Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Harrison
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Harrison » 29 apr 2012, 20:58

Prvi put ove sezone nisam gledao Real :twisted: zbog jeb.enog termina, jbg, ne mozes zbrisati s posla i gledati Real, a kad se samo sjetim koliko sam puta zbrisao iz skole i pravac Grbavica...
Citam sta pisete da je Benzema bio los, a zabio 2 gola haha, a zamislite da je bio odlican, dao bi 7 komada :lol:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 29 apr 2012, 21:03

kad_kako je napisao/la:Nek on bude najlosiji na terenu uvijek, al' nek zabija po gol, dva, i ja zadovoljan.
I to je zadatak jednog centarfora ili spica zabijat golove Benzema to radi dobro i danas je pokazo a sada svidjeo se nekom ili ne to je druga prica.

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 29 apr 2012, 21:14

Nisam se uopće zajebavao. Lik je slučajno dao prvi gol, kod drugog je trebao samo realizirati, jer je šansa za takvog tipa igrača bila stopostotna.

Cijelu utakmicu je bio flop, upropaštavao je sjajne šanse i nije dodavao kad je trebao.

To je ono što sam rekao i za Di Mariu.

Oni će odigrati cijelu tekmu loše i uradiće neki potez vrijedan hvale i odmah će prema navijačima biti jedni od najboljih na terenu tokom cijele utakmice.

De malo mućnite glavom.
CAMP MOU!

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 29 apr 2012, 21:16

I ako je zadatak napadača Reala da padaju na svaki kontakt u 16-ercu onda **** takav klub. Danas su pokušali iznuditi čak pet penala od kojih nijedan nije bio potpun, i nijedan sudac za ono ne bi dao penal.

Ozil je postao kao Pipita. Kad ga ne ide, on samo pada i diže ruke i protestira.
CAMP MOU!

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 29 apr 2012, 21:19

Namiks je napisao/la:I ako je zadatak napadača Reala da padaju na svaki kontakt u 16-ercu onda **** takav klub. Danas su pokušali iznuditi čak pet penala od kojih nijedan nije bio potpun, i nijedan sudac za ono ne bi dao penal.

Ozil je postao kao Pipita. Kad ga ne ide, on samo pada i diže ruke i protestira.
i šta kaniš poduzeti glede toga,možda peticija,pismo predsjedniku ili u najgorem slučaju štrajk?
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 29 apr 2012, 21:23

:oops:

Pokušao si ispasti pametan sa odgovorom na moj post. Ja sam tebi dao isti odgovor da shvatiš da i ja i ti radimo isto, znači pišemo svoje mišljenje i nema potrebe odgovarati na takav način.
CAMP MOU!

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 29 apr 2012, 21:28

Namiks je napisao/la::oops:

Pokušao si ispasti pametan sa odgovorom na moj post. Ja sam tebi dao isti odgovor da shvatiš da i ja i ti radimo isto, znači pišemo svoje mišljenje i nema potrebe odgovarati na takav način.
ne ,nikad,nego sam ti htio ukazati na apsurd psovanja Madrida a predstavljati se navijačem istog,nikad ne bih namjerno uvrijedio nekog pametovanjem i ako si to osjetio izvini, a da ja i ti radimo isto,nema teorije.
Don Alfredo Di Stefano

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 29 apr 2012, 21:29

Tvoj post nema apsolutno nikakve veze sa mojom psovkom. Vrati se ga pa pročitaj opet.
CAMP MOU!

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 29 apr 2012, 21:43

da pojednostavim,da ne bude zabune,mislim da su postovi kao ovaj tvoj gore a napisani na pdf-u madrida recimo to ovako:pišanje u baru iz koje onda piješ vodu-tako sam to ja vidio i zato sam ti napisao onaj odgovor,jel sad ok?
Don Alfredo Di Stefano

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 29 apr 2012, 21:51

Bilo je i vrijeme da izneseš svoje mišljenje a ne da ostavljaš postove tipa "Žali se upravi Vodovoda"

Stavi ono tamo da mi ne možeš čitati postove, najpametnije ti je
CAMP MOU!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 apr 2012, 01:20

Licne prepirke ostavite za PP. ;)
Mrzi me sada da brisem to pa nemojte da se nastavi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 30 apr 2012, 01:30

Namiks je napisao/la:Nisam se uopće zajebavao. Lik je slučajno dao prvi gol, kod drugog je trebao samo realizirati, jer je šansa za takvog tipa igrača bila stopostotna.

Cijelu utakmicu je bio flop, upropaštavao je sjajne šanse i nije dodavao kad je trebao.

To je ono što sam rekao i za Di Mariu.

Oni će odigrati cijelu tekmu loše i uradiće neki potez vrijedan hvale i odmah će prema navijačima biti jedni od najboljih na terenu tokom cijele utakmice.

De malo mućnite glavom.
Kako možeš slučajno dati gol molim te. Jel ga lopta pogodila nakon izbijanaj golmana i odbila se u gol? To je slučajno. Lik pratio loptu i uradio ono što je najbolje mogao uradit u toj situaciji. Gol gosti jesu jeftino primili, ali to je gol. Kod drugog također, majstorski iskoristio prejak centaršut Ramosa. Pa koliko je igrača fulalo onakvu šansu, na hiljade sigurno. Izgleda jednostavno, ali nije. Kako je upropaštavao šanse, upravo je on dodao Ronaldu kod prvog gola Reala? Daj molim te nemoj pisat više gluposti. Šta ti očekuješ od igrača da svi oni budu na svom 100% nivou svaku utakmicu i da uvijek igraju najbolje kako znaju? Nisu roboti. Nije svaki dan ista nafaka. Ova utakmica nije bila na nivou prethodnih jer je prakticno rješeno ko je prvak pa se igralo rasterečeno bez nekog posebnog motiva. Baš su igrali fudbal, bez nekih teških faulova itd.

Mućni ti malo glavom, pogledaj stvari malo iz drugih perspektiva. On sebi utripovo jedno i to je to. :?

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 30 apr 2012, 11:54

Servirana mu je lopta i šansa kakvu ne smije promašiti kod njegovog drugog gola, i servirana mu je jadna odbrana i reakcija kod prvog gola. Osim toga, nije uradio apsolutno ništa.

Nemojte se samo pozvati na Goal.com s obzirom da su oni dali sedmicu Di Mariji baš onako kako sam ja rekao - nakon one asistencije. OStatak utakmice što je igrao samo je gubio lopte.
CAMP MOU!

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 30 apr 2012, 14:28

Namiks je napisao/la:Servirana mu je lopta i šansa kakvu ne smije promašiti kod njegovog drugog gola, i servirana mu je jadna odbrana i reakcija kod prvog gola. Osim toga, nije uradio apsolutno ništa.

Nemojte se samo pozvati na Goal.com s obzirom da su oni dali sedmicu Di Mariji baš onako kako sam ja rekao - nakon one asistencije. OStatak utakmice što je igrao samo je gubio lopte.
I šta ćemo sada? :roll:

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 30 apr 2012, 15:31

Namiks je napisao/la:Servirana mu je lopta i šansa kakvu ne smije promašiti kod njegovog drugog gola, i servirana mu je jadna odbrana i reakcija kod prvog gola. Osim toga, nije uradio apsolutno ništa.

najbolje tebe slusat a fudbalske eksperte prekrizit, daj prestani da smaras vise
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 30 apr 2012, 16:38

Opet Ibrahimović, ima li šanse ove godine da dođe? :lol:

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 30 apr 2012, 17:17

slika
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 30 apr 2012, 18:08

anonymousHD je napisao/la:Opet Ibrahimović, ima li šanse ove godine da dođe? :lol:
On se svake godine dovodi u vezu s Realom,nema sta veliki majstor,ali vec u godinama i nisam bas siguran da nam pored Benza i Higuaina on treba,jedino je moguce ako ovaj drugi ode ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 30 apr 2012, 18:33

Ko bi šutao penale ukoliko Ibrakadabra dođe. Znamo svi da on i ronaldo vole šutat više nego hljeba se najest. :lol: :mrgreen:

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 30 apr 2012, 23:12

Jučer Ramos odigrao 200-tu utakmicu u kojoj je igrao, a njegov tim pobjedio.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.