FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ne trebaju ni Tella prodavat', što se njeg' tiče, najbolje bi ga bilo negdje na posudbu gurnut', al' ne vjerujem da će i do toga doći...ostat' će on tu 90% ...
Možda otplaćuju dugove na taj način tako da i ne mora značit da je netačno,ali vjerovatno je to novinarska šuplja.Jbg to se prodaje,pa će onda neko izbacit vijest da dovodite Ronalda ili da odlazi Messi jbg.Gamad je tomandraX je napisao/la:Ma daj čovječe, pa nisu zar tol'ke budale da prodaju Alvesa i Piquea...ajd Pedra inekako, al' ovu dvoj'cu

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
sto si tako strog...pa mladic je tek poceo da igra...bparena je napisao/la:Alfelaj treba da ostane prije nego ono tele. Ima manje procitan napad na krilu od ovog teleta ciji prodori uvijek zavrsavaju izgubljenom loptom preko korner linije. + skrtost.
p.s. da ne spominjem onih 5 ofulanih zicera u klasiku...
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!
Iako je dao 2 gola Bayeru vec tada sam primjetio strasno glupu skrtost na koju je Messi reagovo u tekmi protiv Milana. Odmah sam zapazio da je on daleko od onoga sta su "krila" u Barci. Glupi fazoni ka korner liniji nisu nista dobro donjeli. A onda klasiko i izludzivanje svih nas sa neshvatljivim pocetnickim stahovima za jednog igraca u Barci. I ono sto je Alex utrpo bilo je nakon neshvatljivog ponovnog promasaja. Ma naravno da se ja nista ne pitamXardas je napisao/la:sto si tako strog...pa mladic je tek poceo da igra...bparena je napisao/la:Alfelaj treba da ostane prije nego ono tele. Ima manje procitan napad na krilu od ovog teleta ciji prodori uvijek zavrsavaju izgubljenom loptom preko korner linije. + skrtost.
p.s. da ne spominjem onih 5 ofulanih zicera u klasiku...

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 02 maj 2012, 13:46, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Jeste smiješni, pa Punto Pelota piše o odlasku Alvesa i Piquea, i to je automatski sigurno da je laž.
To je medij koji je odavno "gurao" Real Madrid a sputavao Barcelonu.
Pa oni su prvi objavili da igrači Barcelone koriste doping.
To je medij koji je odavno "gurao" Real Madrid a sputavao Barcelonu.
Pa oni su prvi objavili da igrači Barcelone koriste doping.
CAMP MOU!
Ma ne treba uopšte raspravljat' o tome, zar je nešto novo Bogati ovo što se piše, zar se tako ne radi svake godine, svako ljeto? Pa ljudi nemaju šta da pišu, pa samo lupaju sve ne bi li što više klikova skupili...ja više nikako ne vjerujem ovim medijima, baš ništa što se tiče ovih transfera i sl...i ja sam se onako na prvi pogled začudio kad sam pročitao ovaj članak o navodnom odlasku Alvesa i Piquea, al' malo kad razmislis - samo se nasmiješ na takve gluposti...sve će se znat', al' kad dođe pravo vrijeme za to, a dotad, ova nagađanja - mačku o rep 

Veceras bez Sanchzea,Pique i Xavia
Ocekujem zanimljivu utakmicu,posto Malaga se bori za LP.Nadam se da ce Afellay krenuti od 1 minute.

Ocekujem zanimljivu utakmicu,posto Malaga se bori za LP.Nadam se da ce Afellay krenuti od 1 minute.
Trenutno je najbliži dolasku Alba, a najbliži odlasku Keita. Keita je jako zahvalan tip igraca i karakterno pozitivan lik (što je Pep više puta naglašavao) koji ne pravi probleme što je mahom na klupi, ali ima 32 godine i cijena mu neminovno opada. Ako ce ga prodavati onda je ovo zadnji voz da se uzmu kakve pare za njega.
Milan se zainteresovao za njegove usluge, pa taman da ih malo podmladi.
Milan se zainteresovao za njegove usluge, pa taman da ih malo podmladi.
citam evo katalonski sport pise kako ce budzet za transfere iznositi 100 miliona eura, ako je vjerovat
pise se o ogromnim ustedama zato sto nismo osvojili prvenstvo i ligu prvaka, jer nece se isplacivati premije koje su ukupno ogromne, mislim da je prosle godine na premije otislo 30-40 miliona eura
desetak miliona bice usteda zbog pepa i njegove place itd
uglavnom tako nesto pisu da je budzet za pojacanja 100 miliona eura, sto je po meni previse
vec sad se raspisalo o mogucim pojacanjima, lorente sjajan igrac naravno, mogao bi se nekako i uklopiti al bi vecinu vremena proveo na klupi po meni, mnogo bolja opcija je sigurno drogba, a i o tome se pise. lorente je sigurno vrlo skup i ne bi ga ispod jedno 30 miliona dobili, drogba je dzaba, istice mu ugovor i slobodan je igrac, jeste stariji, al sezonu-dvije da odigra el hamdulila, i to vecinom onako s klupe kad zatreba protiv bunkerasa
drogba je tako po meni najbolje i najeftinije rjesenje za tog nekog rezervnog napadaca, jeste da ce traziti visoku platu vjerovatno, al nema veze, kad je slobodan igrac nije tu problem ni dati mu vecu platu, a ne vjerujem da bi pravio probleme sto je na klupi, jer i u celziju je dosta vremena na klupi
sto se tice odlaska pikea mislim da to nema sanse, alves mozda i ode ako dodje neka astronomska ponuda, al bolje da ostane u svakom slucaju, vjerovatno ce otici sejdo keita i affelay, dobri igraci i momci, al eto nesto se mora mijenjati
po meni jedna od najvaznijih stvari je da klub dobro ocijeni situaciju s viljom, dal ga pokusati prodati dovesti nekog mladjeg top igraca tipa hulk, neymar i sl, ili da vilja ostane kao jedna od glavnih uzdanica u napadu. sto se mene tice ja bi ga prije prodao, al to ce tito i klub vjerovatno dobro preispitati sta i kako
sto se tice ostalih bitnih pojacanja, tu nema po meni nikakve dileme, napasti bale-a i tiaga silvu, koliko kosta da kosta
pise se o ogromnim ustedama zato sto nismo osvojili prvenstvo i ligu prvaka, jer nece se isplacivati premije koje su ukupno ogromne, mislim da je prosle godine na premije otislo 30-40 miliona eura
desetak miliona bice usteda zbog pepa i njegove place itd
uglavnom tako nesto pisu da je budzet za pojacanja 100 miliona eura, sto je po meni previse
vec sad se raspisalo o mogucim pojacanjima, lorente sjajan igrac naravno, mogao bi se nekako i uklopiti al bi vecinu vremena proveo na klupi po meni, mnogo bolja opcija je sigurno drogba, a i o tome se pise. lorente je sigurno vrlo skup i ne bi ga ispod jedno 30 miliona dobili, drogba je dzaba, istice mu ugovor i slobodan je igrac, jeste stariji, al sezonu-dvije da odigra el hamdulila, i to vecinom onako s klupe kad zatreba protiv bunkerasa
drogba je tako po meni najbolje i najeftinije rjesenje za tog nekog rezervnog napadaca, jeste da ce traziti visoku platu vjerovatno, al nema veze, kad je slobodan igrac nije tu problem ni dati mu vecu platu, a ne vjerujem da bi pravio probleme sto je na klupi, jer i u celziju je dosta vremena na klupi
sto se tice odlaska pikea mislim da to nema sanse, alves mozda i ode ako dodje neka astronomska ponuda, al bolje da ostane u svakom slucaju, vjerovatno ce otici sejdo keita i affelay, dobri igraci i momci, al eto nesto se mora mijenjati
po meni jedna od najvaznijih stvari je da klub dobro ocijeni situaciju s viljom, dal ga pokusati prodati dovesti nekog mladjeg top igraca tipa hulk, neymar i sl, ili da vilja ostane kao jedna od glavnih uzdanica u napadu. sto se mene tice ja bi ga prije prodao, al to ce tito i klub vjerovatno dobro preispitati sta i kako
sto se tice ostalih bitnih pojacanja, tu nema po meni nikakve dileme, napasti bale-a i tiaga silvu, koliko kosta da kosta
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
http://sportsport.ba/ino_fudbal/medju-4 ... -bih/79723

IFFHS-ova rang-lista za april:
1.(1.) Barcelona (Španjolska)367,0
2.(2.)Real Madrid (Španjolska)306,0
3.(4.) Universidad de Chile Santiago (Čile)304,5
4.(5.) Bayern (Njemačka)287,0
5.(7.) Atletico Madrid (Španjolska)278,0
6.(3.) Velez Sarsfield (Argentina)264,0
7.(19.)Chelsea (Engleska)245,0
8.(12.)Athletic Bilbao (Španjolska)244,0
9.(15.)Sporting Lisabon(Portugal)235,5
10.(13.) Vasco da Gama(Brazil)235,0

Alba odlucio preci u Barcu,ceka se jos dogovor između klubova.Barca je spremna ponuditi 15 miliona,a Valencia zeli izvuci koji milion vise 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
OdlicnoAdi_Zepce je napisao/la:Alba odlucio preci u Barcu,ceka se jos dogovor između klubova.Barca je spremna ponuditi 15 miliona,a Valencia zeli izvuci koji milion vise

To ce po meni biti savrsen transfer.Lijevi bek pas onaj kakav treba barceloni.
Barceloni je pored lijevog beka prioritet treba biti stoper,a tek onda dovoditi ako bude potrebe napadaca ili veznog.
Sto se tice odbrane tu bi volio vidjeti Thiaga Silvu,Javi Martinez ili David Luiz.
Alba? To je onaj sto su mu rekli da je kepec i da ne moze igrati u Barceloni
Jbo ti ovo, treba nam neko uz Mascherana u odbrani, kapiten je star i podlozan povredama.

Don't hate what you don't understand.
Smijel' se u Barcelonu dovesti igrac visociji od 175 cm. ?
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Mislim da je 15-tak miliona sasvim OK cifra , s obzirom da Albi istice ugovor 2013.Adi_Zepce je napisao/la:Alba odlucio preci u Barcu,ceka se jos dogovor između klubova.Barca je spremna ponuditi 15 miliona,a Valencia zeli izvuci koji milion vise
Barca i sam Alba su se vec dogovorili, ostaje još samo da Valencia da svoju završnu rijec i zatraži cifru.
E sad što se tice Albe i opcenito pozicije lijevog beka....kako nema Abidala, lijevi bok se mora popuniti. Barca ocito preferira dovoditi domace igrace, još ako je iz La Masie (a Alba jeste) tim još bolje. Tom logikom je onda moguc i transfer (ustvari povratak sa posudbe) Botie iz Gijona, pošto je i on "dijete Barce". A još jedan stoper je nužan Barci.
Nema ništa od Fontasa izgleda

ma doce neko ,mora stoper doc neki ,skontat ce zubi i tiitoo ko je idealan za barcexaviesta je napisao/la:Alba? To je onaj sto su mu rekli da je kepec i da ne moze igrati u BarceloniJbo ti ovo, treba nam neko uz Mascherana u odbrani, kapiten je star i podlozan povredama.

da je thiaga silvu uzet al ne pita se tu samo barca,sta misli o tome silva i milan vidicemo u ljeto

a sto se tice napadaca spominju drogbu i tak neke ,meni je to smjesno ,zna se ko igra na poziciji 9 ke u barci ,messi !!! koji je usput zabio samo 65 golova (do sad)

cuj drogba

edit :pa kad ibra se nije ukopio nece niko,nema boljeg centralnog napadaca od ibre i eto opet nista
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Ne vjerujem ni ja da ce dovoditi nekog "klipana" tipa Ibra, Drogba, Llorente - tu klasicnu 9-tku. Jer bi to znaci ponovno šaltanje Messia na desnu stranu. Ne vjerujem u tu opciju. Pitanje je hoce li uopšte dovoditi napadaca
i ako se budu odlucili pojacavati napad, onda se mora neko prodavati: ili Villa ili Pedro. Šta je sa onim Afellayom
to se mora riješiti. Ako ce samo sjediti na klupi i sisati svaki mjesec platu, to nema nikakvog smisla. To treba prodavati što prije. Da bi doveli napadaca, moraju prodavati ove što imaju trenutno.
Odbranu treba pojacati i povisiti
, to je prioritet.

Odbranu treba pojacati i povisiti

ma i po meni samo odbrana se treba pojacat ,ostali dio ekipe je super pokriventech je napisao/la:Ne vjerujem ni ja da ce dovoditi nekog "klipana" tipa Ibra, Drogba, Llorente - tu klasicnu 9-tku. Jer bi to znaci ponovno šaltanje Messia na desnu stranu. Ne vjerujem u tu opciju. Pitanje je hoce li uopšte dovoditi napadacai ako se budu odlucili pojacavati napad, onda se mora neko prodavati: ili Villa ili Pedro. Šta je sa onim Afellayom
to se mora riješiti. Ako ce samo sjediti na klupi i sisati svaki mjesec platu, to nema nikakvog smisla. To treba prodavati što prije. Da bi doveli napadaca, moraju prodavati ove što imaju trenutno.
Odbranu treba pojacati i povisiti, to je prioritet.

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
ja nisam neki ljubitelj ovog albe, solidan igrac al po meni jos uvijek nije klasa da igra standardnog lijevog beka u barci, kao zamjena ok, al nije mislim tolika klasa da zamijeni abidala
a napadac tipa drogba ili loriente nam je zaista potreban, narocito bi pametno bilo drogbu recimo dovesti ako bi to bilo moguce, bilo bi to nesto kao larson prije nekoliko godina, igrac koji ulazi s klupe po potrebi, koji ima znanje, snagu i rutinu, ono sto nam ponekad nedostaje
nedostatak takvog jednog rutinera u napadu po meni je najveci razlog sto nismo u finalu lige prvaka i sto nismo prvaci spanije, vilja se povrijedio i tako smo izgubili takvog jednog igraca, i to je po meni kljucno, dosta utakmica morala su igrati djeca koja nemaju tu rutinu, ili je sve padalo na ledja premorenom messiju
nazalost ponovo sam bio u pravu, kad sam jos u januaru pricao kako nam treba pojacanje u napadu, da bi messi mogao pregoriti kad je najpotrebnije, da djeca nemaju muda i rutinu rjesavati utakmice. nazalost tako je i ispalo, volio bih da sam se zahebao ali eto
igrac tipa drogba je savrseno rjesenje, znaci dovodjenje je besplatno, ugovor na jednu ili dvije godine, vecinu vremena bice na klupi i messsi ce naravno igrati svoju poziciju, a trener bi ga koristio uglavnom kad protivnik stane u bunker, a drogba je tu sjajan, jak a i s loptom zna koliko toliko, nista se ne bi bitno mijenjalo u nasoj igri, drole bio bio samo neka vrsta plana b
sad ce neki to odmah porediti s ibrom, al velika je tu razlika, prvo drogba bi bi bio svjestan da dolazi kao igrac za klupe, a ne zvijezda kao ibro, drogba bi po meni prosao isto kao onomad larson koji je ovako u poznim godinama dosao u barcu, malo igrao kad zatreba i rijesio neke vrlo bitne utakmice
a napadac tipa drogba ili loriente nam je zaista potreban, narocito bi pametno bilo drogbu recimo dovesti ako bi to bilo moguce, bilo bi to nesto kao larson prije nekoliko godina, igrac koji ulazi s klupe po potrebi, koji ima znanje, snagu i rutinu, ono sto nam ponekad nedostaje
nedostatak takvog jednog rutinera u napadu po meni je najveci razlog sto nismo u finalu lige prvaka i sto nismo prvaci spanije, vilja se povrijedio i tako smo izgubili takvog jednog igraca, i to je po meni kljucno, dosta utakmica morala su igrati djeca koja nemaju tu rutinu, ili je sve padalo na ledja premorenom messiju
nazalost ponovo sam bio u pravu, kad sam jos u januaru pricao kako nam treba pojacanje u napadu, da bi messi mogao pregoriti kad je najpotrebnije, da djeca nemaju muda i rutinu rjesavati utakmice. nazalost tako je i ispalo, volio bih da sam se zahebao ali eto
igrac tipa drogba je savrseno rjesenje, znaci dovodjenje je besplatno, ugovor na jednu ili dvije godine, vecinu vremena bice na klupi i messsi ce naravno igrati svoju poziciju, a trener bi ga koristio uglavnom kad protivnik stane u bunker, a drogba je tu sjajan, jak a i s loptom zna koliko toliko, nista se ne bi bitno mijenjalo u nasoj igri, drole bio bio samo neka vrsta plana b
sad ce neki to odmah porediti s ibrom, al velika je tu razlika, prvo drogba bi bi bio svjestan da dolazi kao igrac za klupe, a ne zvijezda kao ibro, drogba bi po meni prosao isto kao onomad larson koji je ovako u poznim godinama dosao u barcu, malo igrao kad zatreba i rijesio neke vrlo bitne utakmice
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.