Gaetano ti si kriv preuzmi odgovornost rekao si kako bi volio ako vec negdje kiksamo da to bude protiv Leccea
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Bonucci ne igra slijedeću, jer je večeras dobio 8 zuti karton, najgore je jer je Buffon večeras trebao ostati ne ocjenjen i onda se desi ovo (malo sale) 
Gaetano ti si kriv preuzmi odgovornost rekao si kako bi volio ako vec negdje kiksamo da to bude protiv Leccea
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Bice bolje, aBd, bar smo sigurni u LP. Scudetto je i dalje blizu...
Ps. Jedini nacin da osovojimo scudetto su dvije pobjede, ne vjerujem da inter moze iznenaditi Milan, ne vole oni svakako Juve...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
The Old Lady is back on TOP...
- GaetanoScirea
- Kontakt:
@juventus0244
I Hare je kriv, on je rekao da večeras sigurno pobjeđujemo, pehirao nam je, rekao sam mu ja da se ne valja hvaliti previše...
Pročitah izjavu Contea, uopšte mi ne djeluje uznemiren, poprilično je optimističan, kaže kako smo prokocakli bonus koji smo imali i da moramo pobjediti sljedeće dvije utakmice kako bi ispunili san.
Ove me riječi tačno ohrabruju, a i mi se svi usrali kao da smo izgubili Scudetto, ako se sjetimo da smo nakon utakmice protiv Milana bili na -7 u jednom trenutku, a sad smo na +1 dvije utakmice prije kraja...
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS
I Hare je kriv, on je rekao da večeras sigurno pobjeđujemo, pehirao nam je, rekao sam mu ja da se ne valja hvaliti previše...
Pročitah izjavu Contea, uopšte mi ne djeluje uznemiren, poprilično je optimističan, kaže kako smo prokocakli bonus koji smo imali i da moramo pobjediti sljedeće dvije utakmice kako bi ispunili san.
Ove me riječi tačno ohrabruju, a i mi se svi usrali kao da smo izgubili Scudetto, ako se sjetimo da smo nakon utakmice protiv Milana bili na -7 u jednom trenutku, a sad smo na +1 dvije utakmice prije kraja...
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS
Volim te, Željo!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nema me jedno kolo i odmah to bude peh...
I najbolji podbace pa to mora biti nekad i Gigi... nisam gledao pa ništa ne mogu komentarisati... ko još osim Bonnucija neće igrati?
Idemo na nož Cagliariju.. jbg nije trebalo biti tako, Lecceu ovaj bod će vrijediti kao vrisak u džehennemu...
šok je to velik ali šta se može.. valjda se neće ponoviti 2000...
FORZA JUVE! FORZA CONTE! FORZA GIGI!
I najbolji podbace pa to mora biti nekad i Gigi... nisam gledao pa ništa ne mogu komentarisati... ko još osim Bonnucija neće igrati?
Idemo na nož Cagliariju.. jbg nije trebalo biti tako, Lecceu ovaj bod će vrijediti kao vrisak u džehennemu...
šok je to velik ali šta se može.. valjda se neće ponoviti 2000...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- 10DelPiero
- Kontakt:
Pa ne razumijem vas, Milan ima jedan derbi gdje je sve moguce i to protiv Intera koji se grcevito bori za sto bolji plasman jos pritom Milan ima najslabiji skor u ovim derbijima cini mi se a mi protiv dvije ekipe za koje je sezone zavrsena kojima bodovi ne igraju vise nikakvu ulogu te dominiramo iz tekme u tekmu. I kako smo u losijoj poziciji nije mi jasno i kako necemo biti optimisticni 
Buffon se ne moze kritikovati koliko je samo ove sezone ucinio za klub i koliko je vazan faktor u nasoj ekipi, pa ko god nesto lose protiv njega kaze volio bih da ga sretnem da mu se mogu u lice fino
Buffon se ne moze kritikovati koliko je samo ove sezone ucinio za klub i koliko je vazan faktor u nasoj ekipi, pa ko god nesto lose protiv njega kaze volio bih da ga sretnem da mu se mogu u lice fino
Alessandro Del Piero !
Meni će policija kući doći ako iduće kolo bude infarktno i rezultat se lomio...
- GaetanoScirea
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ovaj video je samo sitnica od onoga koliko Buffon voli ovaj klub.
Ubjeđen sam da ćemo iz ovoga izaći samo jači, ali ako ne osvojimo Scudetto, neću se moći suzdržati da ne zaplačem...
Ovaj video je samo sitnica od onoga koliko Buffon voli ovaj klub.
Ubjeđen sam da ćemo iz ovoga izaći samo jači, ali ako ne osvojimo Scudetto, neću se moći suzdržati da ne zaplačem...
Volim te, Željo!
Moj Barza... ona dijagonala se ne vraća golmanu jbm- mu
Nevezano za meč, ne znam je li iko pogledao, kakav je genijalac Giovinco, dvije asistencije i gol večeras, sazrio je u potpunosti kao igrač, on će biti nova desetka Juventusa, tu nema dileme, siguran sam da i u upravi misle kao i ja.
Pri tome, nadam se da će bataliti neke ideje o otkupu Boriella i koncentrisati se na suhi kvalitet za sljedeću sezonu.
14 golova i deset asistencija ima trenutno.
Pri tome, nadam se da će bataliti neke ideje o otkupu Boriella i koncentrisati se na suhi kvalitet za sljedeću sezonu.
14 golova i deset asistencija ima trenutno.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Odoh se iživiti na vreći za udaranje...
ljut sam mogu svašta kazati-napisati...
ljut sam mogu svašta kazati-napisati...
Da, Govinico je odigrao za cistu desetku. Upravo sam pregledao sazetak i kontam kolika ce pogreska biti ako ne dodje ovakav dragulj....
Gigi je veceras najtuzniji covjek u Torinu

Gigi je veceras najtuzniji covjek u Torinu

FORZA GIGI

Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
- GaetanoScirea
- Kontakt:
A baš mi ga je žao, nije zaslužio da mu se ovo desi, ostao je u klubu kad je najviše trebao, ove sezone svojim odbranama nam je donio najmanje 10 bodova, a večeras ova nesreća da ga snađe... 
Čudna je sudbina naš navijača Juventusa.
Protiv Cagliarija ćemo vjerovatno igrati u nedjelju u noćnom terminu, a ne u popodnevnom kao što je planirano.
Čudna je sudbina naš navijača Juventusa.
Protiv Cagliarija ćemo vjerovatno igrati u nedjelju u noćnom terminu, a ne u popodnevnom kao što je planirano.
Volim te, Željo!
Zalosno i sramotno da neko krivi Buffona za ovaj neuspijeh, jednostvno tako je moralo biti. Gigi je legenda koja ima posebno mjesto u srcima svih pravih navijaca.
Sad sam pogledao izjave Kontea i Marchisia, dosta izlgedaju tuzno i potreseno
Gigi sigurno nema snage dati intervju...
Sad sam pogledao izjave Kontea i Marchisia, dosta izlgedaju tuzno i potreseno
Nema vremena za tugu, bilo i prošlo, ubrzo će i novi meč, siguran sam da je Conte već rekao igračima da zaborave ovaj meč jer slijede još dvije bitke.
Za Gigia je najbitnije da ga ovo psihološki ne pokoleba, a ima on previše iskustva i mnogo težih stvari u karijeri pa je i preko njih prešao.
Cagliari je matematički osigurao opstanak, tako da i sa te strane je malo olakšanje, ali ne treba se zavaravati, Juventus sam odlučuje o svojoj sudbini, a Trst i sljedeće kolo je ključ svega.
Za Gigia je najbitnije da ga ovo psihološki ne pokoleba, a ima on previše iskustva i mnogo težih stvari u karijeri pa je i preko njih prešao.
Cagliari je matematički osigurao opstanak, tako da i sa te strane je malo olakšanje, ali ne treba se zavaravati, Juventus sam odlučuje o svojoj sudbini, a Trst i sljedeće kolo je ključ svega.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- GaetanoScirea
- Kontakt:
Ma Buffon neće izaći sa stadiona do 2 ujutro siguran sam...
Pokazivali smo dosta puta ove sezone pobjednički karakter pokazat ćemo ga i u ove dvije preostale utakmice.
Cagliari i Atalanta su osigurali opstanak, ne treba im ni za čega, to nam je olakšavajuća okolnost.
Pokazivali smo dosta puta ove sezone pobjednički karakter pokazat ćemo ga i u ove dvije preostale utakmice.
Cagliari i Atalanta su osigurali opstanak, ne treba im ni za čega, to nam je olakšavajuća okolnost.
Volim te, Željo!
- harebianconero
- Kontakt:
Vučko dobra ocjena ..

Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
Jos ne mogu da vjerujem šta se desilo sinoć, znali smo da imamo pravo na kiks, ali problem je na kakav je način došao, jednostavno sinoć se ponovila utakmica, kao one iz prvog dijela sezone. Previše se prilika propustilo i onda je došla kazna (nesreća)
.
Ali ja ovim igračima nemam šta zamjeriti i da na kraju ostanemo bez skudeta, jer oni su nas iznenadili kad je većina bila digle ruke i dovodila i LP u pitanje. Jeste da bi bila tuga, kad nakon ovakve sezone ne bi osvojili, jer su to ovi igrači i Konte zaslužili, ali najbitnije je da je ovo novi Juve koji ima dobre temelje za budućnost. Pored toga i dalje je sve u rukama Kontea i igrača i nadam se da će u Trstu ginuti za pobjedu, nadam se da će Kaljari igrati fudbal , jer obezbijedili su opstanak.
FORZA JUVE!
Ali ja ovim igračima nemam šta zamjeriti i da na kraju ostanemo bez skudeta, jer oni su nas iznenadili kad je većina bila digle ruke i dovodila i LP u pitanje. Jeste da bi bila tuga, kad nakon ovakve sezone ne bi osvojili, jer su to ovi igrači i Konte zaslužili, ali najbitnije je da je ovo novi Juve koji ima dobre temelje za budućnost. Pored toga i dalje je sve u rukama Kontea i igrača i nadam se da će u Trstu ginuti za pobjedu, nadam se da će Kaljari igrati fudbal , jer obezbijedili su opstanak.
FORZA JUVE!
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ići na pobjedu, nema se šta kalkulisati, žaliti, pizdilikati ili šta već...
To je prokletstvo golmana stigma koju nose sa sobom, mogu x puta biti najbolji i jednom da pogriješe da dovedu u pitanje čitavu borbu cijele sezone. Gigi je toga svjestan zato i onakva faca po primljenom golu. Mada je moje mišljenje da Barza nije onako trebao vratiti loptu svom čuvaru mreže u situaciji kad jedan brzanac ''leti'' na njega.
Idemo dalje... iduće kolo Cagliari u Trstu... pobjeda i samo pobjeda...
ostaje utjeha da je to isto i u glavama igrača Milana ''mora'' se pobijediti tako da je pritisak tu negdje.
Samo tri boda su u igri i ništa više.. ili pukovnik ili pokojnik, mislim da će Conte sve to posložiti u glavama igrača. Neka se navikavaju na pritisak koji neće nikad biti manji, dres Juventusa je težak i pobjede su jedino što se računa, uspjesi i glad za njima...
Gigiju sam halalio i u momentu dok je primao gol... da nije grešaka u fudbalu ne bi nikad golovi padali... a ne može se uvijek odraditi perfektna tekma...
FORZA JUVE!
To je prokletstvo golmana stigma koju nose sa sobom, mogu x puta biti najbolji i jednom da pogriješe da dovedu u pitanje čitavu borbu cijele sezone. Gigi je toga svjestan zato i onakva faca po primljenom golu. Mada je moje mišljenje da Barza nije onako trebao vratiti loptu svom čuvaru mreže u situaciji kad jedan brzanac ''leti'' na njega.
Idemo dalje... iduće kolo Cagliari u Trstu... pobjeda i samo pobjeda...
ostaje utjeha da je to isto i u glavama igrača Milana ''mora'' se pobijediti tako da je pritisak tu negdje.
Samo tri boda su u igri i ništa više.. ili pukovnik ili pokojnik, mislim da će Conte sve to posložiti u glavama igrača. Neka se navikavaju na pritisak koji neće nikad biti manji, dres Juventusa je težak i pobjede su jedino što se računa, uspjesi i glad za njima...
Gigiju sam halalio i u momentu dok je primao gol... da nije grešaka u fudbalu ne bi nikad golovi padali... a ne može se uvijek odraditi perfektna tekma...
FORZA JUVE!
-
jasko_juve
- Kontakt:
Inter-Milan 1:1
Cagliari - Juventus 0-2
i slavlje u Torinu..to je to..

Cagliari - Juventus 0-2
i slavlje u Torinu..to je to..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.