Ziv si jebote.Ja se zabrino za tebeharishp je napisao/la:Bilo kako bilo,Dzeko ima svoj udio u tituli.Naravno ako je osvoje ili privedu to kraju.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ziv si jebote.Ja se zabrino za tebeharishp je napisao/la:Bilo kako bilo,Dzeko ima svoj udio u tituli.Naravno ako je osvoje ili privedu to kraju.
@malteras,ne se-ri kad voz stojimalta071 je napisao/la:Ziv si jebote.Ja se zabrino za tebeharishp je napisao/la:Bilo kako bilo,Dzeko ima svoj udio u tituli.Naravno ako je osvoje ili privedu to kraju.
Nemoj tako jarane.Stvarno ne znam gdje si bio.harishp je napisao/la:@malteras,ne se-ri kad voz stojimalta071 je napisao/la:Ziv si jebote.Ja se zabrino za tebeharishp je napisao/la:Bilo kako bilo,Dzeko ima svoj udio u tituli.Naravno ako je osvoje ili privedu to kraju.
Cartman je napisao/la:Kako mi je samo zao sto nije igrao veceras.
Savic bi jedino uvaljao u svoju mrezu. Eh sta bi dao da je on igrao od pocetka. Ili barem 10 minuta. Dovoljno je to njemu.harishp je napisao/la:Cartman je napisao/la:Kako mi je samo zao sto nije igrao veceras.
Kako je Jedinstvo igralo i Savic bi ga uvaljao na kraju......da ga je bilo u planu.
harishp je napisao/la:Voz jos nije krenuo,a ti guslas li guslas.
Sto se tice editovanja,tebi inace treba ponavljati i crtati pazljivo neke stvari.
Bas si @malteras.
i mrsko mu više da sam pravi kokice...mandraX je napisao/la:Džeko prelazi u Cinema City, kaže puno su udobnije stolice.
Balonja ništa više i pored ogromne podrske trenera nije uradio više za City nego Džeko, tako da on otpada kao bolji. Tevez nakon što je propustio 37 utakmica zbog svoje glave i pored toga sto je dobar igrac nikodkog ne bi igrao, pa vidjeli smo da ga niko nije doveo zbog naravi. Vidjet ceš da ce opet kad ga pocne rotirati puknuti ga prenosi, pasti u formi, a i psihicki, jer lik nije dobar u glavi, zbog svega toga i on otpada kao bolji. Jedino Kun jeste bolji od Džeke.LBJ MVP je napisao/la:Objektivno Džeko nema mjesta pored one dvojice pa ni pored Balonje.Ne znam gdje bi mogao nastaviti karijeru,Unitedui Juveu od jačih klubova fali napadač.Možda korak nazad da napravi ka Arsenalu,Valenciji,Malagi ili nekoj Njemačkoj ekipi izuzev Baye i Dortmunda.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Sheyi, Skojevska i 31 gost.