Jes vala, sjajno čovjek brani, znam kada je protiv ''nas'' branio, jedva smo gol dali ..Yuto je napisao/la:Ovom konju su 42 godine a on ovako brani...
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- harebianconero
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=78253" onclick="window.open(this.href);return false;
Joj kad bi njega uspjeli dovest.
Poli/Obi-M'Vila-Guarin

Joj kad bi njega uspjeli dovest.
Poli/Obi-M'Vila-Guarin

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Znaci 4 kluba isti broj bodova, trenutno se gleda gol razlika ali na kraju se gledaju međusobni susreti i tu je Napoli u prednosti ako se nevaram.
Bit ce zajebano i tesko ali ne i nemoguce.
Sad se tek vidi koliko su bitni oni bodovi protiv Novare
ili ispustena pobjeda protiv Palerma
Bit ce zajebano i tesko ali ne i nemoguce.
Sad se tek vidi koliko su bitni oni bodovi protiv Novare

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Mislim kad se radi o vise ekipa da se gleda gol-razlika a u slučaju da su dvije ekipe onda međusobni omjer, jer nekako mi logičnije, ali nisam 100% siguran.Tritolone je napisao/la:Znaci 4 kluba isti broj bodova, trenutno se gleda gol razlika ali na kraju se gledaju međusobni susreti i tu je Napoli u prednosti ako se nevaram.

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- GaetanoScirea
- Kontakt:
Ja mislim da se kreira mini tabela u slučaju da 3 i više klubova ima isti broj bodova.
Znam da je na EURU bio slučaj, da ukoliko 3 ekipe završe sa istim brojem bodova, dalje idu ekipe koje su postigle najviše golova u međusobnim duelima.
Zbog toga su Italijani ispali na EURO 2004, ako se ovi stariji sjećaju.
Znam da je na EURU bio slučaj, da ukoliko 3 ekipe završe sa istim brojem bodova, dalje idu ekipe koje su postigle najviše golova u međusobnim duelima.
Zbog toga su Italijani ispali na EURO 2004, ako se ovi stariji sjećaju.

Volim te, Željo!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Medjusobni se gledaju. U ovom trenutku Inter je bolji od Udinesea i Lazia (samo 1 tekma) al je losiji od Napolia i zbog toga mora zavrsit sa vise bodova od njih.
Kakogod bit ce jako tesko zavrsit ispred Napolia koji ima dosta povoljniji raspored. iduce kolo bi moglo biti vazno, jer nije nemoguce da Palermo otkine nesto sa San Paola...
Kakogod bit ce jako tesko zavrsit ispred Napolia koji ima dosta povoljniji raspored. iduce kolo bi moglo biti vazno, jer nije nemoguce da Palermo otkine nesto sa San Paola...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Treba se nadat da Palermo moze do bod(ova), ipak im gori pod nogama, dok mi idemo na noge rasterecenoj Parmi.
Tko ce docekat Derby della Madonnina normalan
S jedne strane oni nama mogu uzet LP a sa druge mi njima titulu
Bit ce krvi taj dan 
Tko ce docekat Derby della Madonnina normalan

S jedne strane oni nama mogu uzet LP a sa druge mi njima titulu

Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ma mi ako ne dobijemo Parmu derbi ce biti nebitan.
Uopste ne treba razmisljat o derbiju jer je Parma u odlicnoj formi. Strah me nasih Jonathana i BIabianya...
Pozitivno je sto je Parma rjesila pitanje opstanka u ligi, al sigurno da ce biti teska utakmica. Valjda ce Strama nastavit sa ovom formacijom sa Wesom i Rickyem koji igraju odlicno skupa.
Uopste ne treba razmisljat o derbiju jer je Parma u odlicnoj formi. Strah me nasih Jonathana i BIabianya...
Pozitivno je sto je Parma rjesila pitanje opstanka u ligi, al sigurno da ce biti teska utakmica. Valjda ce Strama nastavit sa ovom formacijom sa Wesom i Rickyem koji igraju odlicno skupa.
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
MORATTI: "LAVEZZI DOLAZI, AKO NE BUDE PRESKUP."
"I prošle godine smo bili zainteresovani za Lavezzija, ali Napoli nije htio da čuje da ga pusti. Njegova cijena je bila previsoka. Ako ovog puta cijena bude razumna, bilo bi idealno da iskoristimo da ga dovedemo. On bi bio pravo pojačanje." rekao je Moratti
... koliko je Morattiju razumno ostaje da vidimo.... ali ako stoji ova ponuda 15 miliona+Pandev+Obi+Faraoni onda u klubu NITKO nije normalan !!! sramota ako je ova ponuda istinita....
ps... Forza Palermo sutra !!! ali koliko nam je dosad rezultata išlo na ruku je za nepovjerovati... tako da sutra na San Paolu očekujem X
"I prošle godine smo bili zainteresovani za Lavezzija, ali Napoli nije htio da čuje da ga pusti. Njegova cijena je bila previsoka. Ako ovog puta cijena bude razumna, bilo bi idealno da iskoristimo da ga dovedemo. On bi bio pravo pojačanje." rekao je Moratti
... koliko je Morattiju razumno ostaje da vidimo.... ali ako stoji ova ponuda 15 miliona+Pandev+Obi+Faraoni onda u klubu NITKO nije normalan !!! sramota ako je ova ponuda istinita....
ps... Forza Palermo sutra !!! ali koliko nam je dosad rezultata išlo na ruku je za nepovjerovati... tako da sutra na San Paolu očekujem X

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Ako da Obija ja prestajem navijat za ovaj klub.
J.ebo ga Lavezzi da ga j.ebo ako ce se zbog njega rjesit 2 perspektivna mlada igraca + 15 milki i Pandeva koji jos uvijek moze igrat ozbiljni nogomet.
Obi uno di NOI!!!
J.ebo ga Lavezzi da ga j.ebo ako ce se zbog njega rjesit 2 perspektivna mlada igraca + 15 milki i Pandeva koji jos uvijek moze igrat ozbiljni nogomet.
Obi uno di NOI!!!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ne dam Obija, Moratti zaboravi
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Fkt treba nekog ubit ako slucajno daju Obia.
Faraonia bih djaba dao, on mi nikad nije bio nesto posebno, al Obi je zvijer i momak pogine svaku utakmicu koju igra.
Jedan od najdrazih iz ove mlade generacije,ako ne i najdrazi.
Faraonia bih djaba dao, on mi nikad nije bio nesto posebno, al Obi je zvijer i momak pogine svaku utakmicu koju igra.
Jedan od najdrazih iz ove mlade generacije,ako ne i najdrazi.
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
- IlPrincipino
- Kontakt:
Diego Forlan, 2 goals and 2 assists in 20 games. 1 goal every 581 min. Every goal or assists of Forlan has cost Inter €2.12M.

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- L'Avvocato
- Kontakt:
koji flop jbt
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Jao Forlana
A baš sam mislio da će lik razvaljivat' u Interu, nisam jedini izgleda 

- raul-zakon
- Kontakt:
Ovaj Stramaccioni ima sve predispozicije da postane Interov Guardiola ! 

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Meni je Forlan super igrac, taj stil igre mi se svida, ali brete kako je dosao u Inter NISTA ama bas NISTA nije pokazao, trudio se je ali nija ga islo jednostavno, i siguran sam da kada promijeni klub da ce biti opet onaj stari!mandraX je napisao/la:Jao ForlanaA baš sam mislio da će lik razvaljivat' u Interu, nisam jedini izgleda
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
koji "stari", onaj iz španije ili iz mančesteravrebac86 je napisao/la:Meni je Forlan super igrac, taj stil igre mi se svida, ali brete kako je dosao u Inter NISTA ama bas NISTA nije pokazao, trudio se je ali nija ga islo jednostavno, i siguran sam da kada promijeni klub da ce biti opet onaj stari!mandraX je napisao/la:Jao ForlanaA baš sam mislio da će lik razvaljivat' u Interu, nisam jedini izgleda

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
sa SPGenghis je napisao/la:koji "stari", onaj iz španije ili iz mančesteravrebac86 je napisao/la:Meni je Forlan super igrac, taj stil igre mi se svida, ali brete kako je dosao u Inter NISTA ama bas NISTA nije pokazao, trudio se je ali nija ga islo jednostavno, i siguran sam da kada promijeni klub da ce biti opet onaj stari!mandraX je napisao/la:Jao ForlanaA baš sam mislio da će lik razvaljivat' u Interu, nisam jedini izgleda

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Portieri: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni, 93 Raffaele Di Gennaro;
Difensori: 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 37 Davide Faraoni, 40 Juan Jesus, 55 Yuto Nagatomo;
Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 10 Wesley Sneijder, 11 Ricardo Alvarez, 18 Andrea Poli, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 41 Alfred Duncan;
Attaccanti: 7 Giampaolo Pazzini, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate, 88 Marko Livaja.
Bit ce pravo tesko veceras al jbg nadam se pobjedi. Guaro odmara pred derbi,Capitana jos uvijek nema a prvi put na spisku je Duncan.
FORZA INTER !!!
Difensori: 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 37 Davide Faraoni, 40 Juan Jesus, 55 Yuto Nagatomo;
Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 10 Wesley Sneijder, 11 Ricardo Alvarez, 18 Andrea Poli, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 41 Alfred Duncan;
Attaccanti: 7 Giampaolo Pazzini, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate, 88 Marko Livaja.
Bit ce pravo tesko veceras al jbg nadam se pobjedi. Guaro odmara pred derbi,Capitana jos uvijek nema a prvi put na spisku je Duncan.
FORZA INTER !!!
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !