Prvo čestitke Veležu na pobjedi.Nama se iz kola u kolo ponavljaju iste stvari tj. iste greške!Promašujemo nemoguće.Prvo poluvrijeme smo bili bolji ,bolje stajali na terenu imali 5 odličnih šansi od kojih smo iskoristili jednu.Što se tiče obrane u prvom poluvremenu Velež nam napravio jednu šansu a dao nam dva gola

.Drugo poluvrijeme umjesto da nastavimo sa pritiskom mi jedva napravili jednu šansu.Što se tiče atmosfere slabo i po posjeti i po navijanju za gradski derby.Ali moram se osvrnuti na ponašanje nekolicine navijača veleža na tribini (na onom djelu koji veže veliku tribinu sa onom gdje se nalaze red army).Ono nema ni u Bangladešu

.Svaki aut za Zrinjski oni su skakali po ogradi i pljuvali i gađali igrače svim i svačim.Zanimljivo da komentator utakmice "ne vidi" takve stvari.Da se desi pod bijelim brijegom bilo ponavljanja i zumiranja tih navijača a o kazni klubu da ne pričam.
Na kraju o ostavci.Slava je pošten čovjek ,dobar trener i njegova ostavka je nešto što sam ja očekivao.On je čovjek koji je bio kapiten Zrinjskog i on voli Zrinju svim srcem i imam osjećaj da je on upravo zbog svega toga i zbog "mira u kući" prelazio šutke preko nekih stvari.Slavenu hvala ali ipak teško je očekivati neki pozitivan šok u zadnjih nekoliko tekmi.To mogu ekipe koje se bore za opstanak pa onda na silu izvuku neku pobjedu kod kuće ali ova ekipa realno i zaslužuje 5-6 mjest na ljestvici.Glavni krivac je uprava koja nije zadržala dva iskusna igrača sa kojima bi smo sada na kontu imali 3-4 boda više i bili u puno boljoj situaciji.Ako itko treba otići onda je to VIDAČAK.