Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
jel zna neko koliko je Dzeko puta igrao protiv Uniteda i koliko je golova dao?
mislim da samo jednom nije zabio protiv njih. Racunam i Wolfsburg.
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
-
- Kontakt:
Igro je 5 puta i zabio 5 golova, 2 puta za Wolfsburg u ligi sampiona i 3 puta za City,1 u kupu,a 2 u prvenstvu,mada je i onaj trebao njemu da se prizna,a ne da pripisuju Silvi,kad ga je lopta zakacila u ledja.mokhe je napisao/la:jel zna neko koliko je Dzeko puta igrao protiv Uniteda i koliko je golova dao?
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
dobro je ..na klupi je , bojao sam se da nece ni tamo imati mjesta ...Johnsona recimo nema ni na klupi...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Kompani, 45+1, glavom, nakon kornera 1:0. City bolji. United ništa.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
City ipak sa prednoscu na poluvrijeme.. E sad ce biti prava utakmica..
Ako City bude vodio do 70" Dzeko nece vidjeti ni minute
Ako City bude vodio do 70" Dzeko nece vidjeti ni minute
-
- Kontakt:
imal ko kakav dobar link da ne stopa
Ma gdje bolji nisu mogli meda.. Imali su dominaciju jer im je Mancho to prepustio al jbg blago opustanje odbrane i gol. Ovakvi golovi ni iz cega su inace specijalitet Manche al izgleda da im je sreca okrenula ledja.. Everton, Wigan evo i sad.. Ovakvi golovi donose titule..avlami97 je napisao/la:Kompani, 45+1, glavom, nakon kornera 1:0. City bolji. United ništa.
United ništa nije napravio, a ovi su preko Aguera imali dvije i jednu preko Zabalete šansu-polušansu. Ponavljam United ništa, osim što je Runi fakat bezobrazan, traži ruku penal, on i jo jedan, a Kompani igra gfrdima. U još par navrata nešto folira. Tako sam ja vidio prvo, a šta će biti u drugom vidjećemo. Tekma u suštini tvrda i dosadna.totasef1 je napisao/la:Ma gdje bolji nisu mogli meda.. Imali su dominaciju jer im je Mancho to prepustio al jbg blago opustanje odbrane i gol. Ovakvi golovi ni iz cega su inace specijalitet Manche al izgleda da im je sreca okrenula ledja.. Everton, Wigan evo i sad.. Ovakvi golovi donose titule..avlami97 je napisao/la:Kompani, 45+1, glavom, nakon kornera 1:0. City bolji. United ništa.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- NoName
- Kontakt:
Hocemo se mi zaliti na rotaciju...
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Treba paziti da se ne pregrije 
Je.bi ga Edine žabar ti ne da da igraš i gotovo

Je.bi ga Edine žabar ti ne da da igraš i gotovo

DRUG NEBI TI PUNCA
Zaslužena pobjeda City-ja.1:0.
- NoName
- Kontakt:
Sa onim što je pokazao u zadnjih par utakmica koje je odigrao, vala nije ni zaslužio da igra. Tevez grize ko Pitbull, Aguero uvijek opasan a igra City-a puno brža kada njih dvojica igraju. Mislim da bi svaki menadžer postupio kao i Mančini noćas.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Džeko postao Cityjev Berbatov.
Obojica dovedeni za 30+ miliona, zabijali golove, a onda ih iz "čista mira" (razlozi koje koristimo mi i Bugari) zaboravili menadžeri.

Obojica dovedeni za 30+ miliona, zabijali golove, a onda ih iz "čista mira" (razlozi koje koristimo mi i Bugari) zaboravili menadžeri.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Edin sigurno odlazi na kraju sezone, jedino da ostane ako Mancini ode u sta sumnjam. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Bez obzira na sve, drago mi je sto je Manchester City pobjedio i sto ce vjerovatno biti prvak.
Volio bi da Dzeko barem dobije nekoliko minuta na terenu u zadnjoj tekmi protiv QPR kada City bude prvak, jer to je zasluzio Dzeko, i Mancini mu to duguje zbog Dzekinih 13 golova.

Volio bi da Dzeko barem dobije nekoliko minuta na terenu u zadnjoj tekmi protiv QPR kada City bude prvak, jer to je zasluzio Dzeko, i Mancini mu to duguje zbog Dzekinih 13 golova.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
koliko se god trudio da mi ne prolazi kroz misli, ipak je to Engleska, nevjerovatno je da Fergi ispusti tako lahko +8 bodova još da onako katastrofalno odigraju, svi smo mi ljudi pa i Amerikanci koji su vlasnici, tako da ništa sigurno nije isključeno
Sledeca destinacija Italija, Juventus ili AC Milan ako Zlatan ih napusti, i neka Dzeko bude prvak i u Italiji. 

-------------------Begović------------------
Bilo kako bilo,Dzeko ima svoj udio u tituli.Naravno ako je osvoje ili privedu to kraju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot], jasmin10, KrajinaKing, Lavcina i 49 gostiju.