HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Rodjeni_BRato
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Rodjeni_BRato » 01 maj 2012, 00:00

Baki takodjer zelim srecu na klupi komsija, ima fore da se pripremi do sljedeceg derbija :D izgubili protiv Veleza gotov je :lol:

Adin_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Adin_BiH » 01 maj 2012, 00:29

Iako su danas gotovo svi mediji u Bosni i Hercegovini objavili vijest da je Blaž Slišković gotovo sigurno novi trener Zrinjskog, bivši selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine maločas je u izjavi za ****.ba demantovao tu vijest kazavši kako je voljan pomoći Zrinjskom, ali u ovom momentu ne sa pozicije šefa stručnog štaba.
"Nisam novi trener Zrinjskog. Razlozi su tehničke prirode. Zrinjskom sam uvijek voljan pomoći, ali ovaj put ne sa pozicije šefa stručnog štaba," izjavio je kratko Slišković za naš portal.

Sta ima jos sluzbeno potvrdjeno? :D
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 01 maj 2012, 00:33

Odlicno. Baka neka te jos par dana nemoj potpisivat :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

tomgreen
Kontakt:

Post Postao/la tomgreen » 01 maj 2012, 09:01

Baka je najbolje rijesenje u ovom trenutku za Zrinjski. Slava je izgubiosve konce u momcadi i nisu ga vise fermali 4% u ekipi. Baka ima iskustvo,majstor je nogomet i moze podici ovu momcad jer je on u njihovim ocima legenda nogometa. Vidjet cemo sta ce napraviti,ja se nadam najboljem.
JUVE ALE' TIFO PER TE
JUVE ALE' MI HAI PRESO IL CUORE
JUVE ALE' TIFO PER TE
VUOI SAPERE PERCHE'
TI SEGUIRO OVUNQUE GIOCHERAI
TI SOSTERRO PERCHE' TI AMO SAI
SE VINCI SE PERDI PUOI STAR SICURA
PRENDO LA SCIARPA E CORRO DA TE

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 01 maj 2012, 09:44

tomgreen je napisao/la:Baka je najbolje rijesenje u ovom trenutku za Zrinjski. Slava je izgubiosve konce u momcadi i nisu ga vise fermali 4% u ekipi. Baka ima iskustvo,majstor je nogomet i moze podici ovu momcad jer je on u njihovim ocima legenda nogometa. Vidjet cemo sta ce napraviti,ja se nadam najboljem.
Slazem se, Baka bi bio najbolji izbor zbog napadacke igre prvenstevno..Draze mi je da se obrukamo s napadackom igrom nego da se brukamo s bunkerom.. :)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 01 maj 2012, 11:12

Moram da istaknem, da je nedjeljnu utakmicu ipak odlučio veći faktor volje i želje igrača Veleža za pobjedom, iako sam navijač Veleža, utakmica je bila otvorena, ne karakteristično za našu ligu sa puno šansi, drago mi je da smo pobjedili :D mada bih volio kao i svaki normalan čovjek da suparništvo Veleža i Zrinjskog kao i navijača ostane u sportskim okvirima, a to se neće nikada desiti.., velika šteta :roll:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 01 maj 2012, 20:31

zizu1991 je napisao/la:Moram da istaknem, da je nedjeljnu utakmicu ipak odlučio veći faktor volje i želje igrača Veleža za pobjedom, iako sam navijač Veleža, utakmica je bila otvorena, ne karakteristično za našu ligu sa puno šansi, drago mi je da smo pobjedili :D mada bih volio kao i svaki normalan čovjek da suparništvo Veleža i Zrinjskog kao i navijača ostane u sportskim okvirima, a to se neće nikada desiti.., velika šteta :roll:
Tko zna šta nam život nosi.Ja bih najsretniji bio da općenito sve tekme prođu bez bilo kakvih nereda jer ne vidim smisao u divljanju.Ova naša neka podbadanju su čak i poželjnja i to je čar derbia ali neki idioti očito ne znaju šta je bit nogometa i oni nisu na stadionu zbog golova, driblinga ,normalnog navijanja nego zbog nereda.Nisam ni ja neki optimist po tom pitanju ali "čudni su putevi gospodnji"
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 02 maj 2012, 21:37

HAJDE BOLAN CEKAM VAS NA KLADIONICI NE RADITE MI TO
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 02 maj 2012, 21:41

astra1922 je napisao/la:HAJDE BOLAN CEKAM VAS NA KLADIONICI NE RADITE MI TO
pa vodimo odavno :D
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 02 maj 2012, 21:42

silenT je napisao/la:
toooooooooooooo trpaj :D
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 02 maj 2012, 21:48

astra1922 je napisao/la:
silenT je napisao/la:
toooooooooooooo trpaj :D
3-1 zaokruži ;)
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 02 maj 2012, 23:22

Sto se desava sa onim kvazi kapetanom?!
Bibic ga moze uciti kako se bori i voli klub a jucer je dosao u Zrinjski...uprava sa momkom ima amaterski ugovor a on igra za nase prilike ekstra!
Danas solidna utakmica,bogu hvala pa Dzida izisao,da ima imalo pameti nebi se niti vracao u prvih 11,katastrofa forma...gdje ne osta u Kini u p.m!
Borac nam bjezi tri boda ...Olimpic je iza nas...
Sarajevo iduce kolo,Jovic je vec potvrdio da ce protiv nas izvesti rezervni sastav..Borac ide na noge Slobodi koja mora jednostavno pobjediti a Olimpic Slaviji tako da pobjedom protiv Sarajeva na Kosevu mozemo sebi osigurati europu iako je nismo niti 1% zasluzili...

magic
Kontakt:

Post Postao/la magic » 02 maj 2012, 23:24

bekicamir je napisao/la:Sto se desava sa onim kvazi kapetanom?!
Bibic ga moze uciti kako se bori i voli klub a jucer je dosao u Zrinjski...uprava sa momkom ima amaterski ugovor a on igra za nase prilike ekstra!
Danas solidna utakmica,bogu hvala pa Dzida izisao,da ima imalo pameti nebi se niti vracao u prvih 11,katastrofa forma...gdje ne osta u Kini u p.m!
Borac nam bjezi tri boda ...Olimpic je iza nas...
Sarajevo iduce kolo,Jovic je vec potvrdio da ce protiv nas izvesti rezervni sastav..Borac ide na noge Slobodi koja mora jednostavno pobjediti a Olimpic Slaviji tako da pobjedom protiv Sarajeva na Kosevu mozemo sebi osigurati europu iako je nismo niti 1% zasluzili...
Sta je bola jovic potvrdio,kakav drugi tim sta buncas majke ti,na kakvim si drogama ?

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 02 maj 2012, 23:24

Ne sekiraj se ti....stari plemic Jovic ce nama pomoci! :D

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 02 maj 2012, 23:37

Cuj drugi tim SIR da izvede na kosevu hahahaha al si lud :mrgreen:

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 02 maj 2012, 23:44

Sarajlijc@ je napisao/la:Cuj drugi tim SIR da izvede na kosevu hahahaha al si lud :mrgreen:
Sto se vi sekirate,ionako vam nije bitno koje mjesto zauzimate kad u europu zbog dugovanja necete moci i sudskih procesa protiv vaseg kluba...nama je bitno samo iza sebe ostaviti Olimpica ili Borca ...mada mucno da cemo i to uspjeti! :lol:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 maj 2012, 23:46

rekoh vam da će te se oporaviti uprkos porazu u gradskom derbiju. Čestitke na pobjedi, i kada se može očekivati debi Bake? ;)

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 02 maj 2012, 23:49

AlemC85 je napisao/la:rekoh vam da će te se oporaviti uprkos porazu u gradskom derbiju. Čestitke na pobjedi, i kada se može očekivati debi Bake? ;)
Dok baka rijesi ovo sa Kinezima ,do tada samo savjetnik Bogdanu,malo ce voditi treninge i tako to!
Hvala na cestitkam i na pomoci jer ste Olimpic ostavili iza nas,jos imate zadatak da Borca kuci pobjedite i mozemo kafu popiti skupa! :lol:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 maj 2012, 23:55

bekicamir je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:rekoh vam da će te se oporaviti uprkos porazu u gradskom derbiju. Čestitke na pobjedi, i kada se može očekivati debi Bake? ;)
Dok baka rijesi ovo sa Kinezima ,do tada samo savjetnik Bogdanu,malo ce voditi treninge i tako to!
Hvala na cestitkam i na pomoci jer ste Olimpic ostavili iza nas,jos imate zadatak da Borca kuci pobjedite i mozemo kafu popiti skupa! :lol:
:lol: :lol: :lol: možeš ti s svojim mostarcima, a šta ću ja što živim pod Igmanom? :lol: :lol:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 02 maj 2012, 23:57

bekicamir je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Cuj drugi tim SIR da izvede na kosevu hahahaha al si lud :mrgreen:
Sto se vi sekirate,ionako vam nije bitno koje mjesto zauzimate kad u europu zbog dugovanja necete moci i sudskih procesa protiv vaseg kluba...nama je bitno samo iza sebe ostaviti Olimpica ili Borca ...mada mucno da cemo i to uspjeti! :lol:
To cemo jos vidjeti ko nece moci :)

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.