Kad je najbolji i najveci svih vremena - eh to je vec nešto

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Rek'o bi covjek da ne znas opcu matematiku.D10S je napisao/la:Zero tituli.Johny je napisao/la:Pokorio citav Svijet Lionel Andres Messi !
Ovo je dokaz za ono sto sam gore pisao. Sto se tice Pepa nek sad objesi gospodske manire o klin. Kad se nisu sudili penali Inijesti, Mesiju, Pedru i sl. trebo se oglasit. Ovako sve mi ovo i bez njega znamo.... Realu cestitke na kako tako zasluzenoj tituli. Sta njih briga za sve ostalo....Zeka je napisao/la:Guardiola:
"Sudije odlučile Ligu? Liga je veoma duga, mnoge stvari se dese, mi smo šutjeli, slike su tu da govore za sebe."
"Svirali nam dva penala? Sada nam nisu potrebni više... Malo je sada kasno da nam se sviraju penali..."
Da si malo ranije počeo pričat o sudijama...
57 nastupa,68 golova i 28 asistencija. Mnogi to ni na sokeru ne mogu postici.Zeka je napisao/la:@messilla može ovaj ?
Real u zadnje dvije godine 2 trofeja i 2 ispada (Pepe protiv Barce;Ronaldo protiv Bilba-a).Vidi se da nisu navikli,pa onda emocije pokazuje na taj način.Ne znam samo da li to treba takvom klubu.
A Messi je priča za sebe.Volio bih znati koliko je imao nastupa u ovih 68 golova.Kada se još uz to doda 29 asistencija![]()
![]()
![]()
Jedini način da Ronaldo dobije Ballon d'Or pored Lea je da osvoji Euro sa Portugalom,u što nA e vjerujem baš.
Moze brate, sad imas jaci avatar od meneZeka je napisao/la:@messilla može ovaj ?![]()
Očito da neki još ne shvataju da je za Barcelonu i ova sezona uspješna,barem je za mene tako.Izgubila je 2 najbitnija trofeja,ali uzela ostala 3 i igra finale kupa.Kada se još tu doda da je u 2 kupa izbacila Real,onda ne znam kako može bolje.HZ_ilidzaa je napisao/la:Vidi ih sto se tjese Lessijem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
znaju svi ostali.Zeka je napisao/la:Očito da neki još ne shvataju da je za Barcelonu i ova sezona uspješna,barem je za mene tako.Izgubila je 2 najbitnija trofeja,ali uzela ostala 3 i igra finale kupa.Kada se još tu doda da je u 2 kupa izbacila Real,onda ne znam kako može bolje.HZ_ilidzaa je napisao/la:Vidi ih sto se tjese Lessijem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sad će ispasti da je super kup vrijedniji od Lige ... svašta ću pročitati ... a sljedeće sezone vjerovatno nećete ni taj super kupić osvojiti ... baš me interesuje kakvi će biti izgovori sljedeće sezone ...Zeka je napisao/la:Očito da neki još ne shvataju da je za Barcelonu i ova sezona uspješna,barem je za mene tako.Izgubila je 2 najbitnija trofeja,ali uzela ostala 3 i igra finale kupa.Kada se još tu doda da je u 2 kupa izbacila Real,onda ne znam kako može bolje.HZ_ilidzaa je napisao/la:Vidi ih sto se tjese Lessijem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.