taj lik ima potencijal da bude najbolji plej lige al karakter mu to nikad nece dopustitJohnny_Blaze je napisao/la:Jedna loša vijest za Boston:
Ian Begley @IanBegley
Rajon Rondo suspended for Game 2 by NBA.
NBA Playoffs 2012
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoff 2012
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
hehe trpaju mede jeli takoKK_Bosna je napisao/la:strasno kakv comeback, i to griffin je igro zadnjih jedno 5-6 minuta sa 5 licnih
- Donnie Darko
- Kontakt:
eto zbog karaktera nije najbolji play lige.LenBias je napisao/la:taj lik ima potencijal da bude najbolji plej lige al karakter mu to nikad nece dopustitJohnny_Blaze je napisao/la:Jedna loša vijest za Boston:
Ian Begley @IanBegley
Rajon Rondo suspended for Game 2 by NBA.

trpale su kad sam napisao da trpajudema je napisao/la:hehe trpaju mede jeli takoKK_Bosna je napisao/la:strasno kakv comeback, i to griffin je igro zadnjih jedno 5-6 minuta sa 5 licnih

al onda je briljantni um velikog stratega ostavio startnu petorku i na -20 i dobio

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs 2012
Uze OKC jedva opet
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
da je novicki pogodio onu tricu kad je osto sam na minut prije kraja tesko da bi ih stigli...inace sjajne utakmice dalas vs okc...Zeljovac_1921 je napisao/la:Uze OKC jedva opet
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!
Ova serija Dallasa i OKC-a jos nije gotova, bice tu 7 utakmica. Dosad je Oklahoma imala dvaput srecu i gutavo su pobjedili.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
mozda ce biti 7 nista nije iskljuceno, ali lako moguce da bude i metlaBIHfan je napisao/la:Ova serija Dallasa i OKC-a jos nije gotova, bice tu 7 utakmica. Dosad je Oklahoma imala dvaput srecu i gutavo su pobjedili.
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!
Povrede se nastavljaju sad Butler uz vec Billupsa dosta slabi Clliperse.Glupi Amare razbija staklo umjesto da igra sad je i povredjen.Ali to je ustvari pojacanje za New York jer puno bolje igraju bez njeg.Ako 3 izgube gotovo je iako tu ocekujem da New York napokon bar 1 dobije Heat.
Ako vec nece moc Bullsi onda cu bit uz Spurse zbog Duncana bilo bi lijepo da uzme jos 1 titulu.Inace ove sezone igra maestralno.
Ako vec nece moc Bullsi onda cu bit uz Spurse zbog Duncana bilo bi lijepo da uzme jos 1 titulu.Inace ove sezone igra maestralno.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Hvala ti prijatelju za te lijepe zeljedema je napisao/la:Povrede se nastavljaju sad Butler uz vec Billupsa dosta slabi Clliperse.Glupi Amare razbija staklo umjesto da igra sad je i povredjen.Ali to je ustvari pojacanje za New York jer puno bolje igraju bez njeg.Ako 3 izgube gotovo je iako tu ocekujem da New York napokon bar 1 dobije Heat.

ma volio bi to je ekipa koju postujem,veliki radnici,nemaju razmazenih zvijezda,imaju sirinu i odlicnog trenera.NEZALAGANJE je napisao/la:Hvala ti prijatelju za te lijepe zeljedema je napisao/la:Povrede se nastavljaju sad Butler uz vec Billupsa dosta slabi Clliperse.Glupi Amare razbija staklo umjesto da igra sad je i povredjen.Ali to je ustvari pojacanje za New York jer puno bolje igraju bez njeg.Ako 3 izgube gotovo je iako tu ocekujem da New York napokon bar 1 dobije Heat.
Ako vec nece moc Bullsi onda cu bit uz Spurse zbog Duncana bilo bi lijepo da uzme jos 1 titulu.Inace ove sezone igra maestralno.Nekako se i nama sve lijepo slaze na zapadu,pa se stvarno i nadam da je to moguce...
- Johnny_Blaze
- Kontakt:
također, ako već bullsi ne mogu osvojiti onda bi mi bilo drago da spursi osvoje
LONG LIVE THE KING KENNY!
Wo-ow here we go
Nothing gonna stop us now.
We've got the world at our feet,
And with Dalglish in the seat,
We'll do it all again somehow.
RIP Haris Arapović, YNWA!
Wo-ow here we go
Nothing gonna stop us now.
We've got the world at our feet,
And with Dalglish in the seat,
We'll do it all again somehow.
RIP Haris Arapović, YNWA!
Ma na kraju krajeva kad bude finale San Antonio-Heat mislim da cemo biti jako popularni
al,polaHko.

al,polaHko.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- storm_raider
- Kontakt:
Apsolutno se slazem sa demom, ako vec mi ne osvojimo, neka to budu Spursi. Ekipa koju mnogo cijenim i volim.dema je napisao/la:ma volio bi to je ekipa koju postujem,veliki radnici,nemaju razmazenih zvijezda,imaju sirinu i odlicnog trenera.NEZALAGANJE je napisao/la:Hvala ti prijatelju za te lijepe zeljedema je napisao/la:Povrede se nastavljaju sad Butler uz vec Billupsa dosta slabi Clliperse.Glupi Amare razbija staklo umjesto da igra sad je i povredjen.Ali to je ustvari pojacanje za New York jer puno bolje igraju bez njeg.Ako 3 izgube gotovo je iako tu ocekujem da New York napokon bar 1 dobije Heat.
Ako vec nece moc Bullsi onda cu bit uz Spurse zbog Duncana bilo bi lijepo da uzme jos 1 titulu.Inace ove sezone igra maestralno.Nekako se i nama sve lijepo slaze na zapadu,pa se stvarno i nadam da je to moguce...
Sport je lijek za tijelo i duh.
Evo ja se slažem, ako već ne može Chicago, da osvoje Lakersi. Meni su pravo simatični. 

Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
eto i ja se pridruzujem zelji, najvise zbog novog trenera..zasluzuje svu podrskujose je napisao/la:Evo ja se slažem, ako već ne može Chicago, da osvoje Lakersi. Meni su pravo simatični.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
ja sam to govorio...BIHfan je napisao/la:Nista od ovog Bostona, pa kad ih ovako oslabljena Atlanta dpbije bez problema kud ces dalje. Jos su neki govorili da ce Boston da izbaci Bullse u drugoj rundi sa Roseom.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.