FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

KrajPrice
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la KrajPrice » 03 maj 2012, 12:30

Sta se ovo suska oko dolaska Avdukica???

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 03 maj 2012, 12:36

slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

kanidja87
Kontakt:

Post Postao/la kanidja87 » 03 maj 2012, 12:44

KrajPrice je napisao/la:Sta se ovo suska oko dolaska Avdukica???
Ma ostace na tome da se suska.....Aco se vraca u BL nismo dzaba otjerali ovog Antolovica!!!
Nisam dugo bio na forumu ali svaka vam cast na ovim pobjedama i puno srece u kvalifikacijama za LS i dabogda dobili najveceg levati pa i njih nabili 5-0

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 03 maj 2012, 12:46

kanidja87 je napisao/la:
KrajPrice je napisao/la:Sta se ovo suska oko dolaska Avdukica???
Ma ostace na tome da se suska.....Aco se vraca u BL nismo dzaba otjerali ovog Antolovica!!!
Nisam dugo bio na forumu ali svaka vam cast na ovim pobjedama i puno srece u kvalifikacijama za LS i dabogda dobili najveceg levati pa i njih nabili 5-0
Sve ce se znati , sumnjam da ce u BL,imao vise para od vas,mislim da nece u BL zbog nekih drugih razloga.

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 03 maj 2012, 12:49

slika
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 03 maj 2012, 13:00

Dominacija, u zadnjih 371 utakmicu samo nam je borac pogledo prema golu

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 03 maj 2012, 13:09

aleksandar_veliki je napisao/la:Meni najbolji ovi najveci navijaci, cuj nije za foruma. Jbt, bas me ponekad iznenadjujete ali onako bas iskreno. Sramota je da klub koji pravi historijske rezultate gleda 2.500 ljudi, doista ne mogu vjerovati. Sinoc sam sa zenom dosao na tekmu i bas smo se kolektivno razocarali. Mozda i ovo nije za foruma :D
Ma i meni to ide na živce. Kao nije za foruma, a gledam na drugim forumima o tome pričaju navijači drugih klubova.

kanidja87
Kontakt:

Post Postao/la kanidja87 » 03 maj 2012, 13:11

Hajd ljudi nek mi onda neko posalje PP zivo me interesuje...jbt pa ne odajete mi vojnu tajnu ruske armije!!!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 03 maj 2012, 13:14

Ovde imamo "nije za foruma", tamo na ni zakoni nas ne mogu sprijecit, najbolje je ukinut ove navijacke skupine nek se navija ko poslije rata i gotovo, ionako je ofiraza u kopovima po 100 ljudi, ja se sjecam vise je u Srebreniku ljudi navijalo kad igraju Gradina - Sloboda :mrgreen:

kanidja87
Kontakt:

Post Postao/la kanidja87 » 03 maj 2012, 13:16

Ja sam mislio da su samo srbi neslozan narod...xaxaxaxaxaxaaxax....ocito sam se zajeboo :D

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 03 maj 2012, 13:17

to kao neke mlade pa se uvrijedile mora da im je neko ukazao na tu bakljadu što klub plaća kazne više plati kaznama nego što oni pridonesu kartama pa se našli uvređeni sinoć fino bilo od utakmice vremena bez skandala milina gledat naa nivou kultura sjedenje i ponašanje,kao da smo u engleskoj i šta nam treba bolje ko voli želju nema izgovora niti ljutnje sjedi ko insan i navijaj glasnicama i dlanovima za svoj klub pusti dernje psovku paljenje baklji bacanje petardi i upaljača,nema smisla nismo divljaci bar mi zaaboga nikad bili.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 03 maj 2012, 13:19

KRATKO I JASNO : sinoc su na Grbavici bili ljudi koji vole ŽELJU ! Koji ne dolaze na utakmice samo radi navijanja,da se napuse,da bace koju baklju itd ! navijanja je bilo u par navrata :mrgreen: a posjeta je naravno mogla biti bolja !Sto se mene tice sinoc mi bilo extra !
Željeznicar za život cijeli !

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 03 maj 2012, 13:21

samo kod nas se navijaci smatraju divljacima -.-, neko voli otici u kino, neki na koncert, ja volim na utakmicu i navijati... to sto nema navijanja znaju oni koji imaju pristup orgu, a to sto se po drugim forumima kopira vjerovatno ce dobiti zabranu pristupa tamo i to je to :)

TM87doboj
Kontakt:

Post Postao/la TM87doboj » 03 maj 2012, 13:24

aleksandar_veliki je napisao/la:Meni najbolji ovi najveci navijaci, cuj nije za foruma. Jbt, bas me ponekad iznenadjujete ali onako bas iskreno. Sramota je da klub koji pravi historijske rezultate gleda 2.500 ljudi, doista ne mogu vjerovati. Sinoc sam sa zenom dosao na tekmu i bas smo se kolektivno razocarali. Mozda i ovo nije za foruma :D

pa sta sada treba da prica neko ovdje zasto nije bilo navijanja na JUGU. Kome da se prica idi i navijaj nikom nije zabranjeno. Zatsto nema transova bubnja zasto nema organizacije to nikako nije stvar o kojoj se treba da pisem po forumu na ss.ba. Koga bas interesuje toliko da ne moze da spava od "brige" eno mu prostorije udruzenja.

btw i sam si brisao postove koji su se ticali navijaca,ako je tema fkŽ o njoj nek se pise.
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna

kanidja87
Kontakt:

Post Postao/la kanidja87 » 03 maj 2012, 13:28

Ajde nemojte se i ovdje svadjati :DDDDDDDD

TM87doboj
Kontakt:

Post Postao/la TM87doboj » 03 maj 2012, 13:29

likusa je napisao/la:KRATKO I JASNO : sinoc su na Grbavici bili ljudi koji vole ŽELJU ! Koji ne dolaze na utakmice samo radi navijanja,da se napuse,da bace koju baklju itd ! navijanja je bilo u par navrata :mrgreen: a posjeta je naravno mogla biti bolja !Sto se mene tice sinoc mi bilo extra !
Kao prvo svaka cast sto si bila na utakmici a kao drugo ti momci koji dodju radi navijanja su prosli za Željom i brda i doline placali kazne,davali svoje pare za koreografije s kojima se onda svi kurce po forumima. Ti momci vole ovaj klub ti momci su uvijek uz njega(pa i sinoc)

NASA LJUBAV 1921
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 03 maj 2012, 13:39

Pa hajd nam ti ispricaj kakav belaj iz svoje kuce ako ti je godra da o njemu mahalaju.
Prije nego se krenete isprdavati i kritikovati momke koji su ovakvu odluku donijeli,razmislite o mogocnusti da ovim postupkom mozda upravo zele iskorijenti pojave i glavne razloge slabih posjeta na Grbavici.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 03 maj 2012, 13:45

zeljo mora napraviti istok da normalna raja moze doci sjest , na zapadu prdonje na sjeveru navijaci kao i na jugu a covjek s djecom koji nije nesto imucan i koji zeli samo da gledaa utakmicu nema gde sjesti e to je uzrok a i los marketing utice , neko spomeni ko zeli da dodje doci ce a vidite ljudi coca cola ima najprodavaniji proizvod a i najjaci marketing uvjek reklame pucaju kad se bude zeljo borio za opstanak bit ce 8 hiljada prosjek :)

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 03 maj 2012, 13:49

Joj,ovi ko uvrijedjene mlade... Pa one baklje su fakat i meni isle na zivce.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

TM87doboj
Kontakt:

Post Postao/la TM87doboj » 03 maj 2012, 13:49

adoni je napisao/la:
Pa hajd nam ti ispricaj kakav belaj iz svoje kuce ako ti je godra da o njemu mahalaju.
Prije nego se krenete isprdavati i kritikovati momke koji su ovakvu odluku donijeli,razmislite o mogocnusti da ovim postupkom mozda upravo zele iskorijenti pojave i glavne razloge slabih posjeta na Grbavici.
najlakse je doc i zauzet stolicu na tribini sutit i zubat kospice a kad se vartis kuci upali comp i pravac na forum eh tu si onda glavni 8-)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Lokomotifa i 20 gostiju.