Olimpik Sarajevo
- Armageddon2012
- Kontakt:
Re: Olimpic Sarajevo
Ovo uradjena i neka tribinica preko puta velike,vidim sareni se nesta i tamo u par redova ? 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
ovi str eam tacka com
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Uradjena dva-tri reda i postavljene stolice no koliko znam tamo se ne pustaju obicni gledaoci.Ponekad ima par ljudi na toj tribinici i zaista ne znam ko su to jeste dal su to novinari il neki kao WIP-ovciDevil je napisao/la:Ovo uradjena i neka tribinica preko puta velike,vidim sareni se nesta i tamo u par redova ?

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Velez mnogo bolji za sada, Olimpik nije imao ni jednu sasnu za gol.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Moram priznati da se odavno nisam smorio gledajuci neku utakmicu kao ovu sada.

Slabo Olimpik igra ne moze se ovako prestici Borac.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Olimpic Sarajevo
Samo na Otoci se može desiti da dođe 100 gostujući navijača i da galame,psuju,a naša ''gospoda'' kao u pozorištu,a kod njih ne smiješ pisnuti a kamoli galamiti!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Ja taman mislio pohvaliti publiku,nigdje ne vidjeh kulturnije gledaoce,što jest jest.Mancini je napisao/la:Samo na Otoci se može desiti da dođe 100 gostujući navijača i da galame,psuju,a naša ''gospoda'' kao u pozorištu,a kod njih ne smiješ pisnuti a kamoli galamiti!
A ti gostujući i psovke,nije se čulo na TV-u,ozbiljno.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Slabo Olimpik danas.Iskreno sam ocekivao vise od igre kao i povoljni rezultat.Rodjenim cestitke za bod,a gracic ce morati uozbiljiti malo ove igrace,ne igra se ovako za evropu.
-PAJA Fan Club!!
Olimpic Sarajevo
Svaki ozbiljni klub mora na svakoj poziciji imati po dva kvalitetna fudbalera a ovi imaju 13,14 u nekoj konkurenciji.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Olimpic Sarajevo

Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 06 maj 2012, 02:06, ukupno mijenjano 1 put.
Olimpic Sarajevo
Izvinjavam se za ovo ponavljanje a Velež zapeo kao Olimpic protiv Želje!
Mislim da smo sada sami sebi sanse za Evropu sveli na minimalu. Danas smo jednostavno morali pobijediti Velez, ali na kraju se ispostavilo da smo mogli i zijanit. Nasi nezainteresovani skroz, dok su gosti dosli po bod i to su i ostvarili. Cestitke na fer i korektnoj igri Velezu i puno srece u nastavku sezone, a nasim bi preporucio da se malo uozbilje i da pocnu jos bolje raditi ako zele u Evropu.
na momente sam pomislio da gledam utakmice nizih liga FBiH... kako se stadion i atmosfera u to uklapa, tako i igra... smorio se ko nikad i izgubio sat i po dragocjenog vremena... teren katastrofa, igra olimpica jalova i bez ideje i veoma ruzna za oko.. borac je daleko ispred realno
Ivane,Herbione imate li vi kakav komentar na ove 2 zadnje tekme?
Cim nam je predsjednik van drzave ovi nasi hadalji ne mogu da hodaju
Ovo pokazuje da je samo on autoritet u klubu a drugi se samo mogu slikati niko nikoga ne uvazava.
Pad u formi je morao doci a ovi igraci ne mogu izdrzati pritisak.Tu je razlika u korist vecih klubova ipak smo mi jos mali ma koliko se upinjali.Sta ce Gracic uraditi vidjeti cemo.Ako se ne vrati brzo a cini mi se da nece usrati cemo i sefa i stanicu

Ovo pokazuje da je samo on autoritet u klubu a drugi se samo mogu slikati niko nikoga ne uvazava.
Pad u formi je morao doci a ovi igraci ne mogu izdrzati pritisak.Tu je razlika u korist vecih klubova ipak smo mi jos mali ma koliko se upinjali.Sta ce Gracic uraditi vidjeti cemo.Ako se ne vrati brzo a cini mi se da nece usrati cemo i sefa i stanicu

I danas je bilo par ljudi negde oko centra.123456 je napisao/la:Uradjena dva-tri reda i postavljene stolice no koliko znam tamo se ne pustaju obicni gledaoci.Ponekad ima par ljudi na toj tribinici i zaista ne znam ko su to jeste dal su to novinari il neki kao WIP-ovciDevil je napisao/la:Ovo uradjena i neka tribinica preko puta velike,vidim sareni se nesta i tamo u par redova ?
Ima li prostora da se onde uradi neka veca od bar 7-8 redova ?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.