LA Lakers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

amerosm
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la amerosm » 29 apr 2012, 23:51

Bynum <smajlikojiseklanja>

Odlicna igra cijele ekipe i sto je najvaznije odlicna odbrana. Ostalo je jos dvije minute do kraja i vodimo 17 razlike. Ovo je prvi put u voj sezoni da nismo prokockali dvocifrenu prednost i protivnika vratili u igru.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 29 apr 2012, 23:59

Rutinska pobjeda sa 15 poena razlike, gdje smo tokom cijele utakmice imali kontrolu nad rezultatom i igrom. Ova pobjeda dobiva jos na tezini ukoliko se zna da je nas glavni igrac na "3" suspendovan, dok je njegova zamjena rovita.
Nadam se da ce Bynum biti u stanju i dalje u PO pruzati ovakve utakmice kada je odbrana u pitanju.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 30 apr 2012, 00:05

E ovo sam cekao cijelu sezonu, ozbiljna i cvrsta igra tokom svih 48 minuta a ne samo 36 minuta. Ovo je rezultat kad se svi trude i rade pojednako. Ja sam rekao da cemo pravu facu Lakersa vidjeti tek u PO a oni su upravo tu facu veceras pokazali, prije svega Bynum.
Jos nam falio Peace koji je igrao odlicno prije suspenzije, kad se on vrati ocekujem jos jace Lakerse.
Lakeshow baby

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 30 apr 2012, 00:08

Ovako sudjenje se ne vidja ni u BiH ligi,da neko puhne u kobija svirao bi mu se faul,a brewera ubise i rukama i nogama i nista,al jbg mladji je pa je izdrzljiviji...
najbolje dajte kobiju 6i prsten odma da se ne igra bzvze...jbm ti ligu u kojoj ekipe bez all stara ne mogu imati posteno sudjenje...
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 30 apr 2012, 00:08

Fantasticna, rutinska prestava, ucestvovali svi igraci, a Kobe normalno bio najbolji, cestitke Bynumu na uspjehu, triple double sa poenima, skokovima i blokovima :D
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Invincibles
Kontakt:

Post Postao/la Invincibles » 30 apr 2012, 00:09

Stvarno se ne zna sta je ljepse i bolje...Smirenost i elegancija Gasola,Bynumova kombinacija odbrane i napada,te ludjacka igra Bryanta u nastavku...Jos kad tu dodje Artest bit' ce sve k'o po loju,samo ne daj Boze kakve povrede... :x

FENOMENALNO! 8-)
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 30 apr 2012, 00:20

OSVAJAMO, DAJ MALU OKLAHOMU
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 30 apr 2012, 00:22

It' s play off time 8-) 8-)

Ovakve Lakerse zelim da gledam...pa ako ima neko bolji nema veze...vazno je dati maksimum.

Svi su podredjeni ekipi...Bynum je predvodio odbranu koja je nakon dugo vremena bila ona sa pocetka sezone.

I ostatak tima je dao svoj doprinos...treba izdvojiti Hilla koji je opet bio veoma dobar sa 10 poena i 10 skokova.Sessions opet na nivou...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 30 apr 2012, 00:29

Nakon toliko dugo godina konacno smo dobili pravog playmaker-a. Ne nije u pitanju Sessions nego Pau Gasol. :lol: :lol: Lik nije normalan u posljednje vrijeme. Skupio je vise asistencija nego Blake u cijeloj sezoni. :D :D
Sessions i pored povrede ramena opet odlican sa 14 poena i 5 asistencija, ali mene je strah da Bynumu ova veceras utakmica u nastavku ne udari u glavu. :? :?

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 30 apr 2012, 00:34

amerosm je napisao/la:ali mene je strah da Bynumu ova veceras utakmica u nastavku ne udari u glavu. :? :?

"The more I play D, the better we'll be"...A.Bynum poslije tekme...napokon je i on shvatio da ne mora dati 20 poena da bi pomogao timu.Mislim da ce on biti dominantan i u nastavku ove serije.

Naravno ovo je samo jedna tekma...ova sljedeca se ne smije izgubiti ali fino smo poceli,bas onako kako sam se i nadao.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 30 apr 2012, 00:39

Ako budemo igrali 50% u nastavku protiv Denvera,dobiti cemo ih 4:0.

Pa nezna se gdje smo bolji bili (zamjerim Bynumu na samo 10 poena,syeba me na kladari).
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 30 apr 2012, 09:01

slika
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 30 apr 2012, 09:09

Nisam očekivao ovako lagan trijumf.
Bynum? :o Koja dominacija pod košem. :lol: Farida je barem 2-3 puta zalijepio. :mrgreen:
Blake pogodio 2 otvorena šuta i jedan preko Galinarija (sve su bile trojke). Jbt, jednu trojku je pogodio nakon povratnog pasa Bryanta, koji je bio između 4 igrača Denvera. :lol:
Ebanks uradio svoj dio posla, baš kao i Barnes (posebno u defanzivi). Gasol i Sessions na nivou, Bryant standardno dobar i to je to.
Ono što je meni zapalo za oko je atmosfera. Toliko bodrenja, "dječačkih" gestikulacija, zajebancija među saigračima...Jedostavno, vidi se da su našpanovani i da žele otići do kraja. Biće teško, ali ukoliko nastave u ovom ritmu, sve je moguće.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 30 apr 2012, 10:43

Sinoc sam sa zadovoljstvom odgledao Lakerse. Uvijek sam se divio ljudima koji tako igraju kosarku, ali ono sto sam sinoc vidio, fakat me impresioniralo. Onaj Bynum je bukvalno zivotinja. Nije da ja nesto pratim NBA ligu, ali nikada do sada nisam cuo da je neki igrac imao 10 blokada na jednoj utakmici. Bryant? Doktor za kosarku, preuzeo je na sebe odgovornost kada je to bilo najpotrebnije i sa serijom svojih peona prakticno prelomio utakmicu. Gasol je bio standardno dobar i imao je nekoliko odlicnih prodora. Blake svoj posao odradi nabrzinu i onda nestane. Sinoc je pogodio 3 trojke i to je bilo to. Ostali su takodjer odradili korektno svoj posao, a izdvojio se igrac sa brojem 27 (ime mu zaboravih), koga nisam prije vidjao u dresu Lakersa?

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 30 apr 2012, 11:12

suhakrpa je napisao/la:Sinoc sam sa zadovoljstvom odgledao Lakerse. Uvijek sam se divio ljudima koji tako igraju kosarku, ali ono sto sam sinoc vidio, fakat me impresioniralo. Onaj Bynum je bukvalno zivotinja. Nije da ja nesto pratim NBA ligu, ali nikada do sada nisam cuo da je neki igrac imao 10 blokada na jednoj utakmici. Bryant? Doktor za kosarku, preuzeo je na sebe odgovornost kada je to bilo najpotrebnije i sa serijom svojih peona prakticno prelomio utakmicu. Gasol je bio standardno dobar i imao je nekoliko odlicnih prodora. Blake svoj posao odradi nabrzinu i onda nestane. Sinoc je pogodio 3 trojke i to je bilo to. Ostali su takodjer odradili korektno svoj posao, a izdvojio se igrac sa brojem 27 (ime mu zaboravih), koga nisam prije vidjao u dresu Lakersa?
To ti je Jordan Hill, došao u martu iz Houstona u zamjenu za Fishera i pick prve runde na narednom draftu.
I mene je iznenadio, mislio sam da od njega neće biti ništa ove godine, ali čovjek doprinosi, posebno bih izdvojio neke bitne ofanzivne skokove.
Što se tiče blokada, mislim da je Ibaka ove godine imao par puta dvocifren broj blokada, ako se ne varam.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 30 apr 2012, 11:33

jose je napisao/la:
suhakrpa je napisao/la:Sinoc sam sa zadovoljstvom odgledao Lakerse. Uvijek sam se divio ljudima koji tako igraju kosarku, ali ono sto sam sinoc vidio, fakat me impresioniralo. Onaj Bynum je bukvalno zivotinja. Nije da ja nesto pratim NBA ligu, ali nikada do sada nisam cuo da je neki igrac imao 10 blokada na jednoj utakmici. Bryant? Doktor za kosarku, preuzeo je na sebe odgovornost kada je to bilo najpotrebnije i sa serijom svojih peona prakticno prelomio utakmicu. Gasol je bio standardno dobar i imao je nekoliko odlicnih prodora. Blake svoj posao odradi nabrzinu i onda nestane. Sinoc je pogodio 3 trojke i to je bilo to. Ostali su takodjer odradili korektno svoj posao, a izdvojio se igrac sa brojem 27 (ime mu zaboravih), koga nisam prije vidjao u dresu Lakersa?
To ti je Jordan Hill, došao u martu iz Houstona u zamjenu za Fishera i pick prve runde na narednom draftu.
I mene je iznenadio, mislio sam da od njega neće biti ništa ove godine, ali čovjek doprinosi, posebno bih izdvojio neke bitne ofanzivne skokove.
Što se tiče blokada, mislim da je Ibaka ove godine imao par puta dvocifren broj blokada, ako se ne varam.
Lakerse obicno gledam nedjeljom navece i to samo prvu cetvrtinu (eventualno poluvrijeme) uz veceru. Vjerovatno je to razlog zasto ga do sada nisam upratio. Ostale tekme pogledam u pregledu na SK-u, tako da nisam bas najbolje upucen.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 30 apr 2012, 12:44

Neki dan bio interviju Jim Buss-a i Davida Sterna na radio stanici ESPN-a u LA-u i naravno glavna tema je bio trade CP3. Jim Buss ga iskulirao i rekao da Lakersi nisu puno izgubili i istakao kvalitete Gasola, ali je takodjer rekao da je od nekih bilo djetinjasto ponasanje slanjem e-mail-ova i da njima niko nije branio da naprave slican trade.

David Stern je na to odgovorio da je mu je tesko nakon svega sto se desilo i da ne moze ljudima objasniti da trade uopste nije bio dogovoren i da ga on nije stopirao. :lol: :lol: :lol: :lol: Eto CP3 onako iz zahebancije vec bio u avionu za LA.

Dobro je rekao jedan navijac Lakersa. Uredu je sto nije trade uspio, mozda bi i previse dobili, ali da navijace svojim izjavama pravi budalom eh to je drugo - ja se sa ovom recenicom licno slazem.

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 30 apr 2012, 20:32

Jordan Hill-u prijeti par godina zatvora, optuzen je sa 3rd degree felony (**** optuzba) sto je davio clana familije.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 30 apr 2012, 20:38

Zeljovac_1921 je napisao/la:Jordan Hill-u prijeti par godina zatvora, optuzen je sa 3rd degree felony (**** optuzba) sto je davio clana familije.
I zakon protiv Lakersa.

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 30 apr 2012, 20:41

Donnie Darko je napisao/la:
Zeljovac_1921 je napisao/la:Jordan Hill-u prijeti par godina zatvora, optuzen je sa 3rd degree felony (**** optuzba) sto je davio clana familije.
I zakon protiv Lakersa.
Moze se samo izvuc ako optuzba bude povucena, inace ce par godina odraditi sigurno.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

Odgovori

Natrag na “LA Lakers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.