FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- Blek_Stena
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
cekamo gospodina armagedona da nam da svoje cijenjenjo misljenje u vezi penala dosudjenog za Borac u posljednjoj utakmici
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
- Armageddon2012
- Kontakt:
i sudije su ljudi,mogu pogrijesiti 

sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
-
- Kontakt:
Tipicno Banjalucki odgovorArmageddon2012 je napisao/la:i sudije su ljudi,mogu pogrijesiti

sto bozicic potjera ovu dvojicu??
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- Armageddon2012
- Kontakt:
bezveze,ne smiju dirnuti nikog od starosjedilaca pa kao glume neku strogocu na ovima sto su na pozajmici i odlaze i tako i tako za mjesec dana.
pizdarija obicna....

pizdarija obicna....
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
[youtube][/youtube]

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- GaetanoScirea
- Kontakt:
A ovdje se furala priča kako je Antolović dobar golman.
Ovaj Borac se samo bruka ove sezone, od kamenjanja pa evo sad do tjeranja zvučnih pojačanja.

Ovaj Borac se samo bruka ove sezone, od kamenjanja pa evo sad do tjeranja zvučnih pojačanja.
Zadnja izmjena: GaetanoScirea, dana/u 30 apr 2012, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.
Volim te, Željo!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bas procitah malopre na Mondu da je Bozicic oterao Antolovica i Knezevica.Ne znam nisam upucen nesta ekstra u situaciju sa ovim dvojcem da bih mogao bas da sudim da li je odluka Bozicica ispravna ili ne.Ne znam ali mozda je ovo bilo malo brzopleto od strane Bozicica,zar je bas 20 dana pred zavrsetak pozajmica sa ovim igracima morao ovo da odradi.Verujem da je tu bilo i malo "pomoci sa strane" ali misljenja sam da nije trebao ovo da uradi sada,i da su ova dva samo neki vid zrtvi jer treba ovde jos dosta toga da se ocisti u klubu da bi moglo da se stavi doznanja ostalim da nema zajebancije sa klubom Borceve velicine.Kaznjeni su igraci i nakon Leotara bili pa nista se nije epohalno promenilo u klubu i zato ne vidim razlog zasto bi i ovo sada dalo neki zeljeni efekat i rezultat po pitanju razdrmavanja ekipe i shvatanja za koga igraju.
p.s.
Sta se to desava sa Grahovcem,nesta sam nacuo da zeli da ide iz kluba ?

p.s.
Sta se to desava sa Grahovcem,nesta sam nacuo da zeli da ide iz kluba ?

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
ПА ? " &, жртвена $...
" јесте ? " ? је $ $ $.
? ? је & ?, " & је на ?, а не $ га се отјера...
А $ "$-"" у " су ? $ " се тјера " &...
& " у &. Сунце &, ? &, а & $ $ 2 пута у 7 $
? " " " $ $ "... $... % је ? у $ &...
" јесте ? " ? је $ $ $.
? ? је & ?, " & је на ?, а не $ га се отјера...
А $ "$-"" у " су ? $ " се тјера " &...
& " у &. Сунце &, ? &, а & $ $ 2 пута у 7 $

? " " " $ $ "... $... % је ? у $ &...

& &-¥ & СФРЈ 1988., " " 2011., $ & 2010.
& &-(" ? ") - " Европе 1976., $ & " 1991., 7 пута " СФРЈ, 10 пута ¥ & СФРЈ, 2пута ¥ & "
& &-" " 2000.
& &-(" ? ") - " Европе 1976., $ & " 1991., 7 пута " СФРЈ, 10 пута ¥ & СФРЈ, 2пута ¥ & "
& &-" " 2000.
-
- Kontakt:
Ovo da su Zelji dosudili ,Siroki i Borac bi istupili iz ligeavlami97 je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

' &, ' $ тону ? & &, " " " $ '...
А " " $ & " ", $ " $ то " 1389 пута...
& о ', ...
& о ', ...

& &-" " 2000.
& &-" " 2000.
-
- Kontakt:
Baci kamen ..zezam se baold je napisao/la:' &, ' $ тону ? & &, " " " $ '...
& о ', ...

neznam,ali mislim da antolovic nije los golman,u hnl je bio jedan od boljih,nemoze toliko los biti,a za knezevica neznam,strog bozicic pravoArmageddon2012 je napisao/la:bezveze,ne smiju dirnuti nikog od starosjedilaca pa kao glume neku strogocu na ovima sto su na pozajmici i odlaze i tako i tako za mjesec dana.![]()
pizdarija obicna....
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
sramotno, kako vam pomazu sudije... pa ovo nije barcelona vidjela u najgorim sudackim danima...
dabogda ostali bez evrope... jer igrom niste zasluzili... a kamoli navijacima

dabogda ostali bez evrope... jer igrom niste zasluzili... a kamoli navijacima

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

& о '...

Европу је ? онај & " 4. ' " &...
? то ", ?, ? "...
& &-" " 2000.
& &-" " 2000.
[youtube][/youtube]
& &-" " 2000.
& &-" " 2000.
- rob do bagro
- Kontakt:
Pozz.
Hoce li biti livestream utakmice Borac-Čelik veceras na BEL TV kao sto je bilo Borac-Zvijezda? Hvala
Hoce li biti livestream utakmice Borac-Čelik veceras na BEL TV kao sto je bilo Borac-Zvijezda? Hvala
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
-
- Kontakt:
Rekli su da bi trebao biti prenos kao i protiv Zvijezde!rob do bagro je napisao/la:Pozz.
Uf kako nam dobro dođe remi Olimpica i Veleža, samo da pobjedimo večeras i korak smo bliže Evropi.
Mogli smo i ući u igru za 3. poziciju da Sarajevo ne preokrenu, sad je jasno da njima pripada 3. pozicija!
HOĆEMO POBJEDU PROTIV ČELIKA, BEZ PRAVA NA KIKS!
Ma tesko da ce Borac kiksati dva puta na svom terenu u ovako kratkom periodu,tako da ocekujem pobjedu veceras. Mislim da Celik nema kvalitet da napravi neki bolji rezultat,al nikad se ne zna.BanjaluckiVelikan je napisao/la:Rekli su da bi trebao biti prenos kao i protiv Zvijezde!rob do bagro je napisao/la:Pozz.
Uf kako nam dobro dođe remi Olimpica i Veleža, samo da pobjedimo večeras i korak smo bliže Evropi.
Mogli smo i ući u igru za 3. poziciju da Sarajevo ne preokrenu, sad je jasno da njima pripada 3. pozicija!
HOĆEMO POBJEDU PROTIV ČELIKA, BEZ PRAVA NA KIKS!
-PAJA Fan Club!!
-
- Kontakt:
Veoma bitna pobjeda protiv dobrog Čelika, da ovo nismo dobili, oprostili bi se od evrope!
Čelik dobra ekipa, ali odbrana im je lošiji dio tima!
Mi idemo na pobjedu naredne 2 utakmice protiv Slobode i Goška treba iskoristiti krizu tuzlaka, i njima je ta utakmica posljednji voz za ostanak, ja se nadam pobjedi svog Borca a tuzlaci neka bodove spasa traže u narednim utakmicama, znam kako im je, nekada se i Borac nalazio u istoj situaciji, ispao kako je ispao, ali zato se vratio oragnizovaniji i jači što je za plod imalo prvo 5. mjesto, pa 3. uz osvojen kup pa onda titula!
Čelik dobra ekipa, ali odbrana im je lošiji dio tima!
Mi idemo na pobjedu naredne 2 utakmice protiv Slobode i Goška treba iskoristiti krizu tuzlaka, i njima je ta utakmica posljednji voz za ostanak, ja se nadam pobjedi svog Borca a tuzlaci neka bodove spasa traže u narednim utakmicama, znam kako im je, nekada se i Borac nalazio u istoj situaciji, ispao kako je ispao, ali zato se vratio oragnizovaniji i jači što je za plod imalo prvo 5. mjesto, pa 3. uz osvojen kup pa onda titula!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.