa jednim fazonom od slijedece sedmice pa da podijelim ako ima zainteresiranih!
Ma, brate, nemam sad neku specijalnu, posebnu ideju, osim te da napokon sebe natjeram i da pocnem malo ozbiljnije igrat ove sedmicen, pa rekoh da vidim igra li raja. Ne znam, cini mi se da je poprilicno potcjenjena sedmicna klada, barem ona najobicnija na favorite. Skontajte samo u koliko su sedmica ove godine pobjede imali Real, Barcelona, City, United, BVB, Milan, Juve... Brat bratu 15 najmanje, ako ne i vise, a kombinovana kvota nekih 10-ak parova je sigurno barem 15, tako da se isplati skoro sigurno! Problem je da svi hoce lovu odmah a to je greska da valja!pilotbabo je napisao/la:Podijeli druze.Svaki savjet je dobrodosaoConsigliere je napisao/la:E, momci igrate li sedmicne klade?? Ajde ako neko igra nek napise koju: koliko parova, kolike kvote, vece, manje uplate, igrate li specijale i slicno. Kontam krenut sa jednim fazonom od slijedece sedmice pa da podijelim ako ima zainteresiranih!
jel moze neko na pp da mi objasni kako da dodjem do ovog bonusa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.