greška neka vidiš daje x2 1.69husein veličanstveni je napisao/la:Kakva je ovo zahebancija

greška neka vidiš daje x2 1.69husein veličanstveni je napisao/la:Kakva je ovo zahebancija

Nekada si imao info s izvora a sda je očito da su te udljili i plasiraju ti dezinformacije!Dzin je napisao/la:Utakmica dogovorena,blokirana je i na kladionicama.
+1, izgleda da je ovo jedini tim koji ne stima utakmice u nasoj drzavi, svaka castBosanski zmaj je napisao/la:CESTITKE, UPRAVI KLUBA, TRENERU I IGRACIMA NA DANASNJOJ POBJEDI !
PO KOZNA KOJI PUT DOKAZALI SMO FUDBALSKOJ JAVNOSTI U BiH O KAKVOJ SE SPORTSKOJ SREDINI RADI.
PONOSAN NA GRADACAC, PONOSAN NA ZVIJEZDU !

Dzin je napisao/la:Bjezite iza coska,eto GoskaSarajlijc@ je napisao/la:Vidjecemo danas kad vam sloboda odnese 3 bobe

Mi smo vam dali 2 komada u Sarajevu,vi ste dobili tricu u Sirokom mi odnijeli bod,dobili ste 2 komada u BL mi njima dali 2 i odnijeli 3 boda,mnogo ste jaki, cuvajtes VELIKOG Goska,a mi danas 100% pobijedujemo Slobodu samo sam palio pred utakmicu da je nastimana,toliko ,pozz iz suncanog Gradacca,spremite se za tricu kod nas,obecavam
Ocito nisi procitao sve postove,procitaj ovaj iznad,pa ces vidjeti kako sam informisan,malo sam palio raju a ovaj gore je napisan pred utakmicu,odgovor na sve moje postove. :Duvjek imam info sa izvora ,iz prve ruke,hahzmaj od b. je napisao/la:Nekada si imao info s izvora a sda je očito da su te udljili i plasiraju ti dezinformacije!Dzin je napisao/la:Utakmica dogovorena,blokirana je i na kladionicama.
bas takozmaj_Bosne je napisao/la:Pa 80% gostujućih igrača je na Banji dobijali aplauz.

i da dodam da su dobri domaćini, Gradina kad je gostovala u Gradačcu (pripremna tekma) naši igrači su dobili aplauz prilikom izmjena.. i bez vrijeđanja psovki i sl.. što je neobično za nas (TK)
  i da dodam da su dobri domaćini, Gradina kad je gostovala u Gradačcu (pripremna tekma) naši igrači su dobili aplauz prilikom izmjena.. i bez vrijeđanja psovki i sl.. što je neobično za nas (TK) 

"Hajde voz" mozes u svojoj kuci reci ako te iko i tu slusa. Gdje cu ja odgovarati to se tebe ne tice, niti te je neko uzimao u obzir dok me nisi citirao. Kada se desi da ovo bude tvoja tema (sto naravno nece nikad), onda mozes sa dosjetkama "hajde voz" (za koje ti je trebalo sigurno 5 minuta da se sjetis) upadati, do tada: "hajde voz", niko te nista ne pita.astra1922 je napisao/la:ma ti si momak promasio temu skroz sta ti tu nije jasno a tom decku SB.TRN odgovaraj na nekoj drugoj temi ovdje nemoj hajde voz

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.