FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SkyWallker

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SkyWallker » 30 apr 2012, 14:52

Sarajlijc@ je napisao/la:Nek vam je bog na pomoci sto se tice lige prvaka, valja vam izbjec protivnike kao sto su: Partizan,Dinamo,CSKA Sofia, Hapoel Kiryat Shmona i ostale iz juzne evrope.
Jesi dosadan al samo tako vise si na nasoj temi nego na svojoj, i kada dodjes šupljiraš samo, jucer priča "Adilovića moze kupiti samo neko ko ga nije gledao" a danas ova o nekim protivnicima koji jos nisu rijesili pitanje osvajanja titule da bi nastupali u LP. :? :?
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 30 apr 2012, 14:53

SkyWallker je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Nek vam je bog na pomoci sto se tice lige prvaka, valja vam izbjec protivnike kao sto su: Partizan,Dinamo,CSKA Sofia, Hapoel Kiryat Shmona i ostale iz juzne evrope.
Jesi dosadan al samo tako vise si na nasoj temi nego na svojoj, i kada dodjes šupljiraš samo, jucer priča "Adilovića moze kupiti samo neko ko ga nije gledao" a danas ova o nekim protivnicima koji jos nisu rijesili pitanje osvajanja titule da bi nastupali u LP. :? :?
Cuj dosadan ccc samo ti kazem ko su moguci protivnici :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 30 apr 2012, 14:54

hahaha, nisam ligata, ako neko sumnja poslacu mu svoj fb profil :lol: :lol:
al više tekst nije tačan, ja sam napisao ono prije nego što je npr gošk odigrao utakmicu i dao tri gola, tako da su rekordi sada netačni...
al eto on se nije udostojio ni provjeriti :mrgreen:

SkyWallker

Post Postao/la SkyWallker » 30 apr 2012, 14:56

Sarajlijc@ je napisao/la:
SkyWallker je napisao/la:
Cuj dosadan ccc samo ti kazem ko su moguci protivnici :roll:
Jarane visis na nasoj temi, sta tebe briga ko su nasi protivnici !? :? :oops: gledaj svoj klub hoce li uopste izboriti Evropu i jeli se sprema opet neka čista u klubu, ne bi ti ja nista rekao da imas normalnu priču i da normalno komunciras a ne uvijek negativu neku nabijaš bezveze i širiš neprovjerene info.
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 30 apr 2012, 15:01

Dobro ti si upravu ja nisam, zavrseno. Steta sto nemas pp pa da ti posaljem nesto da vidis jesu li neprovjerene info.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 30 apr 2012, 15:06

Ima još dosta do kraja, može se puno stvari promijeniti i kod nas, a i u ostalim ligama ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 30 apr 2012, 15:32

OOO Hvala Ti Amaree
Manijaci Vole Tee
Našeg Želju Bodrimooo
Tvoje Ime Slavimo
...

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 30 apr 2012, 16:07

SkyWallker je napisao/la:Na kraju sezone čistka će se napraviti to je sigurno kao sto sam i govorio, prvi na spisku je Stančeski koji je doveden kao extra mega pojačanje a ustvari nije pokazao ništa a i kada je dobio priliku pruzao je partije ispod prosjeka, tu su još i mali Baljić koji je realno nije čemu i bezveze prima platu nizasta, Karić koji je vec odavno dobio nogu i na kojeg se ne racuna vise, Čolić i ovi sto su na posudbi svi su pod upitnikom i to velikim, mali golman Kjosevski će se prekomandovati prvom timu na kraju sezone a vec je sve dogovoreno sa Mujkićem oko prelaska tako da je pitanje golmana sada vec riješeno.

Realno treba očekivati da se proda neko od standardnih prvotimaca ukoliko stigne fina ponuda, sve u svemu trebaju nam sada igraci koju su po kvaliteti nekoliko klasa iznad ovih sadasnjih standardnih prvotimaca barem dvojica takvih da nam je jedan napadač i jedan odbrambeni mislim da bi mogli u Evropi napraviti neki iskorak ili barem ponoviti rezultat iz 2003, i doći do trećeg pretkola pa kud puklo da puklo :)
Kakav crni Mujkić :roll: .Golman je dogovoren,al nije Mujkić.
Einigkeit und Recht und Freiheit

SkyWallker

Post Postao/la SkyWallker » 30 apr 2012, 16:10

domorocki je napisao/la:
SkyWallker je napisao/la:Na kraju sezone čistka će se napraviti to je sigurno kao sto sam i govorio, prvi na spisku je Stančeski koji je doveden kao extra mega pojačanje a ustvari nije pokazao ništa a i kada je dobio priliku pruzao je partije ispod prosjeka, tu su još i mali Baljić koji je realno nije čemu i bezveze prima platu nizasta, Karić koji je vec odavno dobio nogu i na kojeg se ne racuna vise, Čolić i ovi sto su na posudbi svi su pod upitnikom i to velikim, mali golman Kjosevski će se prekomandovati prvom timu na kraju sezone a vec je sve dogovoreno sa Mujkićem oko prelaska tako da je pitanje golmana sada vec riješeno.

Realno treba očekivati da se proda neko od standardnih prvotimaca ukoliko stigne fina ponuda, sve u svemu trebaju nam sada igraci koju su po kvaliteti nekoliko klasa iznad ovih sadasnjih standardnih prvotimaca barem dvojica takvih da nam je jedan napadač i jedan odbrambeni mislim da bi mogli u Evropi napraviti neki iskorak ili barem ponoviti rezultat iz 2003, i doći do trećeg pretkola pa kud puklo da puklo :)
Kakav crni Mujkić :roll: .Golman je dogovoren,al nije Mujkić.
Ja kažem jeste ti kažeš nije i tako ukrug :? momak je bio proslu srijedu u Sa. razgovarao sa Amarom, odgledao tekmu sa Širokim i sve već dogovorio, živ bio kad se ozvaniči vrati se par stranica unazad i podsjeti se jeli to Mujić ili ne ;) :D
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 30 apr 2012, 16:14

Adnan Hadžić ;)
Einigkeit und Recht und Freiheit

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 30 apr 2012, 16:24

kako ce baljic ista pokazati kada se ustanovilo da ima problema sa srcem, malo se skontaj prije nego sto momku das nogu :S

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 30 apr 2012, 16:50

Priča se da bi nam trebao doći Supić, ako neko ima neku informaciju tačno neka nam napiše ?
Potpis!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 30 apr 2012, 16:51

Aldinn1 je napisao/la:Priča se da bi nam trebao doći Supić, ako neko ima neku informaciju tačno neka nam napiše ?
dezinformacija ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 30 apr 2012, 16:54

inacefindecko je napisao/la:hahaha, nisam ligata, ako neko sumnja poslacu mu svoj fb profil :lol: :lol:
al više tekst nije tačan, ja sam napisao ono prije nego što je npr gošk odigrao utakmicu i dao tri gola, tako da su rekordi sada netačni...
Jarane, samo ti prekopirao post, koji si napisao prije posljednjeg kola. Prate i oni ovaj SpSp.ba. 8-)
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 30 apr 2012, 17:00

domorocki je napisao/la:Adnan Hadžić ;)
Novi je golman našeg kluba,naravno po završetku sezone...

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 30 apr 2012, 17:06

avlami97 je napisao/la:
inacefindecko je napisao/la:hahaha, nisam ligata, ako neko sumnja poslacu mu svoj fb profil :lol: :lol:
Jarane, samo ti prekopirao post, koji si napisao prije posljednjeg kola. Prate i oni ovaj SpSp.ba. 8-)
Ili je "fini dečko" prekopirao tekst sa jednog drugog foruma."KGB"

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 30 apr 2012, 17:07

Pa mi pokupismo sve što valja iz onog Zrinjskog :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 30 apr 2012, 17:11

Željo u srijedu ovjerava titulu 100%....jer ako dobiju, od preostalih 5 kola, treba im još 5 bodova i to bi bilo za ovu sezonu.......

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 30 apr 2012, 17:13

Ma pustite @Sarajlijicu.

To on gleda listu klubova za koje će navijati ovog ljeta jer njegovog kluba neće ni biti u Europi, pa mora navijati protiv Želje. :mrgreen: :lol: :lol:

To je njima preraslo u naviku. :mrgreen:
Volim te, Željo!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 30 apr 2012, 17:17

AlemC85 je napisao/la:Željo u srijedu ovjerava titulu 100%....jer ako dobiju, od preostalih 5 kola, treba im još 5 bodova i to bi bilo za ovu sezonu.......
Nije ti dobra računica. Ako i Široki pobjedi Leotara, Želji će trebati matematički još 8 bodova. Možda Široki pobjedi sve do kraja.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.