Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

frankqqqqq
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la frankqqqqq » 30 apr 2012, 23:00

Tevezito čestitam :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 apr 2012, 23:02

Vise je City ovde zeleo pobedu i na kraju u jednoj totalno losoj utakmici uspeo da pobedi.Iskreno da mogu obe ekipe da izgube mislim da bi to bilo najrealnije u ovome mecu.
Kako bih samo voleo da se kazni Nasri zbog one zajebancije,ako je mogao Mario na pripremama moze i on u utakmici koja je verovatno znacila titulu.Nakon 8 bodova pre samo par dana kada je titula bila gotovo izgubljena sada ipak zahvaljujuci ocajnom Unitedu u zadnjih par kola City drzi stvari u svojim rukama i trebalo bi da je to dovoljno bez obzira sto idu na St.James park.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 30 apr 2012, 23:03

Cestitke.
Pobjeda zasluzena.
Mogu reci da je utakmicu rijesio vezni red citya.
Toure i Barry pojeli United.

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 30 apr 2012, 23:04

Toure se puca necim, bas bi volio vidjeti koliko je pretrco na ovoj utakmici...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 30 apr 2012, 23:04

Bili ste bolji od Uniteda u citavoj utakmici,cestitke na pobjedi.Samo sam volio da vam je United uvalio gol zbog onog sranja koje Nasri napravi kada je mogao rijesiti pitanje pobjednika. ;)
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 30 apr 2012, 23:05

Toure 8-)
Bolji tim je pobjedio i nadam se da će osvojiti titulu.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Johnny_Blaze
Kontakt:

Post Postao/la Johnny_Blaze » 30 apr 2012, 23:12

samo lagano, čestitke i nije još gotovo.
LONG LIVE THE KING KENNY!

Wo-ow here we go
Nothing gonna stop us now.
We've got the world at our feet,
And with Dalglish in the seat,
We'll do it all again somehow.

RIP Haris Arapović, YNWA!

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 30 apr 2012, 23:13

cestitam na pobjedi nad gradskim rivalom...SVE CESTITKE :D
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 30 apr 2012, 23:15

Yaya k'o Kenenisa Bekele.
slika
:mrgreen:

Čovjek trči k'o lud. :shock: I kad pomislim da ne može stići loptu i da United ima priliku da malo predahne, Yaya se stvori, pretrči 100 metara i napravi neko sranje pred protivničkim golom. :mrgreen:
Uglavnom, danas smo vidjeli koliko su igrači Cityja željeli pobjedu. Sve vrijeme su zbili United na tih 30-ak metara od gola i imali inicijativu. Igrali su i čekali svoju priliku i na kraju istu dočekali nakon prekida.
Nasri je mog'o biti tragičar, al' izuzev te akcije odigrao je jedan od boljih mečeva. Zabaleta je probijao po desnoj strani kao onomad Cafu, a Silva pokazao da može korektno igrati i u defanzivi. :mrgreen:
Zaslužen trijumf i nadam se da će se City okliznuti u nedjelju u 14:30 na St. James Parku. Da ne bude zabune, nek se i Manchester oklizne (što se mene tiče, nije mi bitno ko će osvojiti ligu), samo da Njukaš izbori CL. 8-)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 30 apr 2012, 23:17

zasluženo, nema šta.
sad svim silama na newcastle.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 30 apr 2012, 23:19

Cestitke @Tevezito ;)

Zasluzena pobjeda ;)

Ipak ste vise zeljeli tu pobjedu i titulu, kako stvari stoje :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 30 apr 2012, 23:21

Ne bi radi Mancinija volio da City osvoji.Veceras Yaya pokazao kakav je majstor,Zaaleta me odusevio.Silva veceras nije bio pravi,ali eto najbitnije su tri bobe za simpatizere Citya.

Protiv Svraka ce biti tesko,a znajuci zabara kad je pod pritiskom uvijek kiksa,tako da...
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 30 apr 2012, 23:40

Cestitke.U potpunosti ste nadigrali United i ako ne sad`,pobjedom(protiv Svraka) koju ne smijete dovesti u pitanje,ste osigurali titulu :!: Ne zaboravite da i za nas igrate :P . Đavoli takorec` nisu sutnuli po golu,sjecam se jedino Nanijevog suta kada je greskom Harta lopta zavrsila u korneru.
Chelsea F.C.

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 30 apr 2012, 23:47

Pobjeda i povratak na prvo mjesto.Svi igraci odigrali odlicno posebno bih pohvalio bekove Clichyja i Zabaletu koji su Unitedove krilne igrace drzali u dzepu.Kompany neprelazan u odbrani zabio odlucujuci gol kapitenski.Yaya kapa do poda majstore.Aguero Silva i Tevez nisu bili na svom nivou ali moze im se progledati kroz prste.Sad znam da je City jaci od Uniteda a dali je to dovoljno za titulu bit ce poznato u iducem kolu kada City gostuje Newcastleu.Bez obzira kako ovo sve zavrsi ovo je odlicna sezona a iduce City samo moze biti jaci i bolji.Hvala svima na cestitci.
[youtube][/youtube]
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 30 apr 2012, 23:53

Monolog je napisao/la:Yaya k'o Kenenisa Bekele.
Čovjek trči k'o lud. :shock: I kad pomislim da ne može stići loptu i da United ima priliku da malo predahne, Yaya se stvori, pretrči 100 metara i napravi neko sranje pred protivničkim golom. :mrgreen:
Nece moci na noge stati na St.Jamesu.
United je dobrano izmorio nekolicnu Cityjevaca :mrgreen:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 01 maj 2012, 00:02

Čestitke na pobjedi @tevezito, obradovali ste me pravo.Nemojte sad ovo bezveze prosuti, kad ste već došli na korak od naslova.Žao mi zbog Džeke što nije igrao, al' šta se može. :|
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

emir_

Post Postao/la emir_ » 01 maj 2012, 00:16

city je doslovice nadigrao united i pokazao im ko je gazda u gradu!!!
CITY ARE BACK !!!

slika
4-IN-A-ROW

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 01 maj 2012, 01:01

MoR je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:Mislim da je Mancini napravio dobru stvar sto je vratio Teveza,ipak je to jedan od najboljih svjetskih igraca,sigurno mu nece trebati puno da udje u svoju pravu formu,i vjerujem da ce Cityu biti od velike pomoci u nastavku prvenstva i u EL! on je konkurencija ustvari Agueru a ne Dzeki,jer se on smjenjuje sa Balotelijem...kakve ce samo City imati napadace,Tevez,Aguero,Dzeko,Baloteli,najbolji napadacki kvartet na svijetu definitivno! mislim da ce sada Tevez biti vise timski igrac i to bi moglo preporoditi ovaj City! znaci vracaju se braca Toure,YAYA i Kolo,Tevez i Baloteli,hm ako sve bude bez nekih incidenata ovo bi moglo biti presudno u osvajanju titule!
Arogantni je napisao/la:Mancini je pokazao da zeli titulu... A kad je osvoji sa Tevezom ili, bez uopste se nece ni sjecati konflikta sa Argentincem...
Koliko god neki mislili da je Mancini los trener, varaju se jer se on od skupine luzera od kojih je rijetko neki osvojio nesto u zivotu(ima ih da ne grijesim dusu) napravio masinu koja melje sve redom i koja ce donijeti Ligu nakon bruku god...
muXmania je napisao/la: ma možeš ti i tebi slični pričati šta hoćete, zato kod mančinija nema povreda hoće čovjek da rotira, u ostalom on da nij odličan trener sigurno ne bi vodio najbogati klub na svijetu, a to u ovom trenutku svi nabrojani mou fergi, rednap, i ostalle koje spominješ mogu sanjati, da kupuju koga god hoće i koliko god žele... A maradona je obični klaun čija riječ nema nikakvu težinu...
muXmania je napisao/la:ma Mančini je fudbalska veličina i igračka i treberska, to treba da znaš ;) i može da troši koliko god hoće, ima sad 4 vrhunska napadača ako hoće može da ih ima 10, on jednostavno može sve jer je trener u najbogatijem klubu na svijetu to ostali mogu samo sanjati ;) da ti opet ponovim izgleda nije ti nešto jasno...
VolimLiverpool je napisao/la:Bilo kako bilo ,šeik ne bi odabrao Mancinija da vodi najbogatiji klub na svijetu da on nije odličan i super kvalitetan menadžer.Osvojio je FA cup prošle sezone,ove sezone cilja na prvenstvo ,a to i jeste kod Engleza najvažnije tako da uopšte nije bitno što je ispao iz svih ostalih natjecanja.
Ako osvoji prvenstvo,iskreno,opravdao je povjerenje šeika i ostaću još duugo na klupi "Građana".
Henderson je napisao/la:Mancini je od mogućih 75 bodova osvojio 60, što je učinak od nekih 85%.
Donio je trofej u City nakon 36 godina.
Ove sezone će izbaciti ili Chelsea ili Arsenal iz top 4.
Plasirao City u LP po prvi put u njihovoj historiji.
Osvojio u svoje 2 sezone više trofeja nego Arsenal i Liverpool zajedno u posljednjih 6 sezona.
Pobjedio Liverpoola, Arsenala, Chelsija, Bayerna, Uniteda ... nešto o čemu su prije samo sanjali navijači Cityija.
Dvije sezone zaredom će ih plasirati u LP.
Riješio se Hugsovih polovnjaka.
Napravio izuzetno mlad tim koji će godinama biti u vrhu.
Ima najjači napad lige i najbolju odbranu lige.
Izgubio je bodove protiv Sunderlanda i ispao iz FA cupa greškama sudija.
I sve to je opet malo.
Io_Sono_Interista je napisao/la:da se i ja malo ukljucim ovdje...
prvo,mislim da je Mancini vrlo dobar trener,i da dobro radi svoj posao,jer je napravio jaku i perspektivnu ekipu pokrivenu na svim pozicijama koja moze igrat vrlo zapazenu ulogu dugi niz godina bez vise velikog ulaganja,i da su rezultati odlicni jer je tek ove sezone ekipa poslozena kako treba i da je uradila neke historijske pomake o cemu su prije mogli samo sanjat :!:
e sad ce neko rec da su pare samo zasluzne,ne znam u cemu je razlika kada neki klub potrosi milijardu za 10 godina i kada neki uradi to brze i stvori ekipu za 3 sezone,kada znamo da je City prije toga trosio "sicu" u odnosu npr. na United :?:
jest da historiju ne mozes kupit ali ovo je trenutno stanje i City je trenutno najjaca engleska ekipa ;)
a neko gore napisa kako mogu primit i 12 golova na OT a da je titula vazna,titula jeste vazna i zbog nje se igra,ali upravo ovakvi rezultati bole i na njima se pravi rivalstvo i "bockanje",i ja sam sam docekao da Inter sve osvoji nakon godina i godina razocarenja,ali od svih tih razocarenja meni je najupecatljivije ostalo sestica od Milana i yebeni Comandini kojeg sam zapamtio jedino tada :evil:
tako da pravog navijaca mora zabolit i ostat u sjecanju upecatljiv poraz(ali i pobjeda) od gradskog rivala bez obzira na brojke i osvojene titule ;)
sorry na duzem postu :)
pozz
Ups :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ovo je samo dio iz rasprave o Manciniju :mrgreen:

Ako bude dvadeseta na kraju sezone, možda izvučem i one nakon 1-6 :mrgreen:
Ups :?
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 01 maj 2012, 14:11

Newcastle sutra igra u gostima protiv Chelskog. Ako izgubi onda bye-bye ligi prvaka i onda protiv Citya nece biti jako motivirani, ne mozes biti motiviran ako ne mozes ni gore ni dole na tablici.

Xardas
Kontakt:

Post Postao/la Xardas » 01 maj 2012, 14:23

gloryhunter je napisao/la:Newcastle sutra igra u gostima protiv Chelskog. Ako izgubi onda bye-bye ligi prvaka i onda protiv Citya nece biti jako motivirani, ne mozes biti motiviran ako ne mozes ni gore ni dole na tablici.
otkud baj baj ? opet ce moci do 4 pozicije..ispred njih ce biti celzi sa 2 i eventualno tottenhem sa 3 boda prednosti, a 6 bodova biti ce u opticaju, nije li tako?
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.