Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

dr.van nostrand
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la dr.van nostrand » 01 maj 2012, 14:33

Englezi su to, nikada ne mozes nista precizno predvidjeti.
Sjecam se, sezonu kada je Newcastle ispao 2009 god., u 38. kolu im trebala pobjeda za ostanak na Villa Parku i oni zijane 1:0 ;)
Villi nista nije trebalo imali osiguranu EL i pobijede.
2 kola do kraja i 6 bodova u igri, a sve ostalo ide na marginu i skoro da nema nikakvog smisla, barem tako stoje stvari na Otoku.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 01 maj 2012, 17:42

Sledeca utakmica u nedjelju u 14.30. h.Tesko gostovanje koje odlucuje prvaka.Mislim da bi velika prednost za City trebala biti umor Newcastlea ali s obzirom da im je ulog za taj mec velik to nece biti nimalo lako.Najvise me strah Ben Arfe te senegalskog dvojca.Ali ima jos do nedjelje osjedit cu do tada. :).Ovaj mec ce voditi Howard Webb.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Johnny_Blaze
Kontakt:

Post Postao/la Johnny_Blaze » 01 maj 2012, 18:42

tevezito je napisao/la:Sledeca utakmica u nedjelju u 14.30. h.Tesko gostovanje koje odlucuje prvaka.Mislim da bi velika prednost za City trebala biti umor Newcastlea ali s obzirom da im je ulog za taj mec velik to nece biti nimalo lako.Najvise me strah Ben Arfe te senegalskog dvojca.Ali ima jos do nedjelje osjedit cu do tada. :).Ovaj mec ce voditi Howard Webb.
a ne vjerujem :lol:
LONG LIVE THE KING KENNY!

Wo-ow here we go
Nothing gonna stop us now.
We've got the world at our feet,
And with Dalglish in the seat,
We'll do it all again somehow.

RIP Haris Arapović, YNWA!

Xardas
Kontakt:

Post Postao/la Xardas » 01 maj 2012, 18:54

ma City ce lako i ubjedljivo potuci svrake ..bice jedno 2-3:0
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 01 maj 2012, 18:56

Johnny_Blaze je napisao/la:
tevezito je napisao/la:Sledeca utakmica u nedjelju u 14.30. h.Tesko gostovanje koje odlucuje prvaka.Mislim da bi velika prednost za City trebala biti umor Newcastlea ali s obzirom da im je ulog za taj mec velik to nece biti nimalo lako.Najvise me strah Ben Arfe te senegalskog dvojca.Ali ima jos do nedjelje osjedit cu do tada. :).Ovaj mec ce voditi Howard Webb.
Mozes li mi dati neki argument sto se tice tvog posta? :?
(aka dodatno objasnjenje).
Zadnja izmjena: Narin, dana/u 01 maj 2012, 19:21, ukupno mijenjano 1 put.

Invincibles
Kontakt:

Post Postao/la Invincibles » 01 maj 2012, 19:02

Narin je napisao/la:
:|
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 01 maj 2012, 19:10

Nije mi jasno zasto "ne vjeruje" da ce webb suditi utakmicu?
Covjek je sigurno jedan od najboljih u Engleskoj,tako da sto se tice predrasuda,to mozete objesiti macku o rep.
Kada je sudio cityu protiv spursa,odradio je posao dobro,cak je vise pomogao Cityu nego Spursima (Balotelli i Parkerova glava),tako da mi je malo glupo sto navijaci drugih klubova vec unaprijed smatraju da ce Webb ostetiti City,a pola ih i ne gleda utakmice gdje on sudi.
Tevezito se ne zali,tako da ne vidim razloga zasto bi neko drugi trebao da se zali,a koji pritom nije navijac tog kluba. :)
Edit : da se malo bolje izrazim,ne argument,nego dodatno objasnjenje.
Zadnja izmjena: Narin, dana/u 01 maj 2012, 19:12, ukupno mijenjano 1 put.

Johnny_Blaze
Kontakt:

Post Postao/la Johnny_Blaze » 01 maj 2012, 19:10

Narin je napisao/la:
:geek:

Wo-ow here we go

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 01 maj 2012, 19:14

Procitaj post iznad,"ispravio" sam se . ;)
Nisi skoro nista ni napisao,pa tako da ne mogu traziti argument,nego samo dodatno objasnjenje. :)

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 01 maj 2012, 19:28

Iako je Manchester City u derbiju kola engleskog prvenstva pobijedio gradskog rivala United 1:0 i tako zasjeo na vrh tablice, trener Mancini i dalje smatra kako je momčad Alexa Fergusona u prednosti. S druge strane trener 'crvenih vragova' napao je Mancinija tvrdeći da se stalno žalio sucima.

Menadžer nogometaša Manchester Cityja Roberto Mancini i nakon pobjede nad Unitedom 1:0 kojom je njegova momčad ponovo preuzela vrh ljestvice nije promijenio retoriku.

Odličnu utakmicu odigrali su nogometaši Manchester Cityja ne dozvolivši gradskim rivalima da upute niti jedan udarac u okvir gola, dok su oni jedinim pogotkom na susretu, onim svoga kapetana Vincenta Kompanyja, na koncu slavili s 1:0.

'Mislim da smo u potpunosti zaslužili ovu pobjedu. Zabili smo, stvarali šanse i igrali jako dobro. Imali smo priliku povećati vodstvo drugim pogotkom, dok naši protivnici baš i nisu imali nekakvih gol-šansi. Bila je to teška utakmica jer je United velika momčad', izjavio je nakon susreta za Sky Sport Mancini čiju momčad do kraja sezone očekuju još dvije utakmice od kojih će prva kod Newcastlea sigurno biti znatno veći izazov od domaćeg ogleda s QPR-om u zadnjem kolu.

'Sretni smo zbog ove pobjede, ali nas već u nedjelju očekuje jako težak zadatak kod Newcastlea. Mislim da nije toliko važno što ću ja javno poručiti svojim igračima koliko je važno da oni još jednom odrade svoj posao. Mi igramo u gostima kod Newcastlea, dok Manchester United ugošćuje Swansea. Iz tog razloga i dalje smatram da se stvari nisu toliko dramatično promijenile, te da United i dalje ima laganu prednost u preostala dva kola', zaključio je talijanski strateg.

Trener nogometaša Manchester Uniteda, Sir Alex Ferguson, još uvijek smatra da prvenstvo nije odlučeno, premda je razočaran strahovitim padom igre svoje momčadi u posljednjim četirima kolima.

Tijekom njih Manchester United uspio je prosuti osam bodova prednosti pred gradskim rivalom Cityjem. U ponedjeljak su 'građani' na svom Etihadu slavili 1:0 u derbiju, a pretprošle su subote na svom Old Traffordu Fergusonovi puleni remizirali (4:4) s Evertonom iako su do 73. minute imali 4:2.

'Bio je to naš najveći propust ove sezone. Nismo si to smjeli dopustiti', rekao je Ferguson nakon poraza u mančesterskom derbiju, 162. po redu, koji je City doveo u izglednu poziciju za osvajanje prvog naslova prvaka nakon 1968. godine.

'City je sada u poziciji 'glavnog vozača': prvi su dva kola prije kraja prvenstva. Još uvijek ne mislim da je sve gotovo, jer imamo isti broj bodova. Ipak, činjenica da imaju osam golova viška u gol-razlici od nas daje im značajnu prednost.'

'Derbi je bio pravi natjecateljski, bez puno prilika za gol. Razočaran smo jer nismo niti jednom ozbiljnije priprijetili njihovu golmanu. Naše su duge lopte bile loše, a oni su bili opasniji jer su lakše dolazili pred naš 16-erac.'

'Pa ipak, izgubili smo utakmicu golom iz prekida. Kada primite takav gol u ovako važnoj utakmici, možete jedino kriviti sami sebe. Povrh svega, primili smo gol u najgoremu mogućem trenutku, nakon isteka vremena u prvom poluvremenu, u kojem se praktički ništa nije događalo.'

Također je Ferguson objasnio zbog čega se u 76. minuti posvađao s trenerom domaćih Robertom Mancinijem u prostoru između dviju klupa. Sukob se odigrao nakon klizećeg starta Nigela de Jonga nad Dannyjem Wellbeckom.

'Pritiskao je Mancini suca čitavu utakmicu. Čim sam ja poželio nešto reći, opet se ubacio. Stalno se žali na suce. Ovaj put valjda neće imati razloga za to.' ;)

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 02 maj 2012, 00:24

slika

:lol:
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 02 maj 2012, 01:24

howard webb je sudija sa ubjedljivo najviše grešaka u EPL. čak ima i tabela al je ne mogu naći. i komentar " e ne vjerujem" je opravdana, jer je smiješno. :mrgreen: .

Ja iskreno bio volio da Man. Utd osvoji ligu zbog nasrija najviše :lol:
Vođa zna.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 02 maj 2012, 10:06

Mah, Webb je sigurno jedan od boljih al da nekad malo više i očigledno vuče na stranu Utd-a to jest. Al jbg.isto tako da vuče na Arsenalovu stranu ja se nebih bunio :D 8-)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 02 maj 2012, 11:33

rastafarian je napisao/la:slika

cc :lol: :lol:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 02 maj 2012, 13:14

rastafarian je napisao/la:slika

Naravno nakon nedostatka drugih argumenata pokusava se na razne nacine ismijati uspjeh Cityja.Ako City uzme titulu ocekujem one koji ce pisati javite se kad budete imali 19 titula, pa ce doci dusebriznici i reci kako nije posten nacin na koji je City uzeo titulu jer je puno trosio a nije pitao druge da li smije trosit.A kad City nije imao za sibice nisu se javljali ti isti navijaci da kazu kako im je zao niti su klubovi koji su trosili pare pomagali Cityju nego su se smijali tome sto City nema trofeja tolike godine.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Johnny_Blaze
Kontakt:

Post Postao/la Johnny_Blaze » 02 maj 2012, 13:29

Ma ne obaziri se na provokatore, vidis da im je krivo sto City ima sansu da osvoji ligu.

Wo-ow here we go

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 02 maj 2012, 13:43

tevezito je napisao/la:Naravno nakon nedostatka drugih argumenata pokusava se na razne nacine ismijati uspjeh Cityja.Ako City uzme titulu ocekujem one koji ce pisati javite se kad budete imali 19 titula, pa ce doci dusebriznici i reci kako nije posten nacin na koji je City uzeo titulu jer je puno trosio a nije pitao druge da li smije trosit.A kad City nije imao za sibice nisu se javljali ti isti navijaci da kazu kako im je zao niti su klubovi koji su trosili pare pomagali Cityju nego su se smijali tome sto City nema trofeja tolike godine.
Ako osvojite naravno da ce biti zasluzeno,isto tako ako i United osvoji bit ce zasluzeno.
Ako imate pare,trosite,ima i United para,ali ne zeli da trosi i uvaljuje se u dugove,ali nakon ove sezone je izvjesno da ce morati Vlasnici dati oko 100M za transfere,barem 3 igraca da dovedu.
Ja necu govoriti javite se kad budete imali 19 OSIM u slucaju ako neko bude provocirao od Cityevaca,a ne znam hoces li ti,cisto sumnjam,ali ima ovdje dosta "dzeko" fanova i Anti united fanova,tako da ocekujem od njih da ce provocirati,ako budu imali neki razlog.

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 02 maj 2012, 13:49

Velike sanse su da ce City uzet titulu i to zasluzeno i meni je drago sto se pojavio jos jedan jak klub u Engleskoj,konkurencija nikad nikom lose nije donijela.Bolje gledat zanimljivu ligu nego ligu gdje nema konkurencije za najvisi plasman.Druga je stvar sto monge boli sto je City preko noci posto jak al to neumanjuje njihov uspjeh.Al sjetite se kad je Celzi se jak pojavio preko noci,SAF je napravio ekipu koja je vratila titulu u Engleskoj a onda je jos osvoji LP i jos dvaput igro finale.Znaci ovaj City moze samo boljeg ucinit United.

emir_

Post Postao/la emir_ » 02 maj 2012, 13:54

Real Madrid je potrošio na pojačanja dva puta više u posljednje tri godine! haters gonna hate .... Fuck you rags!!!
4-IN-A-ROW

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 02 maj 2012, 14:01

emir_ je napisao/la:Real Madrid je potrošio na pojačanja dva puta više u posljednje tri godine! haters gonna hate .... Fuck you rags!!!
City je u posljednje tri godine potrošio 447 miliona eura , ajd sad se pokri kakvim ćebetom ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.