Citam sta pisete da je Benzema bio los, a zabio 2 gola haha, a zamislite da je bio odlican, dao bi 7 komada

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
I to je zadatak jednog centarfora ili spica zabijat golove Benzema to radi dobro i danas je pokazo a sada svidjeo se nekom ili ne to je druga prica.kad_kako je napisao/la:Nek on bude najlosiji na terenu uvijek, al' nek zabija po gol, dva, i ja zadovoljan.
i šta kaniš poduzeti glede toga,možda peticija,pismo predsjedniku ili u najgorem slučaju štrajk?Namiks je napisao/la:I ako je zadatak napadača Reala da padaju na svaki kontakt u 16-ercu onda **** takav klub. Danas su pokušali iznuditi čak pet penala od kojih nijedan nije bio potpun, i nijedan sudac za ono ne bi dao penal.
Ozil je postao kao Pipita. Kad ga ne ide, on samo pada i diže ruke i protestira.
ne ,nikad,nego sam ti htio ukazati na apsurd psovanja Madrida a predstavljati se navijačem istog,nikad ne bih namjerno uvrijedio nekog pametovanjem i ako si to osjetio izvini, a da ja i ti radimo isto,nema teorije.Namiks je napisao/la:
Pokušao si ispasti pametan sa odgovorom na moj post. Ja sam tebi dao isti odgovor da shvatiš da i ja i ti radimo isto, znači pišemo svoje mišljenje i nema potrebe odgovarati na takav način.
Kako možeš slučajno dati gol molim te. Jel ga lopta pogodila nakon izbijanaj golmana i odbila se u gol? To je slučajno. Lik pratio loptu i uradio ono što je najbolje mogao uradit u toj situaciji. Gol gosti jesu jeftino primili, ali to je gol. Kod drugog također, majstorski iskoristio prejak centaršut Ramosa. Pa koliko je igrača fulalo onakvu šansu, na hiljade sigurno. Izgleda jednostavno, ali nije. Kako je upropaštavao šanse, upravo je on dodao Ronaldu kod prvog gola Reala? Daj molim te nemoj pisat više gluposti. Šta ti očekuješ od igrača da svi oni budu na svom 100% nivou svaku utakmicu i da uvijek igraju najbolje kako znaju? Nisu roboti. Nije svaki dan ista nafaka. Ova utakmica nije bila na nivou prethodnih jer je prakticno rješeno ko je prvak pa se igralo rasterečeno bez nekog posebnog motiva. Baš su igrali fudbal, bez nekih teških faulova itd.Namiks je napisao/la:Nisam se uopće zajebavao. Lik je slučajno dao prvi gol, kod drugog je trebao samo realizirati, jer je šansa za takvog tipa igrača bila stopostotna.
Cijelu utakmicu je bio flop, upropaštavao je sjajne šanse i nije dodavao kad je trebao.
To je ono što sam rekao i za Di Mariu.
Oni će odigrati cijelu tekmu loše i uradiće neki potez vrijedan hvale i odmah će prema navijačima biti jedni od najboljih na terenu tokom cijele utakmice.
De malo mućnite glavom.
I šta ćemo sada?Namiks je napisao/la:Servirana mu je lopta i šansa kakvu ne smije promašiti kod njegovog drugog gola, i servirana mu je jadna odbrana i reakcija kod prvog gola. Osim toga, nije uradio apsolutno ništa.
Nemojte se samo pozvati na Goal.com s obzirom da su oni dali sedmicu Di Mariji baš onako kako sam ja rekao - nakon one asistencije. OStatak utakmice što je igrao samo je gubio lopte.
najbolje tebe slusat a fudbalske eksperte prekrizit, daj prestani da smaras viseNamiks je napisao/la:Servirana mu je lopta i šansa kakvu ne smije promašiti kod njegovog drugog gola, i servirana mu je jadna odbrana i reakcija kod prvog gola. Osim toga, nije uradio apsolutno ništa.
Nemojte se samo pozvati na Goal.com s obzirom da su oni dali sedmicu Di Mariji baš onako kako sam ja rekao - nakon one asistencije. OStatak utakmice što je igrao samo je gubio lopte.
On se svake godine dovodi u vezu s Realom,nema sta veliki majstor,ali vec u godinama i nisam bas siguran da nam pored Benza i Higuaina on treba,jedino je moguce ako ovaj drugi odeanonymousHD je napisao/la:Opet Ibrahimović, ima li šanse ove godine da dođe?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.