Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Kagawa sve blizi nama
...Navodno ponudjen mu trogodisnji ugovor, 95,000 sedmicno, 12 miliona transfer.

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
abdammarc je napisao/la:Kagawa sve blizi nama...Navodno ponudjen mu trogodisnji ugovor, 95,000 sedmicno, 12 miliona transfer.
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Nadam se da ce Kagawa doci,sjajan igrac.
Nesto vise od 30 sati do derbija a ovdje atmosfera k'o kad je umro tito
ajmo malo zivnut ima li ko kakvih predosjecaja, pozitivnih i negativnih nadanja
PS.potvrdila i Borusija da Kagawa vjerovatno odlazi da su spremni poslusat ponude za njega, valjda necemo i njega prepustit drugim ekipama

ajmo malo zivnut ima li ko kakvih predosjecaja, pozitivnih i negativnih nadanja

PS.potvrdila i Borusija da Kagawa vjerovatno odlazi da su spremni poslusat ponude za njega, valjda necemo i njega prepustit drugim ekipama
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Mora da je neko spomen'o Karabajumotty je napisao/la:Nesto vise od 30 sati do derbija a ovdje atmosfera k'o kad je umro tito![]()

Nasta muk na forumu
niko nista nije pit'o

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- majestic24
- Kontakt:
Ako dodje Kagawa,to znaci da dobivamo 10 mill novih navijaca i 5 mill novih fanova na fb...nije lose

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Link?motty je napisao/la:
Ako on dodje, nece doc Hazard ili Gaitan. Odlicno po meni, bice dosta jeftiniji a odlican je igrac. Sto se tice tekme, nadam se samo da ce Nani bit spreman i da ce Fergie stavit trojicu u vezni red. Mora se zatvorit prostor izmedju odbrane i veznog reda, inace nam se crno pise. Silva, Nasri i Aguero uzivaju u tom prosotoru. Isto tako se nadam da Giggs nece bit u prvoj postavi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- majestic24
- Kontakt:
Kagawa igra na poziciji ofanzivnog veznog ili krilo...opet nam ostaje rupa na centralom veznom. Tu bi trebao doci Hazard
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Hazard da igra centralnog veznog? Ni u ludilu. I on igra isto sto Kagawa.majestic24 je napisao/la:Kagawa igra na poziciji ofanzivnog veznog ili krilo...opet nam ostaje rupa na centralom veznom. Tu bi trebao doci Hazard
- Thunderstruck
- Kontakt:
Ja mislim da neće biti trećeg igrača u veznom redu nego da će Rooney igrati dosta povučenije, jer mi se čini to kao najefikasniji izbor zato što će dosta pomagati Scholesu i Carricku a opet može krenuti prema protivničkom golu i pomagati Welbecku.Cartman je napisao/la:motty je napisao/la:
Sto se tice tekme, nadam se samo da ce Nani bit spreman i da ce Fergie stavit trojicu u vezni red. Mora se zatvorit prostor izmedju odbrane i veznog reda, inace nam se crno pise. Silva, Nasri i Aguero uzivaju u tom prosotoru. Isto tako se nadam da Giggs nece bit u prvoj postavi.
Krila Valencia i Nani.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
I to je vrlo moguca opcija. Mislim da se zna 9 od 11 igraca (ako je Nani zdrav), jedino je pitanje hoce li Rafael ili Jones igrat na beku (mislim da ce bit Rafael) i hoce li igrat Welbeck ili neki vezni.Thunderstruck je napisao/la:Ja mislim da neće biti trećeg igrača u veznom redu nego da će Rooney igrati dosta povučenije, jer mi se čini to kao najefikasniji izbor zato što će dosta pomagati Scholesu i Carricku a opet može krenuti prema protivničkom golu i pomagati Welbecku.Cartman je napisao/la:motty je napisao/la:
Sto se tice tekme, nadam se samo da ce Nani bit spreman i da ce Fergie stavit trojicu u vezni red. Mora se zatvorit prostor izmedju odbrane i veznog reda, inace nam se crno pise. Silva, Nasri i Aguero uzivaju u tom prosotoru. Isto tako se nadam da Giggs nece bit u prvoj postavi.
Krila Valencia i Nani.
Da nažalostammarc je napisao/la:Kagawa sve blizi nama...Navodno ponudjen mu trogodisnji ugovor, 95,000 sedmicno, 12 miliona transfer.

12 milona funti ili ti ga 15 milona eura.
Razlog što je jeftiniji je što ima ugovor samo još 1 sezonu. Inače bi bio skuplji od obojice zajednoCartman je napisao/la:Link?motty je napisao/la:
Ako on dodje, nece doc Hazard ili Gaitan. Odlicno po meni, bice dosta jeftiniji a odlican je igrac.

Mada je naš menadžer rekao da nisu prisiljeni na prodaju osim ako ne dobiju željenu sumu za njega.
Između 15 i 17 mil eura je riječ.
Ipak smo ga platili samo 350 000 eura pa nek' mu je sa srećom ak' ode. Mi smo već doveli zamjenu

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
- _karabaja_
- Kontakt:
Ko me spominjerio_Ferdy88 je napisao/la:Mora da je neko spomen'o Karabajumotty je napisao/la:Nesto vise od 30 sati do derbija a ovdje atmosfera k'o kad je umro tito![]()
![]()
Nasta muk na forumu
niko nista nije pit'o

Sutra utakmica sezone, ali ja sam optimistican i ubijedjen sam barem u nerijesen rezultat. United ima mnogo vise odigranih ovakvih utakmica, a s tim i iskustva, za 10 klasa boljeg trenera, sasvim dobru ekipu, pobjednicki mentalitet za razliku od Citya, i velika je prednost sto Cityu igra samo pobjeda... Ima i City svojih prednosti, al ja vjerujem u pozitivan rezultat i novu titulu.
Nadam se da ce sutra Balloteli pocet, kako najavljuje Mancini da bi moglo bit.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
Ma ovo je zatisje pred buru.. 

naravno,joj zamislite da zabijemo gol iz ofsajda ili nepostojećeg penalaNarin je napisao/la:Ma ovo je zatisje pred buru..

- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
15 miliona ? To bi stvarno moglo da bude džaba u današnjim (poremećenim) transferskim okvirima.Semir bvb je napisao/la:Da nažalostammarc je napisao/la:Kagawa sve blizi nama...Navodno ponudjen mu trogodisnji ugovor, 95,000 sedmicno, 12 miliona transfer.
![]()
12 milona funti ili ti ga 15 milona eura.Razlog što je jeftiniji je što ima ugovor samo još 1 sezonu. Inače bi bio skuplji od obojice zajednoCartman je napisao/la:Link?motty je napisao/la:
Ako on dodje, nece doc Hazard ili Gaitan. Odlicno po meni, bice dosta jeftiniji a odlican je igrac..
Mada je naš menadžer rekao da nisu prisiljeni na prodaju osim ako ne dobiju željenu sumu za njega.
Između 15 i 17 mil eura je riječ.
Ipak smo ga platili samo 350 000 eura pa nek' mu je sa srećom ak' ode. Mi smo već doveli zamjenuREUS

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Razlog što je jeftiniji je što ima ugovor samo još 1 sezonu. Inače bi bio skuplji od obojice zajednoCartman je napisao/la:Link?motty je napisao/la:
Ako on dodje, nece doc Hazard ili Gaitan. Odlicno po meni, bice dosta jeftiniji a odlican je igrac.

[/quote]
Ma ne bi, njemci uvijek imaju realne cijene i ne drze igrace na silu. Osim Bayerna naravno. A 30 miliona za Gaitana je vece bacanje para od 7 miliona za Bebea. Hazard vrijedi svaki cenat, ali Unitedu mora bit prioritet centralni vezni tako da ipak ne vrijedi toliko potrosit na krilo ili AMF-a.
- rastafarian
- Kontakt:
Jeste li vidjeli što poziva Baho? 

Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
UEFA MAFIJA !
Sta kaze?rastafarian je napisao/la:Jeste li vidjeli što poziva Baho?
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- rastafarian
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;Rooney88 je napisao/la:Sta kaze?rastafarian je napisao/la:Jeste li vidjeli što poziva Baho?
širite svima, pa da se skupi što više raje, ja vjerovatno dolazim, aBd

Ž'21 !
UEFA MAFIJA !
UEFA MAFIJA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.