Ma dobar je Salihovic za svaku ekipu na svijetu, jbg uvijek ima utakmica kad te mora pogurati neki slobodni, a tu je on kralj. Mada mu ni ostale kvalitete nisu lose. Dobro ne bas svaki klub na svijetu, ali moze on i vece klubove od sadasnjeg.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Kamo sreće onda da si Wenger u stvarnom životu...![]()
Sejad Salihovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Sejad Salihovic
Celik!3,2,2.
Dobro tu ce bar igrati!
Mozda i previse ocekujemo od nekih igraca ? Sejo je majstor slobodnjaka, ali to je skoro sve...
Hoce ga i penali, ali igrati toliko u federalnoj ligi i niko nije zainteresovan za tebe mora da znaci da i nisi bas nesto. Mislim budimo realni, mozda je mogao u slicne ekipe ili sta vec al' nije mogao stepenicu vise i to je to.
Mozda i previse ocekujemo od nekih igraca ? Sejo je majstor slobodnjaka, ali to je skoro sve...
Hoce ga i penali, ali igrati toliko u federalnoj ligi i niko nije zainteresovan za tebe mora da znaci da i nisi bas nesto. Mislim budimo realni, mozda je mogao u slicne ekipe ili sta vec al' nije mogao stepenicu vise i to je to.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovo produzenje ugovora ne mora znaciti konacan ostanak u Hoffi, barem do te 2016-e godine. Vjerujem da u novom ugovoru postoji odredjena klauzula ili pak dogovor da ako Hoffenheim ne ispuni odredjeni cilj Sejo moze traziti transfer.
Previse je pametan da bi se upustio u novi ugovor bez ikakve garancije.
Previse je pametan da bi se upustio u novi ugovor bez ikakve garancije.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
A jedno vrijeme su ga u united trpali.Patriote zgazise svakog ko im se tog momenta suprotstavio.
Nadam se da Sejo zna sta radi i da je ovo neka vrsta dogovora njega i kluba da li zbog toga sto mu je obecan transfer ili pojacanja u sadasnjem klubu ne znam ali vjerujem da nije tek tako potpisao ugovor.
Svu mu srecu zelim sta god da je...
Nadam se da Sejo zna sta radi i da je ovo neka vrsta dogovora njega i kluba da li zbog toga sto mu je obecan transfer ili pojacanja u sadasnjem klubu ne znam ali vjerujem da nije tek tako potpisao ugovor.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Bolje igrati u Frajburgu nego sjediti na klupi Real Madrida....malta071 je napisao/la:A jedno vrijeme su ga u united trpali.Patriote zgazise svakog ko im se tog momenta suprotstavio.

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Ja ne znam po čemu je to ovaj United toliko nedodirljiv da Sejo ne bi mogao igrati u njemu? Govorim hipotetički, jer koliko vidim u tom Unitedu ima toliko kljusina od igrača za nepovjerovat', što samo znači da je prava snaga Uniteda Sir Alex i njegova kolektivna igra. Ne želim neke naše igrače golrificirat', ali ne želim ih ni omalovažavat'.malta071 je napisao/la:A jedno vrijeme su ga u united trpali.Patriote zgazise svakog ko im se tog momenta suprotstavio.
salihovic promasio penal.....to se njemu rijetko dogadja 

promasi sejo penal,sad mora veceru covjeku platiti
ne znam jeste li vi upratili al hofenhajm svaku utakmicu dobije penal,pa sejo vise golova od gomeza dao

"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Loš i glup potez Salihovića, umjesto da sad napravi neki dobar transfer on produžuje ugovor, sad komotno može završiti karijeru u Hoffe.el-fighter je napisao/la:Po meni je ovo los potez Salihovica. Trebao se sjetiti kako su ga ebavali u zdrav mozak i tjerali da igra sa rezervama, a lik je najbolji igrac u Hoffenheimu. Ali valjda on zna sta radi, sada ce sigurno ostati i naredne sezone, a ako bude igrao kao i do sada siguran sam da ce negdje otici.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Uvjeren sam da u skoro svakoj od jacih ekipa moze igrati u rotaciji, savrsen je za to.
- Goalgetter
- Kontakt:
Salihovic je ostao u Hoffenheimu pod uslovom da oni dovedu adekvatna pojacanja za sljedecu sezonu, sto dosad rade u punom toku. Derdiyok i Wiese su vec stigli u Hoffenheim, siguran sam da to nece biti jedini transferi ove sezone. Po meni takodje nije najbolja opcija sto je ostao, ali sa novim pojacanjima, Hoffenheim moze i dalje nego od sredine tabele ili borbe za opstanak.
- maxuz baxuz
- Kontakt:
E jes' mi ga zao u pm. Bas mu se neda da u kontinuitetu odigra bar pet tekmi za reprezentaciju.
Bilo bi lijepo, ali tamo obično vole da je Nijemac kapiten. Vidjet ćemo.Salihović: Spreman sam preuzeti kapitensku odgovornost
Andreas Beck u idućoj sezoni više neće biti kapiten bundesligaške nogometne ekipe Hoffenheima. Odlučio je samoinicijativno odgovornost prepustiti nekom drugom.
Favoriti za preuzimanje kapitenske trake su 30-godšnji golman Tim Wiese, ovoljetno pojačanje iz Werdera, te 28-godišnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Sejad Salihović, koji je ulogu već obnašao 2009. godine, ali i odustao od nje zbog konflikta s ondašnjim trenerom Ralfom Rangnickom, piše u najnovijem broju njemački sportski magazin Kicker.
"Spreman sam preuzeti kapitensku odgovornost. Ako se to dogodi, svima će biti jasno da odluka nije bila pogrešna", rekao je veznjak ubojite ljevice, koji će iduće sezone s Hoffenheimom krenuti u sedmu sezonu po redu; niko iz aktuelne ekipe u klubu nije toliko dugo: Salihović je prošao s klubom doslovno sve, probijajući se s njim iz četvrte u prvu ligu.
Koliko je važan klubu i treneru Babbelu, dokazuje proljetos potpisani ugovor do 30. juna 2016. godine.
"Salihović je već jako dugo jedan od naših najvažnijih igrača", priznaje trener Babbel.
Kad je dolazeća sezona u pitanju, Salihović je već postavio cilj.
"Želim iduće sezone, kad već nisam minule, zabiti deset golova."
Isti je cilj postavio uoči prošle sezone. Došao je do brojke devet.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nije smetao nikome do Ragnicka, pa izgleda da je opet došao red da uzme kapitensku traku
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Pa Babelu je itekako na pocetku smetao,dok ovaj nije skontao da od Hoffe buvalno nema nista ako ovaj ne igra.
Isto tako Beck je Svabo kao i Sejo
Jedan Bosanceros a drugi Bjelorus sa Svapskom sarom.
Kapitenska traka u BL je samo obaveza vise,pogotovo znajuci kakve su sudije kriminalne u BL.
Isto tako Beck je Svabo kao i Sejo

Kapitenska traka u BL je samo obaveza vise,pogotovo znajuci kakve su sudije kriminalne u BL.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sejo na klupi
u cemu je problem..
Panjevi poput Vukcevica u prvoj..

Panjevi poput Vukcevica u prvoj..
❤ si baš. CMOKić
Nek je on produzio ugovor sa ovim glupim Hoffenhaimom. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- el-fighter
- Kontakt:
Gube 1-0 na poluvremenu, tako da je ocekivati Salihovica i Usamia da udju odmah na pocetku drugog.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Glupi Bosanci... Obećaš nam kule i gradove i ostat ćemo. Čim je produžio ugovor zajebaše ga i za kapitensku traku, uze je novajlija u klubu.
Sejo usao u 82 minutu
mater Babelu koji retard od trenera 

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], CAGarfia, COYGBiH, Hafiz00, sagitarius, zastitaIdentiteta i 53 gosta.