NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
kao što sam pisao na temi GOŠK-a, Josip Barišić se vratio u Široki
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Trenutacno nema prostora u ekipi pored Bertose.
Al neka ga, bit ce ponovno koristan.
...Život za Široki...
-
- Kontakt:
Pobijediti danas Trebinjce i potvrditi 2.mjesto na ljestvici
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
-
- Kontakt:
Odlična predstava protiv Leotara, nastavljamo s vrlo dobrim igrama u prvenstvo gdje smo praktično potvrdili 2.mjesto
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Koliko nam je (nadam se po prici)para donio neka ga dozivotno u klubuŠB_Fidelis je napisao/la:Trenutacno nema prostora u ekipi pored Bertose.

-
- Kontakt:
Naravno prvi smo od BiH klubova dobili licencu za nastup u eurokupovima, to je samo dokaz o kakvom se klubu radi
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
-
- Kontakt:
Jedini komentar na ovom portalu o utakmici u Zenici je:
U Zenici i dalje 0:0, pa vidim i ja to
U Zenici i dalje 0:0, pa vidim i ja to
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Danas su vaši kadeti u Splitu pobijedili Udinese sa 4:1.
Prije toga su igrali sa vršnjacima Dinama i izgubili 5:0. Na žalost, nigdje ne mogu pronaći listu igrača i strijelce, ali pretpostavljam da vi znate bolje o svojim mlađim momcima..
Prije toga su igrali sa vršnjacima Dinama i izgubili 5:0. Na žalost, nigdje ne mogu pronaći listu igrača i strijelce, ali pretpostavljam da vi znate bolje o svojim mlađim momcima..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Dinamovi omladinci su ponajbolji u Europi, to im i rezultati pokazuju, a i talenti koje izbacuju, njima svaka cast.
A lijepo cuti za Udinese makar.
Sto se tice Zenice, 0:0, ajd ok, potvrdjujemo drugu poziciju i drzimo neki nivo, lagano se zagrijavati i dati sve od sebe u kupu i to je to, bit ce dovoljno za ovu sezonu.
A lijepo cuti za Udinese makar.
Sto se tice Zenice, 0:0, ajd ok, potvrdjujemo drugu poziciju i drzimo neki nivo, lagano se zagrijavati i dati sve od sebe u kupu i to je to, bit ce dovoljno za ovu sezonu.
...Život za Široki...
- rob do bagro
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
nedjelja, 06.svibnja 2012
Široki pobijedio Udinese za treće mjesto Kupa sv. Duje
Samo prvih desetak minuta utakmice za treće mjesto Kupa sv. Duje pripalo je kadetima Udinesea; sve ostalo "odnijeli" su igrači Širokog Brijega. Naime, Talijani su poveli u 6. minuti golom Mattije Tellana, te su probali iskombinirali još par akcija za povećanje vodstva.
No, nakon toga su krenuo "one man show" Mirka Marića. Kadet Širokoga prvo je u 10. minuti izjednačio, a u 19-toj isti je igrač preokrenuo na 2:1. S ovim se rezultatom otišlo na odmor, a u nastavku ista situacija.
Nakon prodora, igrač Širokoga srušen je u jedanaestercu, a siguran s bijele točke opet je – kapetan Mirko Marić.
No, ne zaustavlja se Marić na hat-tricku. Nošen odličnim proigravanjima Ante Petrovića i Josipa Čorluke, Marić već u 48. minuti povisuje na 4:1,, izazvavši pljesak publike na pomoćnom poljudskom igralištu, koje se počelo okupljati za finalni ogled između Hajduka i Dinama. U 64. minuti Marić zamalo zabija i svoj peti gol, ali se balun zaustavio na prečki.
Za Široki Brijeg su igrali: Benjamin Šušak, Matija Radić, Vinko Šaravanja, Marijan Žilić, Ante Petrović, Dino Vrdoljak, Ante Petrović, Dino Vrdoljak Vranjo Skoko, Antonio Miličević Dario Ljubić, Mirko Marić, Josip Čorluka, Ilija Čović, Ivan Šaravanja, Petar Sabljić, Stjepan Lončar, Mario Šudić i Danijel Prekpaljaj.
Treba momku odmah dati priliku,pai iz kadeta.Kakve juniore i kadete imamo,a vjerojatno se ni jedan nece pribliziti prvom timu.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ako je dovoljno dobar da toliko odskace, hoce, automatski se priblizava prvom timu.
Necemo samo poceti s pacenickim o nasoj djeci postovima.
Velika, ogromna razlika je izmedju omladinskog i seniorskog nogometa. To brojni nece uspjeti prebroditi, to odmah svima treba biti jasno. Nek jedan iz svake generacije uspije biti prvotimac u klubu koji je redovito medju najboljima u ligi, to je ne velik, nego OGROMAN uspjeh, i to se tako i tretirati treba. Sve ostalo je manje-vise fantaziranje.
Necemo samo poceti s pacenickim o nasoj djeci postovima.
Velika, ogromna razlika je izmedju omladinskog i seniorskog nogometa. To brojni nece uspjeti prebroditi, to odmah svima treba biti jasno. Nek jedan iz svake generacije uspije biti prvotimac u klubu koji je redovito medju najboljima u ligi, to je ne velik, nego OGROMAN uspjeh, i to se tako i tretirati treba. Sve ostalo je manje-vise fantaziranje.
...Život za Široki...
Poruka na mostu sve govori
.Imam osjecaj da ce stadion biti pun.Idemo po kup....

iskreno me zaboli za kup..ŠB.TRN je napisao/la:Poruka na mostu sve govori![]()
bitnije mi je da se napuni stadion i da se malo euforija oko nogometa vrati..da momci odigraju požrtvovno i do kraja srcem..a sad oće li osvojiti ili ne..svejedno mi
-
- Kontakt:
Pored silnih navijacih skupina kako bas nas ovi španjolci nađoše

- slogauskoplje
- Kontakt:
ovo si sjajno rekao!Kevin je napisao/la:iskreno me zaboli za kup..ŠB.TRN je napisao/la:Poruka na mostu sve govori![]()
bitnije mi je da se napuni stadion i da se malo euforija oko nogometa vrati..da momci odigraju požrtvovno i do kraja srcem..a sad oće li osvojiti ili ne..svejedno mi

Sloga Uskoplje
-
- Kontakt:
Po najavama stadion ce gorit ,trazit ce se karta više
Samo da momci ne razocaraju ,euforija oko košarke i nogometa ce zahuktava,ja mislim da cemo oba uzet iako Zeljo je najjaci ikad ,al jednom je ove sezone pao na Pecari ,zašto ne bi opet
ŽIVOT ZA ŠIROKI
Samo da momci ne razocaraju ,euforija oko košarke i nogometa ce zahuktava,ja mislim da cemo oba uzet iako Zeljo je najjaci ikad ,al jednom je ove sezone pao na Pecari ,zašto ne bi opet
ŽIVOT ZA ŠIROKI
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Balorda, bordobijeli, feniksptica, Istinski, Rauber33, riki46, Riziko i 43 gosta.