Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
a ovo sto pisu kaka za zlatana? ne znam da li je to pametno, cini mi se dobro al, sto se mene tice, zao mi nesto da pustimo kaku, tesko je bit pametan 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Naravno da je pametno. Marketing i milioni prodatih dresova čine čuda.LenBias je napisao/la:a ovo sto pisu kaka za zlatana? ne znam da li je to pametno, cini mi se dobro al, sto se mene tice, zao mi nesto da pustimo kaku, tesko je bit pametan
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
inace kaka jedan opasan anonimus koji ne prodaje dresove
ne gledam na to, igra me zanima, sta koji moze ili ne moze da da, sta bi se dobilo, sta izgubilo, ovo, ono, ne zanima me kolko bi se zaradilo na igracu vise ili manje, kontam da nas ko navijace najvise treba bit briga kad se prica o igri, pare reala nek budu stvar rasprave onih se bakcu njima 

Gledajući nekoliko posljednjih godina u poređenju sa Zlatanom je anonimus.LenBias je napisao/la:inace kaka jedan opasan anonimus koji ne prodaje dresove![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa čim dođe novi igrač pogotovo s reputacijom kao Ibra skočiće prodaja.Finansijski dobar potez,fudbalski i ne toliko jer imamo 2 odlična napadača jedino,ako ode jedan od njihLenBias je napisao/la:inace kaka jedan opasan anonimus koji ne prodaje dresovene gledam na to, igra me zanima, sta koji moze ili ne moze da da, sta bi se dobilo, sta izgubilo, ovo, ono, ne zanima me kolko bi se zaradilo na igracu vise ili manje, kontam da nas ko navijace najvise treba bit briga kad se prica o igri, pare reala nek budu stvar rasprave onih se bakcu njima

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
znam to covjece, topla voda je to sto pricate svega mi, zanima me onako bil bio pametan potez, zbog ponasanja u svlacionici, njegovih godina i jos milion stvari onoLBJ MVP je napisao/la:Pa čim dođe novi igrač pogotovo s reputacijom kao Ibra skočiće prodaja.Finansijski dobar potez,fudbalski i ne toliko jer imamo 2 odlična napadača jedino,ako ode jedan od njihLenBias je napisao/la:inace kaka jedan opasan anonimus koji ne prodaje dresovene gledam na to, igra me zanima, sta koji moze ili ne moze da da, sta bi se dobilo, sta izgubilo, ovo, ono, ne zanima me kolko bi se zaradilo na igracu vise ili manje, kontam da nas ko navijace najvise treba bit briga kad se prica o igri, pare reala nek budu stvar rasprave onih se bakcu njima

- raul-zakon
- Kontakt:
Ma nema od Ibre ništa...a i ako u nekom ludom filmu ipak dođe, ne sumnjam u Jozinu odluku. Taj čovjek nikad ništa ne radi slučajno...
Nego, u koliko je saHata utakmica u srijedu???
Nego, u koliko je saHata utakmica u srijedu???

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- IlPrincipino
- Kontakt:
Spanish radio "Cadena ser" claim Mourinho wants Zidane out of Real Madrid management.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- raul-zakon
- Kontakt:
haahahahahahahaIlPrincipino je napisao/la:Spanish radio "Cadena ser" claim Mourinho wants Zidane out of Real Madrid management.

Pa nije prvi april nego prvi maj, jbga ti !

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Još da ga Mourinho nije doveo na tu pozicijuIlPrincipino je napisao/la:Spanish radio "Cadena ser" claim Mourinho wants Zidane out of Real Madrid management.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Valdana se već riješio tako da je sve moguće.IlPrincipino je napisao/la:Spanish radio "Cadena ser" claim Mourinho wants Zidane out of Real Madrid management.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- anonymousHD
- Kontakt:
Utakmica je u 22h, a sudija je moj 'omiljeni' Teixeira Vitienes. 

za sutrašnji duel sa Bilbaom:
Porteros
Casillas, Adán y Mejías.
Defensas
Pepe, Sergio Ramos, Marcelo, Coentrão, Albiol, Arbeloa y Varane.
Centrocampistas
Kaká, Özil, Granero, Alonso, Khedira, Callejón y Sahin.
Delanteros
Cristiano Ronaldo, Benzema e Higuaín.
Porteros
Casillas, Adán y Mejías.
Defensas
Pepe, Sergio Ramos, Marcelo, Coentrão, Albiol, Arbeloa y Varane.
Centrocampistas
Kaká, Özil, Granero, Alonso, Khedira, Callejón y Sahin.
Delanteros
Cristiano Ronaldo, Benzema e Higuaín.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
http://www.****/news/news/16538/be ... liona-eura" onclick="window.open(this.href);return false;
Nezz jel postavljeno ovo vec jer me nije bilo neko vrijeme pa nisam citao prijasnje stranice. Ugl svaka mu cast, porasto mi je u ocima bas
Nesto nece link
http://www" onclick="window.open(this.href);return false;. info19. ba/news/news/16538/benzema-za-dzamiju-3-miliona-eura
Nezz jel postavljeno ovo vec jer me nije bilo neko vrijeme pa nisam citao prijasnje stranice. Ugl svaka mu cast, porasto mi je u ocima bas
Nesto nece link

http://www" onclick="window.open(this.href);return false;. info19. ba/news/news/16538/benzema-za-dzamiju-3-miliona-eura
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
-
- Kontakt:
Sutra proslava naslova, jeste spremni ekipa?
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
Ma naslov je proslavljen kad je Real razmontirao barcu na Camp Mou, a ovo su samo neke formalnosti ...SirAlexFerguson je napisao/la:Sutra proslava naslova, jeste spremni ekipa?
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- raul-zakon
- Kontakt:
Ja sam spreman još od nedjelje, ali, siguran sam da će se morati doooobro oznojiti protiv odličnog Athletica...SirAlexFerguson je napisao/la:Sutra proslava naslova, jeste spremni ekipa?

HALA MADRID !
HALA MADRID !
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
samo nikako titulu dati Ramosu u rukeSirAlexFerguson je napisao/la:Sutra proslava naslova, jeste spremni ekipa?

- raul-zakon
- Kontakt:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:samo nikako titulu dati Ramosu u rukeSirAlexFerguson je napisao/la:Sutra proslava naslova, jeste spremni ekipa?

HALA MADRID !
HALA MADRID !
http://www.cuatro.com/deportes/futbol/e ... 69403.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jedna od milion razlika između Messija i Ronalda.
Jedna od milion razlika između Messija i Ronalda.
CAMP MOU!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.