Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

keno94
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la keno94 » 01 maj 2012, 21:48

evo bas gledam na goal.com-u tim sedmice pogledajte samo tandem u napadu :mrgreen:
http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... as-kompany" onclick="window.open(this.href);return false;
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Johnny_Blaze
Kontakt:

Post Postao/la Johnny_Blaze » 01 maj 2012, 21:51

Downing ulazi, Hendo izlazi.

hajmo kuyt napolje, trčiš ko muha bez glave
LONG LIVE THE KING KENNY!

Wo-ow here we go
Nothing gonna stop us now.
We've got the world at our feet,
And with Dalglish in the seat,
We'll do it all again somehow.

RIP Haris Arapović, YNWA!

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 01 maj 2012, 22:09

UBACI STERLINGAAA
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 01 maj 2012, 22:11

Izlazi Aurelio. Svaka cast majstore,imas centarsut o kojem ce Enrique moci samo da sanja.
ZZ

Johnny_Blaze
Kontakt:

Post Postao/la Johnny_Blaze » 01 maj 2012, 22:21

Evo Raheema!

Wo-ow here we go

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 01 maj 2012, 22:24

Bravo za Donija.. Kapa dole !
ZZ

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 01 maj 2012, 22:24

Skroz sam zaboravila da igraju veceras, a vala sad kad vidim rezultat i vase komentare, ne da mi se gledat ovih zadnjih desetak minuta, dovoljno su mi zivaca potrosili za ovu sezonu :evil:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Johnny_Blaze
Kontakt:

Post Postao/la Johnny_Blaze » 01 maj 2012, 22:25

Bravo Doni, ono Reina ne bi ni pokušao odbraniti.

Wo-ow here we go

Johnny_Blaze
Kontakt:

Post Postao/la Johnny_Blaze » 01 maj 2012, 22:42

E moj Škrtelu, mogo si nas i drugi put sjebat, sreća pa je Doni odlično branio.

Uglavnom, preloše, preloše. Vjerujem da ne bi bilo ovako da nismo primili gol na samom početku utakmice, šta je tu je, idemo pokazati šta znamo na Wembleyju!

Wo-ow here we go

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 01 maj 2012, 22:45

Na kraju otjerati sezone otjerati Liverpool-ovu "djecu".Shelvy, Kelly blago retardirani. Ali dok se Liverpool bude držao one da je važno da djeca nisu na ulici da nisu narkomani i ubice, titula će biti nedosanjani san.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 01 maj 2012, 22:48

Johnny_Blaze je napisao/la:E moj Škrtelu, mogo si nas i drugi put sjebat, sreća pa je Doni odlično branio.

Uglavnom, preloše, preloše. Vjerujem da ne bi bilo ovako da nismo primili gol na samom početku utakmice, šta je tu je, idemo pokazati šta znamo na Wembleyju!
E, vidis, to je malo upitno. Znaju pogodit stativu i precku 132948439056849560 puta, a nekad im se posreci da postignu gol. U tom slucaju, ja bi radije da im se posreci nego da pokazu sta znaju.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 01 maj 2012, 22:52

loše, loše, loše...
Zadnja izmjena: hanniz, dana/u 02 maj 2012, 20:15, ukupno mijenjano 1 put.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 01 maj 2012, 22:55

Gledah nekih 30 minuta prvog poluvremena jednim okom. Ostatak sam onako malo prebacivao (gled'o neki kviz), jer mi je bilo toliko dosadno i mučno (možda radi jučerašnjeg i današnjeg dana :mrgreen: ) da nisam mogao gledati. Mada, iskreno nisam ništa drugo ni očekivao.

Samo žalim što ne stigoh da uplatim na kladionici x2 jer je to bio poklon.

Očekivao sam šarolik sastava, ali i bez toga sam bio ubijeđen da Liverpool neće doći do pobjede. Jbg, Anfield postaje šprdancija, crveni križ, UNICEF.
Dalglish: "Suarez mora ostati u Liverpoolu"

Menadžer Liverpoola Kenny Dalglish je naglasio koliko je za taj klub važno zadržati u momčadi urugvajskog napadača Luisa Suareza, koji je u subotu postigao hat-trick na gostovanju kod Norwicha.

Suarez je imapo dosta problema u svojoj prvoj premierligaškoj sezoni, ali proteklog je vikenda pozornost na sebe privukao samo dobrom igrom i postignutim golovima. Suarezove poteškoće s integracijom u engleski nogomet su dovele do špekulacija o mogućem odlasku iz Liverpoola na kraju sezone, no Dalglish je još jednom odbacio tu mogućnost.

"Njegove igre su pokazatelj njegove važnosti za nas. Mi znamo koliko je on kvalitetan i ništa nas ne iznenađuje, ni asistencije, ni pregled igre ni udarci ni golovi." rekao je Dalglish.

Treći gol Suarez je postigao gotovo s centra, a to što je iz tog pokušaja postigao gol spasilo ga je i od gnjeva Stevena Gerrarda, koji je nakon utakmice priznao kako je prije toga namjeravao poslije utakmice kritizirati Urugvajca zbog brojnih pokušaja postizanja trećeg gola.

"Bilo mi je na vrh jezika da mu očitam bukvicu... ali onda se to pretvorilo u pljesak." izjavio je Gerrard nakon utakmice.

"To je nešto što volim pokušati. Vidio sam da je vratar daleko ispred gol crte. Bio sam tako sretan kad je lopta ušla u gol." rekao je Suarez.
FK Pjetlovi

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 maj 2012, 23:00

joj kad vidim ove strucnjake sto nakon jedne utakmice zakljuce ko je bolji igrac...
You are someone else I am still right here

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 01 maj 2012, 23:02

fera je napisao/la:joj kad vidim ove strucnjake sto nakon jedne utakmice zakljuce ko je bolji igrac...
Nije valjda da ti prahne jedan dim :mrgreen:
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 maj 2012, 23:12

VELA je napisao/la:
fera je napisao/la:joj kad vidim ove strucnjake sto nakon jedne utakmice zakljuce ko je bolji igrac...
Nije valjda da ti prahne jedan dim :mrgreen:
ne prahne nadimio sam se danas rostiljskog dima za zivot cijeli :P
You are someone else I am still right here

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 01 maj 2012, 23:18

Podolski 12 miliona €, Marin 8, Kagawa oko 15- tak... .

Ali vidjet' ćemo šta će se uraditi na ljeto. Sada se u potpunosti okrenuti FA kupu. Chelsea bez obzira na LP i EPL će sasvim ući sa 100% snage u finale FA kupa. Očekujem izuzetno težak meč (vjerovatno opet neki triler), a vala iskreno nisam ni nešto optimističan. Nije ovo Boasov Chelsea pa da se lagano ubilježi pobjeda. :D

P.S. Brinu me loše partije odbranbenih igrača u zadnje vrijeme. Bit' će problema sa Torresom/Drogbom.
FK Pjetlovi

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 02 maj 2012, 00:09

Tuzno i sramotno. Sjecam se februar mjesec kur'enja nemamo ni jednog poraza kod kuce. Evo ga sada 4-ti poraz. Fulham nas nikad u historiji nije pobjedio na Anfiledu do sada :roll: . Ehh moj Daglish. A ne znam vise je li i do njega. Ma i nije. Nemamo realno mnogo bolju ekipu od Aston Ville. Ovo i zasluzujemo. Kad se samo sjetim prije par godina vezni red Alonso-Mascherano-Gerrard. Sada Henderson-Spearing-Gerrard. :lol:
Nemamo ekipe za nesto vise. 8. pozicija realno.
Nad nama nebo ima da gori!

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 02 maj 2012, 08:14

Nebitna utakmica, nebitan poraz. Status Anfielda kao nedodirljivog je već odavno završen.
Kenny ima posljednju šansu u subotu. Ako osvoji, nekom logikom bi trebao dobiti šansu i sljedeće sezone. Ako se bude bazirao isključivo na LPa (ne shvatati ozbiljno nikakve EL, Micky Mouse kupove i sl.) neću imati prevelikih problema sa njegovim ostankom.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Bullet
Kontakt:

Post Postao/la Bullet » 02 maj 2012, 09:47

ja mislim kad bi liverpool iskesiro llorente-a iz athletica da bi on i suarez bili ubice naprid

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.