vadis neke stvari iz konteksta. O Jovicu i poslu koji obavlja pricati cemo na kraju sezone, moze biti da ovi koji ga kude budu upravu, ali i obratno. Ja tu nemam strane, zapravo moja strana je FKS. Ali cinjenica je da nisu toliko losi rezultati. Znaci ja pricam cisto o trenutnom stanju. Izuzmemo li poraz od GOSK-a, rezultati su sasvim solidni pogotovo kada uzmemo sve te probleme koje si i sam spomenuo. Da je idealno u klubu nije, nisam ni rekao.
Mene licno iritira kada dođu na ovu temu neki ljudi koji pricaju o jednom problemu, a argumentuju ga zapravo sa necim sto nema nikakve veze s prvom tezom.
Slazem se ja da klub ima mnogo problema, ali nije jedini. 90% BH klubova je u istoj situaciji, makar je vecina u finansijskoj dubiozi.
Nakon odlaska Hadzica, Handzica, Pehlica itd mnogi su se pravili strucnjaci pricajuci kako ce SA ispasti iz lige. A uopce nisu bili upuceni koliko ti igraci (ne)igraju. Isto tako sada se prave polemike oko uprave i Jovica.
U konacnici mi kao navijaci trenutno mozemo jedino pustiti te ljude da rade i sagledati sve rezultate. Shodno s njima i djelovati. Prosta racunica