Ništa, ako uzmemo ovo kao što sam vec pisao 3 smo 99,9 %
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Nama je posao da dobijemo Norwich samo i to je to 3 smo. Newcastle nece 100 % pobjediti Chelsea tako da. Danas uopste nismo lose igrali, al nismo imali srece i nismo stvorili bas nesto puno prilika. Bilo je tu materijala za 3-1 al eto hajd nije ni ovo lošeexbabilon je napisao/la:Može li neko napisati koje su utakmice do kraja ostale Arsenalu, Totenhemu, Njukastlu i Čelziju ? Hvala
Ne znam što je tu čudno,hočeš da kažeš da nisu odigrali dobro utakmicu protiv Totenhema gdje su bili ravnopravni na terenu i sasvim zasluženo došli do boda,.vedofeelgood je napisao/la: Ostavili protiv Totthama dobar utisak, a danas ih Liverpool razmontirao![]()
Ništa, ako uzmemo ovo kao što sam vec pisao 3 smo 99,9 %
nedim1993 je napisao/la:i arsenal.com objavioAmin Amin Amin
Po meni je Vert mnogo bolji igrac od Kosa a i + mladji i dobar glavom a + moze igrat vise pozicijaNarin je napisao/la:Vertonghen?
Sumnjam da bi on igrao prvu postavu pored Verme i Koscielnog,ali eto,moze biti dobra zamjena..
Jedino mozda da Tomas ode na lijevog beka a Jan na poz. stopera.
pusti ti to sve bolji je, ima dobar skok ha hu. Kosielni se dokazo svima da je odličan igrač i to je bitno. Bitno je ono na terenu, a ne njegove osobine. Nek dodje Vertongen, pa nek se i on dokazuje , nemam ništa protivOrion87 je napisao/la:Po meni je Vert mnogo bolji igrac od Kosa a i + mladji i dobar glavom a + moze igrat vise pozicijaNarin je napisao/la:Vertonghen?
Sumnjam da bi on igrao prvu postavu pored Verme i Koscielnog,ali eto,moze biti dobra zamjena..
Ma nije bolji od Kos-a, al nikako. Koscielny ove sezone ima NAJBOLJU odbrambenu statistiku od svih stopera u EngleskojOrion87 je napisao/la:Po meni je Vert mnogo bolji igrac od Kosa a i + mladji i dobar glavom a + moze igrat vise pozicijaNarin je napisao/la:Vertonghen?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.