HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Kevin
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Kevin » 29 apr 2012, 21:16

Rosas7 je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:moram čestitati Zrinjskom na odličnom meču, bez obzira na poraz, super ste odigrali, tekma je bila fer i korektna, po meni ovo je možda najbolja utakmica u prenosima BHT -a, ne bi bila dobra da niste igrali otvoreno....
utakmica ko utakmice odlicna,odavno bolja na prijenosu nije bila,velez bio borbeniji i bolji od nasih manekena,zasluzeno dobili
široki - sarajevo prošli tjedan ;)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 29 apr 2012, 21:49

Kevin je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:moram čestitati Zrinjskom na odličnom meču, bez obzira na poraz, super ste odigrali, tekma je bila fer i korektna, po meni ovo je možda najbolja utakmica u prenosima BHT -a, ne bi bila dobra da niste igrali otvoreno....
utakmica ko utakmice odlicna,odavno bolja na prijenosu nije bila,velez bio borbeniji i bolji od nasih manekena,zasluzeno dobili
široki - sarajevo prošli tjedan ;)
moze bit :D
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 29 apr 2012, 22:56

izgleda da je musa ostavku dao!!
igraci imali prigodan docek pred stadionom :D
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 29 apr 2012, 23:01

Rosas7 je napisao/la:sto se tice utakmice,velez zasluzeno dobijo nema sta

nasi igraci isto pi..cke se setaju po terenu,dzida i anicic najgori,ja neznam sta im je
kristo sta je fulio,ono je u domeni nemoguceg
musine dvi izmjene nidje veze
dzaba njima upadat na trening i pricat,treba pocet udarat :D
musa odradi ovu sezonu i sretno ti dalje bilo

za slijedecu sezonu,zadrzat kostur ove momcadi i otjerat par ovih manekena i bit ce ekstra

I KAD POBJEDE I KAD IZGUBE UVIJEK PJEVAMOO ZRINJSKI VOLIM TEEE

Bitno je da je " Velez dobijo "

:lol:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 29 apr 2012, 23:18

ANTIFA ! je napisao/la: Nemoj se sekirat , naucili ste vi da ga dudlate od nas , pogotovo ove sezone ;) 8-) :mrgreen:
na tablici se vidi 'ko ga dudla vec godinama :lol:

jeste kompleksasi samo visite na nasoj temi :lol: :lol:

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 29 apr 2012, 23:20

Rosas7 je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la: Nemoj se sekirat , naucili ste vi da ga dudlate od nas , pogotovo ove sezone ;) 8-) :mrgreen:

ccc , latina i ciganluka , đeeeee Mile ? :lol: :lol: ae voz :D
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 30 apr 2012, 08:35

ANTIFA ! je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:

Pozzz...zanima me jesu oni iz vrapcica bili u europi ima 10-ak godina???

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 30 apr 2012, 10:57

Prvo čestitke Veležu na pobjedi.Nama se iz kola u kolo ponavljaju iste stvari tj. iste greške!Promašujemo nemoguće.Prvo poluvrijeme smo bili bolji ,bolje stajali na terenu imali 5 odličnih šansi od kojih smo iskoristili jednu.Što se tiče obrane u prvom poluvremenu Velež nam napravio jednu šansu a dao nam dva gola :o.Drugo poluvrijeme umjesto da nastavimo sa pritiskom mi jedva napravili jednu šansu.Što se tiče atmosfere slabo i po posjeti i po navijanju za gradski derby.Ali moram se osvrnuti na ponašanje nekolicine navijača veleža na tribini (na onom djelu koji veže veliku tribinu sa onom gdje se nalaze red army).Ono nema ni u Bangladešu :oops: .Svaki aut za Zrinjski oni su skakali po ogradi i pljuvali i gađali igrače svim i svačim.Zanimljivo da komentator utakmice "ne vidi" takve stvari.Da se desi pod bijelim brijegom bilo ponavljanja i zumiranja tih navijača a o kazni klubu da ne pričam.
Na kraju o ostavci.Slava je pošten čovjek ,dobar trener i njegova ostavka je nešto što sam ja očekivao.On je čovjek koji je bio kapiten Zrinjskog i on voli Zrinju svim srcem i imam osjećaj da je on upravo zbog svega toga i zbog "mira u kući" prelazio šutke preko nekih stvari.Slavenu hvala ali ipak teško je očekivati neki pozitivan šok u zadnjih nekoliko tekmi.To mogu ekipe koje se bore za opstanak pa onda na silu izvuku neku pobjedu kod kuće ali ova ekipa realno i zaslužuje 5-6 mjest na ljestvici.Glavni krivac je uprava koja nije zadržala dva iskusna igrača sa kojima bi smo sada na kontu imali 3-4 boda više i bili u puno boljoj situaciji.Ako itko treba otići onda je to VIDAČAK.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 30 apr 2012, 11:29

Vidim jučer Baku na utakmici.Hoće li on doći ili se vrte neka druga imena?

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 30 apr 2012, 11:55

ANTIFA ! je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:

kad nemas argumenata odgovorit na moj post,onda to pises.. :lol: :lol:
nisi mi odgovorio na post :lol:
lagano odskaci sa teme provokatoru

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 30 apr 2012, 11:58

acovic1 je napisao/la:Prvo čestitke Veležu na pobjedi.Nama se iz kola u kolo ponavljaju iste stvari tj. iste greške!Promašujemo nemoguće.Prvo poluvrijeme smo bili bolji ,bolje stajali na terenu imali 5 odličnih šansi od kojih smo iskoristili jednu.Što se tiče obrane u prvom poluvremenu Velež nam napravio jednu šansu a dao nam dva gola :o.Drugo poluvrijeme umjesto da nastavimo sa pritiskom mi jedva napravili jednu šansu.Što se tiče atmosfere slabo i po posjeti i po navijanju za gradski derby.Ali moram se osvrnuti na ponašanje nekolicine navijača veleža na tribini (na onom djelu koji veže veliku tribinu sa onom gdje se nalaze red army).Ono nema ni u Bangladešu :oops: .Svaki aut za Zrinjski oni su skakali po ogradi i pljuvali i gađali igrače svim i svačim.Zanimljivo da komentator utakmice "ne vidi" takve stvari.Da se desi pod bijelim brijegom bilo ponavljanja i zumiranja tih navijača a o kazni klubu da ne pričam.
Na kraju o ostavci.Slava je pošten čovjek ,dobar trener i njegova ostavka je nešto što sam ja očekivao.On je čovjek koji je bio kapiten Zrinjskog i on voli Zrinju svim srcem i imam osjećaj da je on upravo zbog svega toga i zbog "mira u kući" prelazio šutke preko nekih stvari.Slavenu hvala ali ipak teško je očekivati neki pozitivan šok u zadnjih nekoliko tekmi.To mogu ekipe koje se bore za opstanak pa onda na silu izvuku neku pobjedu kod kuće ali ova ekipa realno i zaslužuje 5-6 mjest na ljestvici.Glavni krivac je uprava koja nije zadržala dva iskusna igrača sa kojima bi smo sada na kontu imali 3-4 boda više i bili u puno boljoj situaciji.Ako itko treba otići onda je to VIDAČAK.
vidacak je unakazio sve,slaven je trebao otici i on snosi dosta krivice za ovo,jer ima dosta igraca koji moraju igrati,a on je podlegao menadzerskim pritiscima,slijedeci trener po nesluzbenim najavam medju kandidatima jagodic i baka,ali vidjet cemo jos

an utakmici se vidjelo koliko smo slabi i bezidejni,a sto se tice pljuvaca kraj ograde,to je od pamtivijeka tako kod susjeda :lol:

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 30 apr 2012, 12:11

kakav crni Jagodić da mi bunker gori od Muse igra.... Baka bi bio najbolji izbor.... 8-)

najbolji trener za Zrinjski.... igra sa krilima i uvijek napadački !!!
samo da izbaci Dameta i Maru iz prve postave (a i iz kluba ako je moguće)....

MISTRIJA ODLAZI !!!
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 30 apr 2012, 12:23

silenT je napisao/la:kakav crni Jagodić da mi bunker gori od Muse igra.... Baka bi bio najbolji izbor.... 8-)

MISTRIJA ODLAZI !!!
a cinjenica je da smo najljepse igrali dok je baka vodio,ali bilo je i blamova :D
kaze dame navijacima pokupit ce papire pa vi igrajte,pa kupi hajvanu sta cekas

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 30 apr 2012, 13:09

Rosas7 je napisao/la:
silenT je napisao/la:kakav crni Jagodić da mi bunker gori od Muse igra.... Baka bi bio najbolji izbor.... 8-)

MISTRIJA ODLAZI !!!
a cinjenica je da smo najljepse igrali dok je baka vodio,ali bilo je i blamova :D
kaze dame navijacima pokupit ce papire pa vi igrajte,pa kupi hajvanu sta cekas
Možda bi Baka trenutno bio najbolje riješnje za trenera.Što se Dame tiče znamo svi kakav je on živčo tako da me nečudi njegova izjava i njegovo ponašanje (isto kao i kod Žuržinova).I to me kod njih najviše nervira.Treba biti realan i reći da je on ove sezone odigrao dosta dobrih tekmi ali isto tako ono jučer je bilo skroz loše i ako nije spreman da to da prizna i da otrpi negodovanje navijača onda neka ide.S druge strane ti neki "navijači" samo dolaze da bi hakali pojedine igrače ali iz svojih osobnih razloga bez obzira na formu i igru pojedinaca.Osobno sam se uvjerio jer njima nema veze da li je igrač odigrao vrhunski ili diletantski njima je sve jedno i oni mu čitavu utakmicu spominju obitelj itd.Ma mene ne interesuje pojedinac mene interesuje Zrinja i svi koji misle da su iznad kluba treba im odmah pokazati vrata ali i nekim tzv. navijačima isto tako treba pokazati gdje im je mjesto jer guranje nekih ublehaša i besposličara u upravu kluba srozat će nas još više.

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 30 apr 2012, 13:20

Rosas7 je napisao/la:el presidente bio na gostujucoj tribini,a ispod njega kralj kladionice u gradu :D

slika
Baka sigurno dolazi,ova ti slika sve govori.........

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 30 apr 2012, 14:53

Baka je novi trener (nije još službeno, ali 99,99% je tako).... 8-)
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

alo_bola
Kontakt:

Post Postao/la alo_bola » 30 apr 2012, 15:48

Baka novi trener potvrđeno

slika
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 30 apr 2012, 16:01

E jbg steta, mislio sam da necete dobiti trenera do utakmice sa nama.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 30 apr 2012, 16:01

alo_bola je napisao/la:Baka novi trener potvrđeno

slika

kralj kocke i kladionica grada mostara,novi je trener zrinje,s njim smo igrali nabolji nogomet ,ali smo se i najvise obrukali

baka sretno,dabogda osto i slijedece sezone ;)

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 30 apr 2012, 16:05

Zar niste najbolje igrali pod SIR-ovom palicom ? :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.