Slazem se, Baka bi bio najbolji izbor zbog napadacke igre prvenstevno..Draze mi je da se obrukamo s napadackom igrom nego da se brukamo s bunkerom..tomgreen je napisao/la:Baka je najbolje rijesenje u ovom trenutku za Zrinjski. Slava je izgubiosve konce u momcadi i nisu ga vise fermali 4% u ekipi. Baka ima iskustvo,majstor je nogomet i moze podici ovu momcad jer je on u njihovim ocima legenda nogometa. Vidjet cemo sta ce napraviti,ja se nadam najboljem.
Tko zna šta nam život nosi.Ja bih najsretniji bio da općenito sve tekme prođu bez bilo kakvih nereda jer ne vidim smisao u divljanju.Ova naša neka podbadanju su čak i poželjnja i to je čar derbia ali neki idioti očito ne znaju šta je bit nogometa i oni nisu na stadionu zbog golova, driblinga ,normalnog navijanja nego zbog nereda.Nisam ni ja neki optimist po tom pitanju ali "čudni su putevi gospodnji"zizu1991 je napisao/la:Moram da istaknem, da je nedjeljnu utakmicu ipak odlučio veći faktor volje i želje igrača Veleža za pobjedom, iako sam navijač Veleža, utakmica je bila otvorena, ne karakteristično za našu ligu sa puno šansi, drago mi je da smo pobjedilimada bih volio kao i svaki normalan čovjek da suparništvo Veleža i Zrinjskog kao i navijača ostane u sportskim okvirima, a to se neće nikada desiti.., velika šteta
pa vodimo odavnoastra1922 je napisao/la:HAJDE BOLAN CEKAM VAS NA KLADIONICI NE RADITE MI TO
toooooooooooooo trpajsilenT je napisao/la:pa vodimo odavnoastra1922 je napisao/la:HAJDE BOLAN CEKAM VAS NA KLADIONICI NE RADITE MI TO
3-1 zaokružiastra1922 je napisao/la:toooooooooooooo trpajsilenT je napisao/la:pa vodimo odavnoastra1922 je napisao/la:HAJDE BOLAN CEKAM VAS NA KLADIONICI NE RADITE MI TO
Sta je bola jovic potvrdio,kakav drugi tim sta buncas majke ti,na kakvim si drogama ?bekicamir je napisao/la:Sto se desava sa onim kvazi kapetanom?!
Bibic ga moze uciti kako se bori i voli klub a jucer je dosao u Zrinjski...uprava sa momkom ima amaterski ugovor a on igra za nase prilike ekstra!
Danas solidna utakmica,bogu hvala pa Dzida izisao,da ima imalo pameti nebi se niti vracao u prvih 11,katastrofa forma...gdje ne osta u Kini u p.m!
Borac nam bjezi tri boda ...Olimpic je iza nas...
Sarajevo iduce kolo,Jovic je vec potvrdio da ce protiv nas izvesti rezervni sastav..Borac ide na noge Slobodi koja mora jednostavno pobjediti a Olimpic Slaviji tako da pobjedom protiv Sarajeva na Kosevu mozemo sebi osigurati europu iako je nismo niti 1% zasluzili...
Sto se vi sekirate,ionako vam nije bitno koje mjesto zauzimate kad u europu zbog dugovanja necete moci i sudskih procesa protiv vaseg kluba...nama je bitno samo iza sebe ostaviti Olimpica ili Borca ...mada mucno da cemo i to uspjeti!Sarajlijc@ je napisao/la:Cuj drugi tim SIR da izvede na kosevu hahahaha al si lud
Dok baka rijesi ovo sa Kinezima ,do tada samo savjetnik Bogdanu,malo ce voditi treninge i tako to!AlemC85 je napisao/la:rekoh vam da će te se oporaviti uprkos porazu u gradskom derbiju. Čestitke na pobjedi, i kada se može očekivati debi Bake?
bekicamir je napisao/la:Dok baka rijesi ovo sa Kinezima ,do tada samo savjetnik Bogdanu,malo ce voditi treninge i tako to!AlemC85 je napisao/la:rekoh vam da će te se oporaviti uprkos porazu u gradskom derbiju. Čestitke na pobjedi, i kada se može očekivati debi Bake?
Hvala na cestitkam i na pomoci jer ste Olimpic ostavili iza nas,jos imate zadatak da Borca kuci pobjedite i mozemo kafu popiti skupa!
To cemo jos vidjeti ko nece mocibekicamir je napisao/la:Sto se vi sekirate,ionako vam nije bitno koje mjesto zauzimate kad u europu zbog dugovanja necete moci i sudskih procesa protiv vaseg kluba...nama je bitno samo iza sebe ostaviti Olimpica ili Borca ...mada mucno da cemo i to uspjeti!Sarajlijc@ je napisao/la:Cuj drugi tim SIR da izvede na kosevu hahahaha al si lud
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.