Tipičan komentar šabana sa kompleksom, garantujem da niti si iz Sarajeva niti bilo kojeg veceg grada u BIH, živiš u nekom malom mjestašcetu vjerovatno pa imas niske poglede na neke stvari ako smo prosle godine izbacili Sheriff kojeg drži milijarder i koji ima budzet 15.puta veci nego nas i to u eurima neznam onda o cemu govoris ali opet kao normalnom čovjeku i navijaču plavih kada spomenes Hapoel ili Maccabi uhvati me gorčina neka jer su po svemu nekoliko stepenica iznad nas i posteno su nas izj... a vjerujem da bi tako prošao i scvaki drugi bh. klub da je bio na nasem mjestu, pa se hvatas onda tih katastrofalnih rezultata da bi omalovažavao ustvari to pokušao sa najvecim i najtrofejnijim bh. klubom a opet se ne sjetis perioda od prije recimo osam godina kada smo napravili najvece rezultate u Evropi od ijednog bh. kluba ikada poslije rata a bgm i prijestomaklija je napisao/la:Hahahahahahhaa, o kakvoj superiornosti govoriš??? U Šaban ligi??? Lako je tuć Slobodu koja igra za karton pilića ili Gošk i sl. pokušaje ekipa. Premijer liga BiH?? Kako imaš snage pratiti komediju od lige?? Vidjećemo snagu "lokomotive" kada u pretkolu naleti na predstavnike Finske ili Kipra :ugeek: Vratiće vas ljudi gdje vam je mjesto, na pašnjake BiH "premijer" ligetitanik je napisao/la:joj dosadna nedlja a ja gledam ove rekorde pa sve smo ove sezone oborili ljudi nam gola nemogu dat a ovi pricaju o stimanjima majko moja pa jesul svjesni kolko smo superiorni u odnosu na ostale

NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA !! ZAJEDNO DO DUPLE KRUNE !!