http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... as-kompany" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
E, vidis, to je malo upitno. Znaju pogodit stativu i precku 132948439056849560 puta, a nekad im se posreci da postignu gol. U tom slucaju, ja bi radije da im se posreci nego da pokazu sta znaju.Johnny_Blaze je napisao/la:E moj Škrtelu, mogo si nas i drugi put sjebat, sreća pa je Doni odlično branio.
Uglavnom, preloše, preloše. Vjerujem da ne bi bilo ovako da nismo primili gol na samom početku utakmice, šta je tu je, idemo pokazati šta znamo na Wembleyju!
Dalglish: "Suarez mora ostati u Liverpoolu"
Menadžer Liverpoola Kenny Dalglish je naglasio koliko je za taj klub važno zadržati u momčadi urugvajskog napadača Luisa Suareza, koji je u subotu postigao hat-trick na gostovanju kod Norwicha.
Suarez je imapo dosta problema u svojoj prvoj premierligaškoj sezoni, ali proteklog je vikenda pozornost na sebe privukao samo dobrom igrom i postignutim golovima. Suarezove poteškoće s integracijom u engleski nogomet su dovele do špekulacija o mogućem odlasku iz Liverpoola na kraju sezone, no Dalglish je još jednom odbacio tu mogućnost.
"Njegove igre su pokazatelj njegove važnosti za nas. Mi znamo koliko je on kvalitetan i ništa nas ne iznenađuje, ni asistencije, ni pregled igre ni udarci ni golovi." rekao je Dalglish.
Treći gol Suarez je postigao gotovo s centra, a to što je iz tog pokušaja postigao gol spasilo ga je i od gnjeva Stevena Gerrarda, koji je nakon utakmice priznao kako je prije toga namjeravao poslije utakmice kritizirati Urugvajca zbog brojnih pokušaja postizanja trećeg gola.
"Bilo mi je na vrh jezika da mu očitam bukvicu... ali onda se to pretvorilo u pljesak." izjavio je Gerrard nakon utakmice.
"To je nešto što volim pokušati. Vidio sam da je vratar daleko ispred gol crte. Bio sam tako sretan kad je lopta ušla u gol." rekao je Suarez.
Nije valjda da ti prahne jedan dimfera je napisao/la:joj kad vidim ove strucnjake sto nakon jedne utakmice zakljuce ko je bolji igrac...
ne prahne nadimio sam se danas rostiljskog dima za zivot cijeliVELA je napisao/la:Nije valjda da ti prahne jedan dimfera je napisao/la:joj kad vidim ove strucnjake sto nakon jedne utakmice zakljuce ko je bolji igrac...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.