Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- brzitesanj
- Kontakt:
Re: Manchester City FC
Sretno veceras sa gratskim rivalom VECERAS NAVIJAM ZA DOBAR FUDBAL... 

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Sastav za veceras:Hart-Zaba-Kompany-Lescott-Clichy-Barry-Yaya-Nasri-Silva-Aguero-Tevez.Idemooooooooooo
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- Johnny_Blaze
- Kontakt:
tevezito, nek' je sa srećom.
LONG LIVE THE KING KENNY!
Wo-ow here we go
Nothing gonna stop us now.
We've got the world at our feet,
And with Dalglish in the seat,
We'll do it all again somehow.
RIP Haris Arapović, YNWA!
Wo-ow here we go
Nothing gonna stop us now.
We've got the world at our feet,
And with Dalglish in the seat,
We'll do it all again somehow.
RIP Haris Arapović, YNWA!
Gledajuci pocetnih 11 i jedne i druge ekipe rekao bi da City djeluje puno bolje,Ferguson je izveo neki sareni sastav sa igracima tipa Park,Jones i jos par za mene iznenadjenja u sastavu...znaci pogledah sastave i stavih cistog keca na City pa da vidimo,mislim da moze biti kec i da sa istim brojem bodova ulaze u zavrsnicu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
A Dzeko zabio autogolElegant je napisao/la:Mario od prve minute u derbiju.![]()
"Iako je napravio mnogo gluposti, Mario je učinio i neke veoam avažne stvari za klub. Postigao je dva gola u prvom susretu protiv Uniteda na Old Traffordu u prvom susretu i mislim da će on igrati i u ponedjeljak. Sve je moguće u vezi s njim, i konačnu ću odluku donijeti u ponedjeljak", rekao je Mancini.

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- samir_tm87
- Kontakt:
imal neko dobar stream ?
http://www.lshunter.tv" onclick="window.open(this.href);return false;samir_tm87 je napisao/la:imal neko dobar stream ?
Biraj koji ćeš...
ovo ce biti 0-0 sve dok Dzeko ne ude i zabije golcinu! i obuce na kraju dres od Man.U

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
GOOD Luck...nek pobijede bolji.....Edine sabur-strpljenje 

Aguero sebičnjak,Tevez odličan iznenađen sam baš.
Fudbal pobjeđuje zasada,United ako ovako nastavi zaslužio je 3-4 komada.Problem je što kvalitetom ni ne mogu bolje.
Fudbal pobjeđuje zasada,United ako ovako nastavi zaslužio je 3-4 komada.Problem je što kvalitetom ni ne mogu bolje.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
City mnogo bolji i zasluženo vodi, bunker Utd-a se nije isplatio zasad. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Evo ovdje se moze gledati, slika odlicnasamir_tm87 je napisao/la:imal neko dobar stream ?
http://alturl.com/anntm" onclick="window.open(this.href);return false;
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
A dosadne utakmice oca mi, gore poluvrijeme od Chelsea-Barca drugo poluvrijeme u Londonu.
Razumijem da je previse vazna ali vala trznite malo..... Isto k'o da sah gledam
Razumijem da je previse vazna ali vala trznite malo..... Isto k'o da sah gledam
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- Omerbavarac
- Kontakt:
City definitivno bolji, ni u jednom trenutku njihova prednost ne dolazi u pitanje.
Steta sto nema ovog naseg, tekma se ubila za njega. Barem bi dvije lopte pokupio u skoku, s obzirom da ih je bilo vrlo mnogo. Tevez i Aguero su u zracnom duelu nikakvi, naravno visina je glavni problem, ali evo vidimo da su stoperi zasluzeni da prikrivaju nedostatke u skoku prethodne dvojice.
Steta sto nema ovog naseg, tekma se ubila za njega. Barem bi dvije lopte pokupio u skoku, s obzirom da ih je bilo vrlo mnogo. Tevez i Aguero su u zracnom duelu nikakvi, naravno visina je glavni problem, ali evo vidimo da su stoperi zasluzeni da prikrivaju nedostatke u skoku prethodne dvojice.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- anonymousHD
- Kontakt:
Koliko je dosadna utakmica ja sam zaspo na par minuta. Sreća Kompany dade gol, očekuje nas sigurno zanimljive drugo poluvreme.
kad pored toliko igraca kompany zabija onda vidis kolko je sati 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sad se Mancini zatvara, tipicno njegovo. Lik ima ogorman napadacki potencijal, i protiv svake ekipe u vrhu igra ili na 1-0 pa bjez'te svi u odbranu, ili kao protiv Arsenala vec dvije godine za redom u gostima ne predje centra kako treba. Jednostavno hrabriji trener bi do sad vec slavio titulu.
Celik!3,2,2.
Kakva je ono svađa bila između Mancinija i SAF, i oko čega. Najbolji dio propustih 

Ovo Nasrijevo kur'čenje će da ih košta titule, pazite šta će se desiti u sudijskoj nadoknadi. 
EDIT : Ili ipak neće.

EDIT : Ili ipak neće.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Cestitke na tituli i hvala.
Roger Federer the greatest of all time!
Trenutno korisnika/ca: TheTruth34 i 7 gostiju.