Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

gringobih
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la gringobih » 29 apr 2012, 20:30

gollum je napisao/la:Fajić u 30 utakmica 18 golova, je l' tako? Prošle sezone, u Premijer ligi, u 24 utakmice 14 golova. Niko ga ni spomenuo nije.

Intervju Fajića za slovenski medij:

Sportni Dnevnik: "Možete li napraviti usporedbu lige u BiH sa slovenskom ligom?"
Fajić: "Mislim da je bosanska liga malo kvalitetnija, da ima više dobrih ekipa..."
Ma da zato pola Slovenske lige zavrsi u serji A a nase u Azerbejdzanu...
Papastathopoulos je napisao/la:a fajica jbt sto se raspuc'o...danas 2 gola u pobjedi mure....ne znam, al bi fakat trebao dobiti poziv umjesto muslimovica...il fajic il mahmutovic...
Narvano da bi trebao dobiti poziv pogotovo sto je fizicki perfektan da moze izvlaciti nase "debelguzane" sa sredine...
Brz,visok,a daje golove kao na traci...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 29 apr 2012, 21:58

Da i dalje igra u našoj ligi ne bi ga niko ni pogledao, nit' bi se pisalo o njemu.Ovako čovjek ode u 1. ligu Slovenije i odmah bi ga u repku.Nemam ja ništa protiv njega, volio bih da čovjek dobio poziv, zabio je dosta golova, ali mi smo čudan narod baš.Do juče igrao za Travnik, bio "niđe veze", a sad je mašina.Tako je i za Višću, Šehića, i za još mnogo naših igrača.A svi ti nabrojani igrači nisu mogli naučiti da igraju za pola godine - godinu koliko su u inostranstvu.
Ali poznavajući Papeta, načekaće se Fajić dok ne dobije poziv.
DRUG NEBI TI PUNCA

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 29 apr 2012, 22:05

bagrcavi je napisao/la:Da i dalje igra u našoj ligi ne bi ga niko ni pogledao, nit' bi se pisalo o njemu.Ovako čovjek ode u 1. ligu Slovenije i odmah bi ga u repku.Nemam ja ništa protiv njega, volio bih da čovjek dobio poziv, zabio je dosta golova, ali mi smo čudan narod baš.Do juče igrao za Travnik, bio "niđe veze", a sad je mašina.Tako je i za Višću, Šehića, i za još mnogo naših igrača.A svi ti nabrojani igrači nisu mogli naučiti da igraju za pola godine - godinu koliko su u inostranstvu.
Ali poznavajući Papeta, načekaće se Fajić dok ne dobije poziv.
A nije ti palo na pamet kako je odlaskom samo potvrdio kvalitet koji je dok je igrao u BIH sa pravom bio pod znakom pitanja ?
Jednom moze biti slucajnost drugi put nikako!
Uh zaboravih da Dzeko nikad nije igrao u BiH... :roll:
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 29 apr 2012, 22:08

Pa ja upravo govorim da igrači u našoj ligi imaju određeni kvalitet koji selektori, novinari i ostali neopravdano ignorišu, ali zato čim igrač ode iz naše lige postaje Messi i odmah ga treba zvati u A tim.
Onda zašto se ne uputi poziv nekom igraču iz PLBiH ?
DRUG NEBI TI PUNCA

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 29 apr 2012, 22:16

gringobih je napisao/la:
gollum je napisao/la:Fajić u 30 utakmica 18 golova, je l' tako? Prošle sezone, u Premijer ligi, u 24 utakmice 14 golova. Niko ga ni spomenuo nije.

Sportni Dnevnik: "Možete li napraviti usporedbu lige u BiH sa slovenskom ligom?"
Fajić: "Mislim da je bosanska liga malo kvalitetnija, da ima više dobrih ekipa..."
2-3 igrača nisu pola lige. Postoji li neko kompetentniji da uporedi lige od igrača koji je prošlu sezonu odigrao u jednoj, a ovu u drugoj? Ako kaže da u BiH ima više dobrih ekipa, to ne mora značiti da Maribor nije jači od svih naših.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 29 apr 2012, 22:24

I meni bi bilo golemo da Sušić pozove Muslimovića, ako je iko zaslužio poziv od napadača koji se vrte oko repke, po meni je Mahmutović :!: kada može Ibričić koji otkako je otišao u Rusiju ukupno odigrao za Lokomotivu mizernu minutažu i sjedio na klupi, zašto onda ne bi mogao da sjedi na klupi Mahmutović koji u Češkoj redovno daje golove :roll: ( ponavljam, samo moje mišljenje ) :!:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 30 apr 2012, 11:30

Jasmin Fejzić u narednoj sezoni brani u Bundesligi

Greuther Fürth osigurao je ulazak u elitni rang njemačkog nogometa.Tim koji sa klupe vodi Michael Büskens trenutno se nalazi na prvom mjestu 2. Bundeslige. Kolo prije kraja imaju bod više od Eintrachta iz Frankfurta koji će, također, naredne sezone biti u društvu najboljih.

Ono što nama privlači pažnju jeste da je bh. golman Jasmin Fejzić alternativa prvom čuvaru mreže Greuther Fürtha - Maxu Grünu.

Inače, Fejzić je nedavno imao pravi peh. U okviru polufinala Kupa Njemačke koje se igralo 21. marta ove godine Greuther Fürth je u posljednjim sekundama meča poražen od Borussije iz Dortmunda sa 1:0.

Trener domaćih Büskens bio je siguran da će njegov tim izboriti izvođenje jedanaesteraca pa je umjesto standarnog čuvara mreže Grüna u 118. minuti ubacio bh. golmana Jasmina Fejzića, koji je specijalista za odbrane kaznenih udaraca.

Nažalost, samo što je ušao u igru Fejzić je primio neobičan gol. Udarac Gündogana završio je na stativi, lopta se u povratku odbila od njegovih leđa i otkotrljala u mrežu.

"Mogao sam zaplakati. Veći peh nisam mogao imati. Žao mi je", naglasio je nakon meča Fejzić.

Nakon nesretno primljenog pogotka dobio je veliku podršku saigrača i trenera.

Pored toga što je specjalista za odbrane jedanaesteraca Fejzić, koji je branio i za drugu ekipe Greuther Fürtha, je često izvodio kaznene udarce za svoj tim i postizao pogotke.

"Osjećam se sigurno kada izvodim penale", istako je svojevremeno Fejzić koji će povećati koloniju bh. igrača u Bundesligi u narednoj sezoni.

Jasmin je rođen 15. maja 1986.godine u Tupkovićima, mjestu između Đurđevika i Kalesije.
DRUG NEBI TI PUNCA

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 01 maj 2012, 18:14

gollum je napisao/la:
gringobih je napisao/la:

2-3 igrača nisu pola lige. Postoji li neko kompetentniji da uporedi lige od igrača koji je prošlu sezonu odigrao u jednoj, a ovu u drugoj? Ako kaže da u BiH ima više dobrih ekipa, to ne mora značiti da Maribor nije jači od svih naših.
Ma kyurac je moj Maribor jaci od ovakvog Zeljeznicara (iako sam navijac FK Sarajeva,ali sam realan). Slovenska liga ima vise novca,jer im je drzava stabilnija i u EU je,a liga nasa je svakako bolja od njihove.

Sarajevo
Zeljo
Borac
Siroki
Zrinjski
Velez
Celik
itd.
I kao sto kazes,2-3 igraca ne predstavljau ligu.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 01 maj 2012, 18:16

zizu1991 je napisao/la:I meni bi bilo golemo da Sušić pozove Muslimovića, ako je iko zaslužio poziv od napadača koji se vrte oko repke, po meni je Mahmutović :!: kada može Ibričić koji otkako je otišao u Rusiju ukupno odigrao za Lokomotivu mizernu minutažu i sjedio na klupi, zašto onda ne bi mogao da sjedi na klupi Mahmutović koji u Češkoj redovno daje golove :roll: ( ponavljam, samo moje mišljenje ) :!:
Koliko je golova dao Mahmutovic ove sezone??
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 maj 2012, 19:58

Mahmutovic daje svakih 200 minuta jedan gol.

Ibisevic je naprimjer u citavoj sezoni (dakle i sa Hoffenheimom) dao svakih 140 minuta gol, uz to ima 7 asistencija.

Mujagic Abid igra u Teplicama, 18 godina, igrao je vec za nasu U17.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 01 maj 2012, 22:01

Evo procitah tekst na pocetnoj strani, i zapitam se jesu li ovi ''nasi'' novinari uopste obrazovani? Da li oni znaju da prvo moraju istraziti pa onda tek pisati? Cuj Avdukic nas jedini golman koji stalno brani. Sta je to Buric lijevi bek?
I da ako zbog Iranskog zakona ne moze braniti u ligi, kako to da onda stalno brani? :D
Celik!3,2,2.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 01 maj 2012, 22:29

Mahmutović je ove sezone imao 21 nastup za Teplice (tačnije 1617 minuta) i zabio 8 golova i upisao 1 asistenciju. Ugovor mu istječe sljedećeg ljeta,tako da možda ovog ljeta pređe u novi klub.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 01 maj 2012, 22:34

Brzo ce doci ove utakmice sa Irskom i Meksikom a nita nema za "nove" igrace, zna li se mozda nesto ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 01 maj 2012, 23:43

AllGunsBlazing je napisao/la:Evo procitah tekst na pocetnoj strani, i zapitam se jesu li ovi ''nasi'' novinari uopste obrazovani? Da li oni znaju da prvo moraju istraziti pa onda tek pisati? Cuj Avdukic nas jedini golman koji stalno brani. Sta je to Buric lijevi bek?
I da ako zbog Iranskog zakona ne moze braniti u ligi, kako to da onda stalno brani? :D
Menadzerski telali!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 02 maj 2012, 21:01

Haris Seferovic od prve minute igra za Lecce u utakmici sa Juventusom!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 02 maj 2012, 21:43

Mario Vrancic iz Dortmunda presao u Padebron s kojim je potpisao ugovor do 2015 godine.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 03 maj 2012, 00:43

Ako Susic pozove Avdukica prije Burica u repku to ce biti najveca blamaza Saje :D
Limvo Likce

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 maj 2012, 00:49

bagra je napisao/la:Ako Susic pozove Avdukica prije Burica u repku to ce biti najveca blamaza Saje :D
Ma nije najveca. Poziv Muslimovicu nakon 6 mjeseci bez kluba, 6 komada u Lisabonu, nerijeseno protiv Katara, samo bod u Tirani, debakl u Bukurestu, izostavljanje Begovica i jadna igra protiv Francuske na Kosevu su sve vece blamaze.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 03 maj 2012, 02:55

Onaj Vučkić Janez iz NEwcastla bi nam lego ko budali šamar :) al s obzirom da ga nemamo treba krpit poziciju 3 napadača sa nekim novim imenom jer Zec nije adekvatno rješenje..
Sajo se ne oglašava nikako u novinama u vezi utakmice sa Irskom ,a Spahić ne igra već duže vrijeme,Pjanić klupa,Lulić imo povredu par mjeseci,Džeko klupa,MEdunjanin 0,Ibričić 0 ,Rahimić 0,MAletić 0,MIske se popravio,Ibišević igra konstantno,Mujdža se vratio u formu nakon duge povrede to je to..

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 03 maj 2012, 11:03

zgembo89 je napisao/la:Onaj Vučkić Janez iz NEwcastla bi nam lego ko budali šamar :) al s obzirom da ga nemamo treba krpit poziciju 3 napadača sa nekim novim imenom jer Zec nije adekvatno rješenje..
Sajo se ne oglašava nikako u novinama u vezi utakmice sa Irskom ,a Spahić ne igra već duže vrijeme,Pjanić klupa,Lulić imo povredu par mjeseci,Džeko klupa,MEdunjanin 0,Ibričić 0 ,Rahimić 0,MAletić 0,MIske se popravio,Ibišević igra konstantno,Mujdža se vratio u formu nakon duge povrede to je to..
Ma Zec je u zadnje vrijeme u jako dobroj formi i sigurno moze ako ovako nastavi biti treci napadac reprezentacije.Po meni najveci problem su ovi veznjaci,tu bi Pape morao potraziti neka nova rjesenja.
U odbrani ako ne bude Spahic spreman (Papac sigurno nece) trebao bi za susrete s Irskom i Meksikom pozvati Cocalica,Zukanovica pa i Vranjesa.Ogi je ponovno standardan u Krasnodoru.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Rimes87 i 24 gosta.