FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
ako proda alvesa onda obavezno mora dovesti balea , obavezno i onda se nadati da ce montoya uspjeti koliko-toliko nadomjestiti alvesa . Naravno uz to dovesti i Albu koji moze poput Balea igrati po lijevoj strani i u napadu i u defanzivi , Adriano bi trebao onda iskljucivo po desnoj strani igrati . Ali ima jos do transfer roka ...
Oproštajna utakmica Guardiole na Camp Nou se igra 5. maja .
Ljiljani zlatni pjesma se ori navija cijeli stadion,
nad nama nebo ima da gori jer ti si Bosno sampion.
nad nama nebo ima da gori jer ti si Bosno sampion.
- PatrickBateman
- Kontakt:
GRANDE GIOVANNI!!!!D10S je napisao/la:tech@ genio.
[youtube][/youtube]
Mada uraditi ono kod rezultata 0-5,pred tudjim navijacima je ismijavanje. Puyol se kapitenski iskazao otjeravsi ih.
- raul-zakon
- Kontakt:

Ne mogu da vjerujem !!! Plač !!!

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Evo povezuju nas sa Llorenteom, odlican je napadac, ali ne znam da li bi se uklopio u igru Barce...Imali smo napadaca slicnog njemu, tj. Ibrahimovica i vidjeli smo kako se on uklopio...A povezuju nas jos i sa Drogbom
...

Mah, pusti priče, naravno da će se uklopit ako bude igrao "devetku" , a to znači da Messi ide na krilo (opet).enobarca je napisao/la:Evo povezuju nas sa Llorenteom, odlican je napadac, ali ne znam da li bi se uklopio u igru Barce...Imali smo napadaca slicnog njemu, tj. Ibrahimovica i vidjeli smo kako se on uklopio...A povezuju nas jos i sa Drogbom...
Zlatanov problem je bio Messi, koji je tražio da igra u sredini.
Vjerovatno će uslijediti promjena formacije ako dođe neka klasična devetka, pa nisu valjda toliko ludi da naprave istu grešku kao sa Zlatanom.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ako je tražio tad kod Guardiole i preko Zlatanovih leđa da igra u sredini,što ne bi sad preko "manjih" riba?
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Uglavnom, ovog ljeta ce biti odlazaka i dolazaka više nego ranije.
Nemojte se cuditi ili kukati za nekim koji budu napustili klub.
Nemojte se cuditi ili kukati za nekim koji budu napustili klub.
Alvesov zamjenu u vidu individualnih karakteristika i svega onoga sto je svojom raznolikosti donosio na teren nepostoji.
no,formacijskih bi vec taj se eventualni izostanak mogao prikriti.
mada sam bas navikao na tog cigića
no,formacijskih bi vec taj se eventualni izostanak mogao prikriti.
mada sam bas navikao na tog cigića

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Da, ali još niko nije doveden i Tito ima vremena da popriča sa njim o tome.Raul_64 je napisao/la:Ako je tražio tad kod Guardiole i preko Zlatanovih leđa da igra u sredini,što ne bi sad preko "manjih" riba?
Kod slučaja Zlatan sezona je uveliko počela kad je ovaj tražio da igra u sredini.
Uglavnom mislim da se neće dvaput za*ebat

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
LLorente i ako dođe, nece ništa tražiti niti zahtjevati, niti umisliti da ce biti prva zvijezda Barce - za razliku od Ibre.
Momak je skroz drugaciji karakter i kolega reprezentativac mnogim igracima. To je razlika ogromna.
Mada su to sve špekulacije oko njegovog dolaska. I o dolasku Drogbe se prica. Bice takvih prica i špekulacija sad na ljeto, koliko hocete.
Momak je skroz drugaciji karakter i kolega reprezentativac mnogim igracima. To je razlika ogromna.
Mada su to sve špekulacije oko njegovog dolaska. I o dolasku Drogbe se prica. Bice takvih prica i špekulacija sad na ljeto, koliko hocete.
- PatrickBateman
- Kontakt:
Ne vjerujem da ce Llorente tek tako napustiti Bilbao,pogotovo sad kad je klub u uzlaznoj formi.
I ja mislim da ce neko bitan napustiti klub,i da ce se mnogo promjeniti ovog ljeta.
I ja mislim da ce neko bitan napustiti klub,i da ce se mnogo promjeniti ovog ljeta.
http://www.intereconomia.com/noticias-/ ... o-20120501" onclick="window.open(this.href);return false;
Cuj to
Cuj to

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Šta je cudno
Sve je moguce ovog ljeta. Osim par igraca kao Messi, Iniesta, Puyol i Xavi (koji su kapiteni i legende kluba) ovim ostalim niko ne garantuje ostanak u Barci. Fabregas i Sanchez su tek došli tako da su i oni dosta sigurni.
Bice dosta iznenađenja narednog ljetnog prelaznog roka, sigurni budite
. Neki ce biti i šokirani. Ali kad nisam bio šokiran nakon odlaska Eto'a, Ronaldinha, Deca i tadašnjih zvijezda - ništa me više ne može iznenaditi.

Bice dosta iznenađenja narednog ljetnog prelaznog roka, sigurni budite

- PatrickBateman
- Kontakt:
Figo,bitch pleasetech je napisao/la:Neki ce biti i šokirani. Ali kad nisam bio šokiran nakon odlaska Eto'a, Ronaldinha, Deca i tadašnjih zvijezda - ništa me više ne može iznenaditi.

Svakako da ce se morati napraviti par rezova u ekipi, ali sam siguran da Alves i Pedro ostaju.
Vec se spominju Torres, Llorente, Alba, Bale, T. Silva...
Spominje se i Drogba. To ne bi bilo lose, on je zvijer, bilo bi fantasticno imati takvog igraca na klupi.
Vec se spominju Torres, Llorente, Alba, Bale, T. Silva...
Spominje se i Drogba. To ne bi bilo lose, on je zvijer, bilo bi fantasticno imati takvog igraca na klupi.
Don't hate what you don't understand.
Ne treba nama niko u napadu - samo neki manji autobus u odbrani i bilo bi dosta. Odbranu sredit i bit ce to opet ok.
p.s. i ono telle obavezno cim prije nekom prodat....
p.s. i ono telle obavezno cim prije nekom prodat....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ma daj čovječe, pa nisu zar tol'ke budale da prodaju Alvesa i Piquea
...ajd Pedra inekako, al' ovu dvoj'cu 

- hule_barca
- Kontakt:
Ma pustite te budalaštinje, nemaju novinari o čemu da pišu, a znam da svaka vijest o Barci izaziva veliko zanimanje javnosti. Ja ovo ništa ne vjerujem, jer se Barca definitivno neće riješiti svoje djece u vidu Pique i Pedra, dok je Alves stražno važan kotačić ove ekipe i mislim da kolika god ponuda da dođe, da Barca neće ni njega prodavati. Jedidi igrači koje vidim na transfer listi jesu Keita, Affelay i Adriano.
Mes Que Un Club
Alfelaj treba da ostane prije nego ono tele. Ima manje procitan napad na krilu od ovog teleta ciji prodori uvijek zavrsavaju izgubljenom loptom preko korner linije. + skrtost.
p.s. da ne spominjem onih 5 ofulanih zicera u klasiku...
p.s. da ne spominjem onih 5 ofulanih zicera u klasiku...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.