Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
To je Baho navijac Uniteda? 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- rastafarian
- Kontakt:
A daj ba @Cartman, kakva su to nebulozna pitanjaCartman je napisao/la:To je Baho navijac Uniteda?

Baho vatreni navijač Uniteda..kafić koji je otvorio se zove BH United, nadahnut MUFC, imao je čak sliku na fb sa djecom, svi u dresovima i šalovima Uniteda i sl. Ugl. punokrvni Devil

Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
Ne seri da nisi znao?Cartman je napisao/la:To je Baho navijac Uniteda?

Baho tuko klempavog Kemicu s FTV-a zbog duela United-Arsenal.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Cuj niste znali da je Baho navijac Uniteda,pa sinoc je vise pricao o toj utakmici nego o Barci i Rayu..

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kagawa bi sjeo kao kec na desetku.
Momak je u 2 godine bio jedan od najboljih igrača Bundeske, a u posljednje vrijeme smo mogli vidjeti koliko je ta liga (bila) podcijenjena, te da igrači koji su prije nastupali za bundesligaške klubove, bilježe odlične nastupe i u Premiershipu. Kad smo već kod tih igrača, evo još jednog za kojeg je Manchester zainteresovan - Gylfi Sigurdsson. Inače, radi se o igraču Hoffenheima koji je na posudbi u Swansea. Cijena bi trebala biti oko 10ak miliona funti, no ukoliko dođe Kagawa, onda ne znam čemu dovođenje mlađahnog Islanđanina.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Kagawa moze igrati nseto kao AM ili krilo,mada licno,meni je bolji kao AM,jer od krilnih igraca imamo Nania i Valencia,a young moze uci kad zatreba,a jos fergie se interesuje za Hazarda,tako da mislim da ce Kagawa ako dodje prije zaigrati na toj poziciji nego na poziciji krila..Monolog je napisao/la:Kagawa bi sjeo kao kec na desetku.Momak je u 2 godine bio jedan od najboljih igrača Bundeske, a u posljednje vrijeme smo mogli vidjeti koliko je ta liga (bila) podcijenjena, te da igrači koji su prije nastupali za bundesligaške klubove, bilježe odlične nastupe i u Premiershipu. Kad smo već kod tih igrača, evo još jednog za kojeg je Manchester zainteresovan - Gylfi Sigurdsson. Inače, radi se o igraču Hoffenheima koji je na posudbi u Swansea. Cijena bi trebala biti oko 10ak miliona funti, no ukoliko dođe Kagawa, onda ne znam čemu dovođenje mlađahnog Islanđanina.
Onda sto se tice Gylfia,impresioniran sam sa njim,igra odlicno,ima sut strasan,kao da lopte rukom baca u raslje..
Mada ja koliko znam i koliko sam vidio,a gledam sam swansea barem 7,8 puta ove sezone,nekako on vise lice na veznog igraca i to nesto kao CAM,pa bi ga mozda fergie ako ga dovede mogao staviti da igra centralnog veznog.
Mada mislim da je transfer kagawa 70% rijesen,posto ne vidim da se neki drugi klubovi otimaju za njega osim Uniteda..
A to bi,barem po meni,znacilo da nema nista od Hazarda,mada bi ja to volio,ali ako bi dosli kagawa i hazard,onda bi imali previse igraca na tim pozicijama..
Nani,Valencia,Young,Hazard,Kagawa,5 kvalitetnih igraca,a jos nisam racunao Giggsa koji igra na LMu i Parka kojeg sam otpisao odavno..
A sumnjam da ce Nani ili Valencia ili Young otici,zasto?
Nani koliko sam procitao je 99% potpisao novi ugovor,Valencia nikad nista nije govorio da mu smeta u unitedu ili da bi zelio da ide,a young je tek dosao ovo ljeto,tako da sumnjam da ce ga se fergie tako lagano odreci..
A mozda cak United bude igrao i :
Nani Kagawa Valencia
Mada to bi znacilo da nema mjesta za Welbecka,jer bi vjerovatno rooney bio naprijed..
Mozda bi cak fergie promjenio formaciju i u 4231,mada je njegova karakteristicna 442..
Hajd,vidjecemo sta ce se desiti kada pocne prijelazni rok i kada neko od ovih igraca dodje na Old Trafford,sada je najvaznije skoncentrisati se na utakmicu sa Cityem.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Monolog je napisao/la:Kad smo već kod tih igrača, evo još jednog za kojeg je Manchester zainteresovan - Gylfi Sigurdsson

Ono sto trenutno pokazuje u Swansea-u je prava perverzija.
Veliki sam fan Nordijaca i Skandinavaca

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
-
- Kontakt:
Ovo je na našoj temi zatišje pred buru, sretno ekipi večeras i neka odigraju utakmicu sezone
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
Nisam znao to za Bahu, necu ga onda vise kritikovat.
Od ove utakmice fakat ne mozes pobjec. Maloprije u autu, i na radiu ide pjesma "Run this town".

Od ove utakmice fakat ne mozes pobjec. Maloprije u autu, i na radiu ide pjesma "Run this town".

Joj kad vidim pesimiste dodje mi da ih pobijem sve.
Ne mislim na ovoj temi,mada ih i ovdje ima,nego opcenito.

Ne mislim na ovoj temi,mada ih i ovdje ima,nego opcenito.

Kafić mu je strašan.Cartman je napisao/la:Nisam znao to za Bahu, necu ga onda vise kritikovat.![]()

http://www.klix.ba/vijesti/sarajevo/u-b ... 00504112#2" onclick="window.open(this.href);return false;
Vidimo se večeras tamo.GGMU

Hoce li iko jos doci u kafic ovaj?
Ja razmisljam,nesto mi mrsko,al mozda se nakanim..
Ja razmisljam,nesto mi mrsko,al mozda se nakanim..

ljudi kako kod vas ide ovo isčekivanje 

ukoliko je veceras utakmica
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
u 9 ... Dan- D 
inace evo link za gledanje uzivo :
http://livetv.ru/rs/eventinfo/116168_ma ... ester_utd/" onclick="window.open(this.href);return false;
nakon svakih 30 min gledanja iskoci reklama vi kliknete continue i nastavite gledati normalno

inace evo link za gledanje uzivo :
http://livetv.ru/rs/eventinfo/116168_ma ... ester_utd/" onclick="window.open(this.href);return false;
nakon svakih 30 min gledanja iskoci reklama vi kliknete continue i nastavite gledati normalno

Zadnja izmjena: Bullet, dana/u 30 apr 2012, 15:31, ukupno mijenjano 1 put.
U 9 Sati.meho-medo je napisao/la:ukoliko je veceras utakmica
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Dakle, time for big derby ! Uzbuđenje na najvišem levelu. Nemoguće je nešto prognozirati, ali se ja nadam (kao i svaki drugi Unitedovac) pobjedi Uniteda. Siguran sam da će to biti žestoka bitka i mislim da ne treba očekivati (pogotovo na startu) neki otvoren meč. Siguran sam da će biti puno dinamike/trke, te opreza, a šta će iz toga proizaći, ostaje da vidimo.
Što se sastava tiče, kod Citya očekujem sljedeće :
- Što se zadnje linije i golmana tiče, mislim da tu ne bi trebalo biti nedoumica. Na golu Hart, stoperski par Company i Lescott, desno Richards, a lijevo Clichy. Clichya stavljam ispred Kolarova zato što je Kolarov nešto slabiji u defanzivi i imao je prošli put problema sa krilima Uniteda.
- Što se veznog reda tiče, tu ima nekih opcija. Tu su jedino sigurni Silva i Yaya Toure, rekao bih. Mislim da bi i Barry mogao startati, a četvrti veznjak mogao bi da bude Nasri ili De Jong, ovisno o tome kakve su taktičke zamisli Mancinija. Mislim da je u prednosti ipak De Jong, jer očekujem ipak nešto oprezniju postavku Mancinija. U tom slučaju bi Yaya Toure bio malo ofanzivniji.
- U napadu očekujem Teveza i Aguera. Ne vjerujem da će Talijan mijenjati dobitnu kombinaciju iz posljednjih mečeva. Iako je najavio Balotellija, njega očekujem na klupi i moguće je da uđe sa klupe. Što se Džeke tiče, United je nekako bio njegova mušterija, ali trenutna situacija mu ne ide baš naruku.
United :
- U zadnjoj liniji je, po meni, jedna nedoumica. To je pozcija desnog beka. Tu podjednako konkurišu tri igrača (Rafael, Jones i Smalling). Ja lično bih volio Rafaela, ali vidjet ćemo. Što se stoperskog para tiče, mislim da će ponovno Ferdinand i Evans startati. Iako su (opravdano) kritikovani nakon meča sa Evertonom, ja ih ipak očekujem u prvih 11 i ne vjerujem da će Fergie baš u derbiju nešto izmišljati sad. Njih dvojica su najuigraniji od stopera trenutno. Što se lijeve strane tiče, tu je jasno, kapiten zauzima svoje mjesto.
- U veznom redu možemo očekivati 4 ili 5 igrača i to je glavni upitnik pred utakmicu. Mislim da su Carrick i Scholes sigurni starteri, a ko bi (eventualno) mogao biti treći centralni veznjak, to je upitnik. Tu konkurišu Giggs, Cleverley, a čak se spekuliše po medijima da bi i Park mogao zaigrati, mada ja lično ne očekujem i ne želim to. Što se krila tiče, Valenica desno, Nani lijevo. Mislim da će Young ipak čekati priliku s klupe.
- U špicu je jedini siguran Rooney, a ovisno o formaciji, mogao bi i Welbeck zaigrati. On je definitivno, prva opcija u napadu nakon Rooneya.
Mislim da će ovo biti najgledaniji meč u EPL ove sezone, a moguće i za neki duži period. Večeras oko 23h će se sigurno puno više znati po pitanju titule. Neka pobijedi bolji i neka to bude United !

Što se sastava tiče, kod Citya očekujem sljedeće :
- Što se zadnje linije i golmana tiče, mislim da tu ne bi trebalo biti nedoumica. Na golu Hart, stoperski par Company i Lescott, desno Richards, a lijevo Clichy. Clichya stavljam ispred Kolarova zato što je Kolarov nešto slabiji u defanzivi i imao je prošli put problema sa krilima Uniteda.
- Što se veznog reda tiče, tu ima nekih opcija. Tu su jedino sigurni Silva i Yaya Toure, rekao bih. Mislim da bi i Barry mogao startati, a četvrti veznjak mogao bi da bude Nasri ili De Jong, ovisno o tome kakve su taktičke zamisli Mancinija. Mislim da je u prednosti ipak De Jong, jer očekujem ipak nešto oprezniju postavku Mancinija. U tom slučaju bi Yaya Toure bio malo ofanzivniji.
- U napadu očekujem Teveza i Aguera. Ne vjerujem da će Talijan mijenjati dobitnu kombinaciju iz posljednjih mečeva. Iako je najavio Balotellija, njega očekujem na klupi i moguće je da uđe sa klupe. Što se Džeke tiče, United je nekako bio njegova mušterija, ali trenutna situacija mu ne ide baš naruku.
United :
- U zadnjoj liniji je, po meni, jedna nedoumica. To je pozcija desnog beka. Tu podjednako konkurišu tri igrača (Rafael, Jones i Smalling). Ja lično bih volio Rafaela, ali vidjet ćemo. Što se stoperskog para tiče, mislim da će ponovno Ferdinand i Evans startati. Iako su (opravdano) kritikovani nakon meča sa Evertonom, ja ih ipak očekujem u prvih 11 i ne vjerujem da će Fergie baš u derbiju nešto izmišljati sad. Njih dvojica su najuigraniji od stopera trenutno. Što se lijeve strane tiče, tu je jasno, kapiten zauzima svoje mjesto.
- U veznom redu možemo očekivati 4 ili 5 igrača i to je glavni upitnik pred utakmicu. Mislim da su Carrick i Scholes sigurni starteri, a ko bi (eventualno) mogao biti treći centralni veznjak, to je upitnik. Tu konkurišu Giggs, Cleverley, a čak se spekuliše po medijima da bi i Park mogao zaigrati, mada ja lično ne očekujem i ne želim to. Što se krila tiče, Valenica desno, Nani lijevo. Mislim da će Young ipak čekati priliku s klupe.
- U špicu je jedini siguran Rooney, a ovisno o formaciji, mogao bi i Welbeck zaigrati. On je definitivno, prva opcija u napadu nakon Rooneya.
Mislim da će ovo biti najgledaniji meč u EPL ove sezone, a moguće i za neki duži period. Večeras oko 23h će se sigurno puno više znati po pitanju titule. Neka pobijedi bolji i neka to bude United !

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
zna li se prvih 11(line up)??
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Nista zvanicno do 8 sati.Rosas7 je napisao/la:zna li se prvih 11(line up)??
Moj tip:
De Gea
Rafa - Evans - Rio - Evra
Nani - Scholes - Carrick - Valencia
Rooney
Welbeck
S tim da se Rooney vraca u vezni red.
City mozda ovako:
Hart
Richards - Lescott - Kompany - Clichy
Yaya - Barry
Nasri - Silva
Aguero - Tevez
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
****www.****.tv/watch/1267/1/sky-s ... nline.html" onclick="window.open(this.href);return false;
LIVE!
[youtube][/youtube]
****www.****.tv/watch/1267/1/sky-s ... nline.html" onclick="window.open(this.href);return false;
LIVE!
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.