FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ne dajte se. Mozda dodju neke stvari na svoje mjesto kod vas 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
zamolio bih administratora da brise sve postove vezane za navijace ... hvala
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
- mahalac_SA
- Kontakt:
a inače nije loše, plodne zadnje godine "vazda" poneki pehar bude nekad i dva, kod vas!?Sarajlijc@ je napisao/la:Ne dajte se. Mozda dodju neke stvari na svoje mjesto kod vas

UEFA=MAFIA
Jeste a ono sto sad nose nasi igraci je veoma los dres (mislim na kvalitet)... Ovi levati iz macrona nalijepili grb i code, 2-3 slova i ona ovi nasi prodaju raji pod bubrege za 90 KM... to nema nigdje...deyo je napisao/la:anonimni je napisao/la:ne čini ti se, većina se nagledala Barcelone, Reala, Uniteda ili nekog četvrtog kluba i naravno da će navijati za njih jer oni imaju uspjehe. Željo ne igra kao oni, ali ga ja opet volim jer je klub iz mog grada, klub s kojim sam se rodio, klub kojeg ja ne moram gledati na TV-u i tako navijati za njega kao što "navijači" gore spomenutih klubova rade... valjda će se nekad vratiti atmosfera derbija kao prije rata...Buducnost je napisao/la:Danas kad obuces dres tebi voljenog kluba odma te smatraju ludim. Mozda je to samo u mojim ocima ali ne vjerujem..
@exbabilon, o tom i ja govorim, ja kad sam rek'o nekim svojim "drugovima" da sam bio na Grbavici dok je trajao El Classico, ismijali su mi se, njima je poniženje otići na Grbavicu ili na Koševo. sve dok je tako, neće se puno stvari promijeniti...
evo primjer kako se dres moze odraditi-postavljao sam ovo ranije
Sad za utakmice LS trazit od macrona da nam fino uveze i usije grb i fin nam dres naprave ili trazit drugog dobavljaca... ovi dresovi sto sad nosimo nisu na nivou jednog kluba koji postavlja drzi rekorde u svijetu i postavlja rekorde uopceno...Mi smo VELIKI klub koji zasluzuje fine dresove i kvalitetne!
Toliko o tome...
Dalje ovo sto se dogadja na tribini mozda je tako i najbolje... da raja malo dodje sebi, uskoro dolaze i evropske tekme da svi budemo maksimalno nalozeni da grmimo da cijela nas cijela evropa cuje...
Pitari lagano odleprsajte s teme i zabavite se svojim problemima
Nije ni Napoliu ušiven grb, a ljudi igraju grupnu fazu LŠ 
ovo o tribini nemojte pisati po fb i po drugim forumima !

Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 02 maj 2012, 14:29, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA
- spielführer_21
- Kontakt:
Danas očekujem tešku utakmicu. Igramo protiv ekipe koja zna lopte i zna šta hoće, potrdili su to pobjedom i protiv Sarajeva, ali i protiv Olimpica (možda najnezgodnijeg gosta lige oni uzmu 3:0), a za pohvalu je i utakmica protiv Travnika kad su gubili 1:0 i poništen im čist pogodak, pa su opet preokrenuli. Željo treba biti maksimalno požrtvovan i agresivan danas, jer se na ovakvim utakmicama osvajaju titule. Sretno Plavi!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Znam da je glupost,ali ne mogu beze price....ev ja sam provjerio za tebe ....bagrcavi je napisao/la:Nije ni Napoliu ušiven grb, a ljudi igraju grupnu fazu LŠ

http://www.sscnapoli.it/store//DisplayD ... px?pid=449" onclick="window.open(this.href);return false;
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
jbg nisam, onda fino vidio a pregledao sam par slika.
Ne vjerujem da je to neki problem, da se prišije grb na dres, ali eto.
Ne vjerujem da je to neki problem, da se prišije grb na dres, ali eto.
DRUG NEBI TI PUNCA
bagrcavi je napisao/la:Nije ni Napoliu ušiven grb, a ljudi igraju grupnu fazu LŠ
Kad si vec kod Napolia usiven im je grb

Jos jedna stvar osim grba na svim macronovim dresovima je sve ostalo naljepljeno kao i na nike i adidas dresovima. Nema smisla trazit drugog dobavljaca kad od ovih imamo dobar profit a ruku na srce kakvi god da su bolji su od legeinih
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
-
- Kontakt:
gledam sad ove macronove dresove kod drugih klubova , pored grba koji je zalijpljen kod nas je i ovo macron na prsima zalijepljeno dok je kod drugih siveno , nama koda je neka slabija klasa ....
Razlog sto je nama sve nalijepljeno na dresu je to sto nas klub ne posluje direktno sa ma cronom u Italiji, vec dresove nabavljaju preko nekih Slovenaca
FKŽ !
Naravno,nece sponzorski ugovor biti isti za npr.klubove iz Serie A i Championshipa i klubove iz Premijer lige,oni ce uvek dobiti glavnu verziju,a mi ovamo neke kopije i slabije verzije.MaNiJaK 1312 acab je napisao/la:gledam sad ove macronove dresove kod drugih klubova , pored grba koji je zalijpljen kod nas je i ovo macron na prsima zalijepljeno dok je kod drugih siveno , nama koda je neka slabija klasa ....

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Večeras očekujem puno golova u mreži GOŠK-a, Gušo da nastavi svoj niz, a na tribinama očekujem oko 5-6 hiljada ljudi.
DUPLA KRUNA ! VOLIM TE ŽELJO !
DRUG NEBI TI PUNCA
Upravo to i jeste razlog zašto jako često sam odem na utakmicu. Prijatelji uvijek neki razlog ili izgovor imaju...exbabilon je napisao/la:
Ne znam sta bih ti rekao. Ima i jednog i drugog. S jedne strane dešavaju se neželjene scene na fudbalskim terenima i u sport se unosi nešto što nema veze sa sportom i to tjera ljude sa stadiona. Ipak, mnogo je ograničenih ljudi koji nikad nisu bili na utakmici Želje, Sarajeva..ali o tome donose svoj sud koji je kao po pravilu negativan. Zašto oni ne dođu na stadion, zašto ne pogledaju neku utakmicu i procjene situaciju. Ja ti kažem da nije svugdje ista situacija, ima stadiona na kojima se ne dešavaju nemile scene...pa opet u društvu je takvo raspoloženje da je stadion najgore mjesto za okupljanje mladih, a ja ti mogu reći da to nije istina i da to nije tako.
Osim - drugo ime za Želju !
Pa normalno da nas nema, jer ovi vode evidenciju od '91. godine, a mi smo najveći evropski uspijeh imali prije toga.
EDIT: pa ovaj spisak je pun gluposti, čuj Universidad de Chile na 3. mjestu i to sa 1,5 bodom zaostatka
Iskreno, boli me qrac za taj spisak, kako god za vas smo institucija u svim segmentima.
Samke spucaće te srčani zbog Želje
EDIT: pa ovaj spisak je pun gluposti, čuj Universidad de Chile na 3. mjestu i to sa 1,5 bodom zaostatka

Iskreno, boli me qrac za taj spisak, kako god za vas smo institucija u svim segmentima.
Samke spucaće te srčani zbog Želje

Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 02 maj 2012, 15:31, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA
Omladinci Željezničara bolji od Sarajeva
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/om ... d-sarajeva" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/om ... d-sarajeva" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA
Mogući sastav protiv GOŠK:

Mogući rezervi:
Elvis Karić
Perica Stančeski
Goran Marković
Elvir Čolić
Semir Kerla
Srđan Stanić
Omar Baljić