FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Aldinn1
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Aldinn1 » 03 maj 2012, 13:57

aleksandar_veliki je napisao/la:Meni najbolji ovi najveci navijaci, cuj nije za foruma. Jbt, bas me ponekad iznenadjujete ali onako bas iskreno. Sramota je da klub koji pravi historijske rezultate gleda 2.500 ljudi, doista ne mogu vjerovati. Sinoc sam sa zenom dosao na tekmu i bas smo se kolektivno razocarali. Mozda i ovo nije za foruma :D
Slažem se s tobom. Sve fol šatro neki navijači. Mogli su oni doći i bez transparenata, nisu ni trebali navijati, ali popuni tribini bar i sjedi i plješči ako padne gol. Kod nas sve neki kvazi navijači, vođe navijača na baterije i tako...
Uglavnom sramota...
Potpis!

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 03 maj 2012, 14:01

Kad će Online Fanshop? Volio bih kupiti dres Želje, pa da igram malo lopte sa drugovima... Dobro vrijeme u Danskoj :)

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 03 maj 2012, 14:04

MrAmani96 je napisao/la:Kad će Online Fanshop? Volio bih kupiti dres Želje, pa da igram malo lopte sa drugovima... Dobro vrijeme u Danskoj :)
Bilo bi dobro bas kad bi bio online Fanshop, za ove iz drugih gradova , drzava itd..ovako valja doci u Sa pa kupit nesto.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 maj 2012, 14:08

Odlicna vijest sto se kod Stanica i Selimovica ne radi o tezim povredama. Stanic ce biti spreman za duel sa Velezom, dok Selimovic ionako mora pauzirati zbog kartona.
Po jucer prikazanoj igri Stanic je zasluzio da protiv Veleza pocne utakmicu na desnom krilu, no Amar zna sta je najbolje za ekipu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 03 maj 2012, 14:10

gollum je napisao/la: Zapamtio sam ovaj post, ali nisam mogao ranije odgovoriti. Izvinjavam se ako je neko već odgovorio.
Pričao je Bogi o počecima rata u Vlasenici, kad je imao 9 godina. I djeca su se već dijelila dok su igrali fudbal, a on nije pripadao nigdje, jer je bio iz miješanog braka. Onda su tražili da se skine, pa kad su vidjeli da nije obrezan, a imao je oca Mešu i sestru Jasminku, rekli su mu: "Idi kući pitaj šta si, pa se onda vrati".
Otac mu je ubijen, a nedavno ga je ukopao po islamskim običajima. Danas kaže da se najbolje osjeća kao Jugosloven.
Što se tiče sportske karijere, hoće ga titule. Uzeo je prvenstvo i kup sa Zvezdom, Modričom i Željom.

hvala puno, interesovalo me pravo jer sam vidio novine i naslov, ali ih nisam stigao pročitati :?

što se tiče Avduke, ako ga Amar želi, ja nemam ništa protiv, međutim ne treba zaboraviti njegovo ponašanje prema Želji i Manijacima ;)

A ova gore dvojica što mole da im objasni neko na pp šta se dešava.Pa drugovi vidim da ne živite u Sarajevu, ovaj još živi u Danskoj, uz svo poštovanje ne razumijem zašto tebe to interesuje kad niti koga znaš, niti dolaziš na jug.
DRUG NEBI TI PUNCA

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 03 maj 2012, 14:11

Aldinn1 je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Meni najbolji ovi najveci navijaci, cuj nije za foruma. Jbt, bas me ponekad iznenadjujete ali onako bas iskreno. Sramota je da klub koji pravi historijske rezultate gleda 2.500 ljudi, doista ne mogu vjerovati. Sinoc sam sa zenom dosao na tekmu i bas smo se kolektivno razocarali. Mozda i ovo nije za foruma :D
Slažem se s tobom. Sve fol šatro neki navijači. Mogli su oni doći i bez transparenata, nisu ni trebali navijati, ali popuni tribini bar i sjedi i plješči ako padne gol. Kod nas sve neki kvazi navijači, vođe navijača na baterije i tako...
Uglavnom sramota...
Sramota..a jel ti znas mozda sta znaci ta rijec..poslije onako smjesnih najava i selenja nasih ponajboljih igraca na samo tebi poznate destinacije i klubove,da i sekundu znas za sramotu poklopio bih se usima i nebi se nikad javio :lol: :lol:
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 03 maj 2012, 14:29

Samo da pozdravim raju, nije me bilo jedno vrijeme iz određenih razloga, sad sam se vratio, a Boga mi i Željo se vratio! :mrgreen:

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 03 maj 2012, 14:35

Sinioc Musemic doso da nas gleda :D mozda da krade fazone Amaru da ima u buducnosti :lol:
Željeznicar za život cijeli !

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 03 maj 2012, 14:48

amerosm je napisao/la:Odlicna vijest sto se kod Stanica i Selimovica ne radi o tezim povredama. Stanic ce biti spreman za duel sa Velezom, dok Selimovic ionako mora pauzirati zbog kartona.
Po jucer prikazanoj igri Stanic je zasluzio da protiv Veleza pocne utakmicu na desnom krilu, no Amar zna sta je najbolje za ekipu.
Bolji mi je Stanić na krilu protiv Veleža, ali opet čini mi se da Amar Čoliću daje sve više šanse, a možda se i naloži protiv svojih, mada mi se on ne sviđa nikako...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 maj 2012, 15:47

Ovo nije mjesto gdje se rapsravlja o navijacima i pereformansima levatina kao sto je Benjamin i slicnim.

Drzite se teme: Zeljeznicar, fudbal, sport !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 03 maj 2012, 15:49

Elegant je napisao/la:Ovo nije mjesto gdje se rapsravlja o navijacima i pereformansima levatina kao sto je Benjamin i slicnim.

Drzite se teme: Zeljeznicar, fudbal, sport !
I navijači su dio fudbala i sporta.
Potpis!

mahalac_SA
Kontakt:

Post Postao/la mahalac_SA » 03 maj 2012, 15:59

Sinoć ko na terminu :lol: Ono je najjače, padne gol na vrijeme i onda laganini. Ovaj golman što se pominje nije mi nešto "plaho" drag, pokazao je par puta da ni on nas ne gotivi ali ako glavni u familiji odluči da ga dovede šta reci osim yes SIR!!!
off: ko je dolazio na jug i živi za Želju a ne od Želje dolaziće i dalje :ugeek:
UEFA=MAFIA

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 03 maj 2012, 16:52

Odlična utakmica , čestitke momcima. Možda sam prestara pa ne kontam, ali može li mi neko objasniti što niko ne smije sjesti u onaj dio gdje bude kop. Je li to neko zapišao tribine, pa stoji prazno dok se on ne vrati? Koliko se sjećam, stadion pripada FK Željezničar .
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 03 maj 2012, 16:57

mamaSmurf je napisao/la:Odlična utakmica , čestitke momcima. Možda sam prestara pa ne kontam, ali može li mi neko objasniti što niko ne smije sjesti u onaj dio gdje bude kop. Je li to neko zapišao tribine, pa stoji prazno dok se on ne vrati? Koliko se sjećam, stadion pripada FK Željezničar .

kako lijepo receno "ZAPIŠAO",

sto se mene tice,a i sam sam prestar i ne kontam furke,ko voli ŽELJU doci ce i kad ide i kad ne ide a sad kad smo prvi valjda nije cool gledat Gošk,e pa gospodo uplatite arenasport pa onanyšite uz mesija i ronalda.

ŽELJO ŠAMPION
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 maj 2012, 18:19

Malo je zalsno za klub da se niko nije udostojio da uradi update zvanicne internet stranice kluba. Evo proslo je skoro 24 sata od utakmice sa GOSK-om, a tamo nema izvjestaja.
Samo treba moliti Boga da Amar Osim ostane narednih 10 godina na klupi Zeljeznicara, jer nam inace slijedi raspad sistema - jer ostale sluzbe kluba jos rade na amaterskom nivou.

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 03 maj 2012, 18:29

bagrcavi je napisao/la:
gollum je napisao/la: Zapamtio sam ovaj post, ali nisam mogao ranije odgovoriti. Izvinjavam se ako je neko već odgovorio.
Pričao je Bogi o počecima rata u Vlasenici, kad je imao 9 godina. I djeca su se već dijelila dok su igrali fudbal, a on nije pripadao nigdje, jer je bio iz miješanog braka. Onda su tražili da se skine, pa kad su vidjeli da nije obrezan, a imao je oca Mešu i sestru Jasminku, rekli su mu: "Idi kući pitaj šta si, pa se onda vrati".
Otac mu je ubijen, a nedavno ga je ukopao po islamskim običajima. Danas kaže da se najbolje osjeća kao Jugosloven.
Što se tiče sportske karijere, hoće ga titule. Uzeo je prvenstvo i kup sa Zvezdom, Modričom i Željom.

hvala puno, interesovalo me pravo jer sam vidio novine i naslov, ali ih nisam stigao pročitati :?

što se tiče Avduke, ako ga Amar želi, ja nemam ništa protiv, međutim ne treba zaboraviti njegovo ponašanje prema Želji i Manijacima ;)

A ova gore dvojica što mole da im objasni neko na pp šta se dešava.Pa drugovi vidim da ne živite u Sarajevu, ovaj još živi u Danskoj, uz svo poštovanje ne razumijem zašto tebe to interesuje kad niti koga znaš, niti dolaziš na jug.
cuj zasto mene to interesuje... sve oko kluba mene interesuje, navijac sam zelje, ali nemogu na stadion jer zivim u inostranstvu, zato sve moram pratiti preko interneta...

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 03 maj 2012, 18:30

ja ne znam sta ti gledas , izvjestaj je postavljen odmah posle utakmice

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 03 maj 2012, 18:32

amerosm je napisao/la:Malo je zalsno za klub da se niko nije udostojio da uradi update zvanicne internet stranice kluba. Evo proslo je skoro 24 sata od utakmice sa GOSK-om, a tamo nema izvjestaja.
Samo treba moliti Boga da Amar Osim ostane narednih 10 godina na klupi Zeljeznicara, jer nam inace slijedi raspad sistema - jer ostale sluzbe kluba jos rade na amaterskom nivou.
Nezz al ja od sinoc vidim izvjestaj :mrgreen:

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/no ... ed-titulom" onclick="window.open(this.href);return false;
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 03 maj 2012, 18:36

amerosm je napisao/la:Malo je zalsno za klub da se niko nije udostojio da uradi update zvanicne internet stranice kluba. Evo proslo je skoro 24 sata od utakmice sa GOSK-om, a tamo nema izvjestaja.
http://www.fkzeljeznicar.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

.com

Zvanicni sajt. Meni se cini da si ti i prosli put oko ove stranice terso.
NO PYRO NO PARTY

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 maj 2012, 18:44

Do mene je grska usao na .ba domenu, a vec je bilo kasno da izbrisem post. ;) ;)
Nisam ja prosli put terso oko stranice to je bio neko drugi, no uostalom sam Guso ima pravo da TERSA. :) :)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, F1921B, GIBRA, Napaceni87 i 19 gostiju.