Ako ces vec nesto reci protiv igraca, reci bar da to ima veze, a ne da je bilo prije 3 godine, i uz to sa mnogo manje iskustva. Ove godine je bio najbolji strijelac jedne od najgorih ekipa u BL sa 18 golova, a ako vidimo kako su Cisse i Ba prosli u EPL, mislim da se sa pravom od njeg mogu ocekivati dobre partije. Uglavnom gori od Carrolla ne moze biti(gore pojacanje) .Admir_Sa je napisao/la: I jedan i drugi su više nafurani igraci i precjenjeni nego što raja misli. tog prvog ja nisam vidio ove sezone, a znamo kako je podolski zavrsio u bayernu.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Celik!3,2,2.
od kerola rijetko ko može biti gori
a gore je frajer napisao isto kao da su chelzi i arsenal doveli riberija i mesija
a gore je frajer napisao isto kao da su chelzi i arsenal doveli riberija i mesija
nema potpisa
http://www.liverpoolfc.tv/news/media-wa ... dutch-raid" onclick="window.open(this.href);return false;
evo za nekih 15 mil cca mozemo dovesti dva solidna igraca nisam ih nesto pratio al za te pare ne bi bilo lose mnoge smo igrace platili puno vise pa smo kasnije pusili foru. jbg trebalo bi pokusat mladi su a i talentovani kako cujem sad kako bi se snasli u Liverpoolu to je tek da se vidi (ako dodju uopste)
uz to vec je dogovoren transfer jacksona martinez on je dobar napadac mada se prica da ce ga poslat na posudbu sto mi nema logike momak ima nekih 25 god a i cini mi se kao poprilicno izgradjen igrac ja bih ga vec sljedece sezone volio vidjeti u napadu Liverpoola
evo za nekih 15 mil cca mozemo dovesti dva solidna igraca nisam ih nesto pratio al za te pare ne bi bilo lose mnoge smo igrace platili puno vise pa smo kasnije pusili foru. jbg trebalo bi pokusat mladi su a i talentovani kako cujem sad kako bi se snasli u Liverpoolu to je tek da se vidi (ako dodju uopste)
uz to vec je dogovoren transfer jacksona martinez on je dobar napadac mada se prica da ce ga poslat na posudbu sto mi nema logike momak ima nekih 25 god a i cini mi se kao poprilicno izgradjen igrac ja bih ga vec sljedece sezone volio vidjeti u napadu Liverpoola
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Younès Belhanda-Playmaker-age 22-Montpellier
" onclick="window.open(this.href);return false;
momak je strasan playmaker ugovormu vazi do 30.06.2014 a a montpellier je odredio cijenu 15 mil (ja bih pristao) ovakav igrac sa ovakvim pregledom igre i idejama bi bio odlican za nas, kad pogledam neke utakmice jednostavno nije bilo ideja u igri, ako nesto suareze sam ne uradi niko nista, nekad gerard al on je vec u godinama i sklon je povredama ostali nistasuarez7 je napisao/la:Younès Belhanda-Playmaker-age 22-Montpellier
Wenger se raspitivao za njega, a svi znamo kakav on nos ima za mlade talente
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
nista nije dogovoreno.keno94 je napisao/la:http://www.liverpoolfc.tv/news/media-wa ... dutch-raid
ne znam zasto ljudi imaju potrebu popljuvati sve igrace koje konkurencija dovodi ali ja bi bio jako sretan da smo mi doveli podolskog i marina, i kako god okrenes konkurenti nesto rade dok nasi kao i obicno cekaju kraj prelaznog roka pa ce nekog dovesti...
za kenu i ovog suareza jedan mali savjet ne pisite da su neki igraci nasi kad nisu... kad budu nasi to ce biti objavljeno na stranici kluba, pustite se tih traceva pola toga nema veze sa istinom.
You are someone else I am still right here
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
nisu bili tu dok se je adam dovodio oko 2-3 mjeseca i nisu vidjeli postove tipa:Moj rodjak sta zivi u Liverpoolu mi javio da je njegov kolega otisao po Adama i sl.fera je napisao/la: za kenu i ovog suareza jedan mali savjet ne pisite da su neki igraci nasi kad nisu... kad budu nasi to ce biti objavljeno na stranici kluba, pustite se tih traceva pola toga nema veze sa istinom.
btw.Danas ce KK izvesti najjaci sastav trebao bi po meni ovako:Reina,Kelly,Agger,Skrtel,Enrique,Spearing,Henderson,Downing,Gerrard,Suarez i Carroll a volio bih Gerrarda na poluspicu.
Inace ovim spekulacijama ne vjerujem ni 5% tek cu vjerovati kad to vidim sluzbeno i igraca na Mellwodu
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
taj adam je bukvalno pola godine dolazioSenaid L.F.C je napisao/la:nisu bili tu dok se je adam dovodio oko 2-3 mjeseca i nisu vidjeli postove tipa:Moj rodjak sta zivi u Liverpoolu mi javio da je njegov kolega otisao po Adama i sl.fera je napisao/la: za kenu i ovog suareza jedan mali savjet ne pisite da su neki igraci nasi kad nisu... kad budu nasi to ce biti objavljeno na stranici kluba, pustite se tih traceva pola toga nema veze sa istinom.
btw.Danas ce KK izvesti najjaci sastav trebao bi po meni ovako:Reina,Kelly,Agger,Skrtel,Enrique,Spearing,Henderson,Downing,Gerrard,Suarez i Carroll a volio bih Gerrarda na poluspicu.
Inace ovim spekulacijama ne vjerujem ni 5% tek cu vjerovati kad to vidim sluzbeno i igraca na Mellwodu

You are someone else I am still right here

Real Madrid have made Kaka, Lass, Sahin & Altintop all available for transfers.
Sahina dovesti, a ne bi bio loš ni Kaka.

Za koji minut izlaze sastavi.
Edit: Doni, Kelly, Skrtel, Coates, Aurelio, Spearing, Hendo, Shelvey, Kuyt, Carroll, Maxi.
Nadam se da je Suarez bar na klupi, opet nema Sterlinga, bar u prvoj postavi, a zadovoljan sam s obzirom da Aurelio počinje ovu utakmicu.

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
- Johnny_Blaze
- Kontakt:
Drago mi je da Kenny odmara 90% prvotimaca 

LONG LIVE THE KING KENNY!
Wo-ow here we go
Nothing gonna stop us now.
We've got the world at our feet,
And with Dalglish in the seat,
We'll do it all again somehow.
RIP Haris Arapović, YNWA!
Wo-ow here we go
#LFC subs: Sterling, Downing, Robinson, Enrique, Flanagan, Carragher, Jones.
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
- Johnny_Blaze
- Kontakt:
Nadam se da će Sterling, Robinson i Flanno dobiti šansu u drugom poluvremenuhanniz je napisao/la:#LFC subs: Sterling, Downing, Robinson, Enrique, Flanagan, Carragher, Jones.
Sjeća li se iko Alexa Kacanilkica?

Wo-ow here we go
Wo-ow here we go
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
http://premier--streams.info/" onclick="window.open(this.href);return false;
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Risse za Skrtela i 0-1
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Johnny_Blaze
- Kontakt:
e crni martine...
Wo-ow here we go
Wo-ow here we go
- Johnny_Blaze
- Kontakt:
Shelvey fakat nema sreće, neće ga već iz utakmice u utakmicu. Sad mu je sa gol linije skinuo Hangeland nakon što je prošla Schwarzera.
Spearing i Hendo najgori na terenu, veza nam je njesra
Spearing i Hendo najgori na terenu, veza nam je njesra
Wo-ow here we go
Wo-ow here we go
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Imam osjecaj da su im misli u finalu tekmu prije valjda ce i CSKA bit pa ce oni igrat lose

20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
ja sam poceo gledat negdje oko 30 min jbg 1 maj
ugl drago mi je to je kenny pruzio sansu mladim igracima, nadam se da ce uci sterling na poluvremenu umjesto maxija mada cisto sumnjam. nismo ni losi andyje dobar samo nek nastavi pokusavat malo je postalo providno to njegovo spustanje lopte glavom ionako je najvisi u skoku u protivnickom kaznenom mozemo nesto napravit u 2 poluvremenu, samo nek sterlin gudje na lijevo krilo.
otkad nisam vidio aurelija u ovih 15-tak min mi se cini dobar
ugl drago mi je to je kenny pruzio sansu mladim igracima, nadam se da ce uci sterling na poluvremenu umjesto maxija mada cisto sumnjam. nismo ni losi andyje dobar samo nek nastavi pokusavat malo je postalo providno to njegovo spustanje lopte glavom ionako je najvisi u skoku u protivnickom kaznenom mozemo nesto napravit u 2 poluvremenu, samo nek sterlin gudje na lijevo krilo.
otkad nisam vidio aurelija u ovih 15-tak min mi se cini dobar
- the scouser
- Kontakt:
Kako Kačaniklić lomi Spearinga...čini mi se da smo pogrešnog pustili.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- Johnny_Blaze
- Kontakt:
90% tima su bukvalno rezerve tako da im ne možemo ramjeriti, realno...Senaid L.F.C je napisao/la:Imam osjecaj da su im misli u finalu tekmu prije valjda ce i CSKA bit pa ce oni igrat lose![]()
Najviše me nervira to što imamo previše kiks igrača u ekipi.
Prvo Škrtel pogriješi kod gola (koji je prema mom mišljenju igrač godine ekipe, realno) izgleda da seposjetio starih vremena. Zatim i Spearing, meni jedan od dražih igrača, ali brate mili griješi previše. Imao je 4-5 greške na sredini terena koje su nas mogle koštati.
Najgori na terenu su SPEARING, HENDO, MAXI, KELLY i jednim dijelom Kuyt!
Spearing - previše griješi, mogao nas je koštati i drugog gola.
Hendo - Bukvalno se ne vidi
Maxi - nevjerovatno je to da mu svaki šut ide tri metra iznad gola. Andy mu je spustio najmanje dva puta loptu i oba puta je lopta otišla na tribine.
Kelly - Ima preloš centaršut, a i sa njegove strane smo primili gol, a dio krivice ide i na Kuyta koji se odmarao na Fulhamovog polovini dok smo mi primali gol što je malo netipično za njega.
Najbolji na terenu je bio Carroll, a uz njega Shelvey, Coates i Aurelio.
Carroll je u top formi, fantastično prvo poluvrijeme za njega samo šteta što ga nije zabio nakon centaršuta Aurelia. Najmanje je pet puta loptu spustio nakon centaršuta ili kornera, ali svaki šut nekog od suigrača je otišao metrima iznad gola. Mislim da je dobio svaki zračni duel.
Shelvey odlično igra uz Andyja, stvarno je nesretan što se tiče realizacije, prvo prečka protiv Norwicha pa sad mu sa gol linije loptu skine Hangeland (ne znam ni kako se našao iza Schwarzera, fakat ne znam).
Coates je veoma dobar, može se reći odličan. Nije dao Pogrebnyaku da makne, svaki duel je dobio.
Aurelio treba igrati na Wembleyju, mogu se kladiti da bi bio bolji od Enriquea.
Zadnja izmjena: Johnny_Blaze, dana/u 01 maj 2012, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
Wo-ow here we go
Wo-ow here we go
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.